*** LA REDOUTE *** (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit mail de oferta : o trusa cadou, 15 euro fara conditii si livrare gratuita la 3 produse cumparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

cutia mea era desfacuta pe o latime, total, nu doar cat sa bagi mana. deci au ales probabil ce sa ia. magarii!
De aceea v-am intrebat ca sa stiu ce sa fac altadata. Dupa colet a fost sotul meu, iar el nu si-a dat seama ca ar fi putut fura cineva din colet. data viitoare asa va face.
Si daca intr-adevar coletul va cantari mai putin ce se poate face? Eu cred ca nimic. La posta romana nu se rezolva nimic.
Mi-e rau de nervi. Am zis ca daca vad pe una prin Dej cu geanta mea, o iau frumos la o parte si o rog sa-mi arate comanda ei pe redoute. Daca se balbaie o s-o ia naiba, zau daca nu. Sunt nervoasa rau, dar sotul e turbat. A ramas masca. el nu s-a gandit ca se face asa ceva. vai ce naiv sot am...

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

nu am reusit sa mai intru demult pe acest topic nici nu stiam ca s-au reluat livrarile in Romania asa ca imi fac mea culpa

am o comanda neonorata demult, dinainte de scandal si nu am primit nici produse nici bani inapoi, ce sa fac?

si daca vreau sa reiau comenzile e ok, pot sa o fac?multumesc de ajutor ca nu reusesc sa citesc din urma

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pe mine m-au mancat "destele" si am dat o comanda cu banutii care-i aveam pe card. 2 produse: o pijama pt. marco, o camasa pt. mine. mai mult vroiam uscatorul de par. Oare primesc pachetul?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

de ce sa nu-l primesti???
tot de mancarime am avut si eu 2 comenzi, una cu niste adidasi pt pitic si una cu o singura bluza pt mine, mai mult le-am dat de test...si pt cadouri, au venit bine-mersi.

mai fetelor, "duduna" - vai ce-mi place cum suna - aia de 7 eur e groasa sau mai subtirica? si trece de mijloc sau e cu vedere la buric?
as lua-o si eu...

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Puneti un link sa vad si eu duduna aia, va rog! E aceea care apare mov in poza si cu o curea peste?

Edit; de 8,75?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Clau,pliz,zi-mi si mie,stiu ca ti-ai luat camasa asta,sau cea scurta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5314844&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=27&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
ti-ai luat 38 sau 40?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorenza

Clau,pliz,zi-mi si mie,stiu ca ti-ai luat camasa asta,sau cea scurta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5314844&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=27&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
ti-ai luat 38 sau 40?

Ce veste buna! O am pe cea scurta, in 2 variante, negru si albastru ca doar alea erau reduse la masura 40...si-mi sunt o idee largutze. Dar sa stii ca m-as risca la un 38 de data asta. Imi iau si varianta lunga, imi place mult materialul, e un fel de in gros, plin.

Mergi la inceput

asta e duduna http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324089070&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
e grosuta, acuma nu de ger. si mie as vrea sa imi comand.
la mar. 36 e lunguta de 60 cm., vine cam cu o lungime de palma mai jos de buric. la mine.

alina

Mergi la inceput

Mey care vreti neste fursecuri cu anason? asa ca sa prindeti puteri la redutat. Miroase la mine in bucatarie de-mi vine sa lesin.
scuzati offtopicul.

alina

Mergi la inceput