Condica salajencelor [34]
Raspunsuri - Pagina 8
giulia71 spune:
Va salut si eu pe \fuga!!
Cami LA MULTI ANI si...scuze ca iti urez cu intarziere
!
Noi bine, a venit si mama , suntem chiar bine cu totii.
Cani e in vacanta si l-am lasat sa isi odihneasca cerebelu'
, desi e in urma celorlalti dar va recupera el.
Eu bine, la munca, acasa si tot asa.
Chiar n-am noutati si nici inspiratiune..
Asa ca va pup si revin
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Miha, uite ceva de descarcat:
http://www.usaupload.net/d/s7o9n80abf2
pote iti sunt utile. Amu le-am gasit inca nu le-am studiat nici eu. Sunt retete de muffins.
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
Mersi mult Otilia!

Mihaela si fetele mele
monica-elizabet spune:
buna fetelor, 
![]()
stiti cumva vreo veste despre Bimilit?
poate voi fiind in "zona" ati reusit sa luati leg telefonic cu ea...sunt bine si ea si copilashii? de ce nu mai intra?(stiu ca a avut probleme cu pc-ul nu a reusit sa-l repare?)
pliz daca vb cu ea sa-i transmiteti multa sanatate si ca ne este dor de ea
un sol de pace de la casnicute sexy ![]()
pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Adriana, cine, cine?
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
Pai uite cam asa suntem : una dintre familiile cu care am fost in Grecia , o colega de-a mea , un var de-al meu , sora lui nevasta lui varu-meu si noi .... deocamdata ...
Ziceai ca in RO sigur nu vom gasi mai mici preturi ... hai sa-ti spun niste preturi ca sa-ti faci o idee de cat de mult cer romanii ... deci , la Felix , exact la hotelul unde am fost de Pasti cu Bia cer pentru tot atatea nopti ca si in Hu , tot demipensiune , acces doar la piscna , fara masaj,sauna , alea-alea care le avem incluse in pret la oferta din HU , nu mai putin de 2000 lei / persona / sejur .... zi si tu atunci , in aceste conditii , nu se merita sa mergem la o servire mult mai faina , cam la pretul asta dar pentru 2 persoane ???
Buuunnnn .... in MM la case se cere 1200 lei / pers./3 zile / unele iti ofera mancare , altele ba ... sa mai zic ??? De curioasa intra pe net si da cautare Revelion 2008 si ai sa te crucesti de cat de mari sunt preturile in RO ... iti mai dau un ex. , in Antalya , la hotel de 5 * , ultra all inclusive , transport cu avionul din Cluj , 5 zile este oferta la 500 Euro / persona ... dar la colegu ii e frica sa zboare iarna , asa ca ne-am hotarat pentru HU ...
Azi si maine mi-am luat concediu , ieri au montat geamurile , de azi ne apucam sa montam parchetul ... ma duc prin orash sa-mi caut o perdelutza frumoasa la bucatarie ...
Va tzuc .... mai vin ...
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
giulia71 spune:
Am trecut iar pe fuga sa zic salutare!
Adriana, multa bafta la decvorarea casei si distractie placuta de revelion!
Am si eu o intrebare la tine, ai vaccinat fetitele contra gripei?
Daca al meu e infundat pot sa-i fac vaccinul?
Oricum eu intreb doctora dar am zis sa ma informez
!
Pupic
dianaiulie2009 spune:
Giulia eu nu le-am facut anul acesta , dar in ceilalti ani le-am dat vaccin si gripa nu au facut . Daca e infundat , parerea mea , ca trebuie sa mai astepti sa nu faca ceva complicatii .
Apropo de REV. voi unde veti merge ? Nu va incanta ideea de a veni cu noi ?
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
mihaela_s spune:
Hmmmm, e deja ora 11 si nimeni cu cafelutza? Ia poftiti aici!
Silvia e bine acum, a ramas doar cu o tuse usoara, noaptea nu mai tuseste deloc. Si ce ma bucura mai mult e ca nu i-am dat antibiotic si s-a vindecat
. Noa ii drept ca l-am ascultat pe Ovi, ca daca era dupa mine, la disperarea pe care o aveam cand tusea, eram gata sa-i dau. Asa doar cu nurofen si sirop de tuse, plus picaturi in nas, a trecut. Acum mai trebuie tusea sa treaca, asta mai greu putin.
Merge de ieri din nou la camin, plange putin dimineata dar apoi e ok, educatoarea imi spune ca e bine. Ieri a fost ziua de cafea la camin, poate nu v-am spus...o data pe luna, la sfarsitul lunii e dupamasa de cafea si povesti, vin parintii si stau la o cafeluta si o poveste scurta. Eu am povestit doar cu educatoarea, mai erau 2 mamici care erau cu bebelusii si erau ocupate :).
Iar Diana are maine carnaval...abia asteapta! Ieri a fost cu clasa a 5-a la patinoar, a fost a 4-a din clasa la cat de bine stie sa patineze si a venit tare mandra acasa. Ieri i-a venit si bicicleta, asa ca a dat cateva ture si cu ea, noa, numai chestii faine pentru ea. A fost tare bucuroasa!
Si eu...m-am destrabalat ieri la cumparaturi, am fost cu mama si am colindat magazinele, am facut ceva cumparaturi, am gasit la H&M niste oferte faine la bluzite si n-am rezistat.
Ma duc sa fac papi, apoi poate mai dam o tura, ca mai avem megazine neexplorate.
Va pup, o zi faina va doresc!
Mihaela si fetele mele
giulia71 spune:
Salutare fetelor,
Adriana, pai n-am indraznit bre, dar daca zici o sa-l sun pe colegu si...e foarte posibil sa venim.
Oricum va dam raspunsul repede, repede!
Oricum merci tare mult de invitatie
!
L-am programat pe Cani maine la dr Manaila sa-l vada si sa decida ea daca ii face sau nu vaccinul.
Anulk trecut i l-am facut anul si tare bine i-a mers, n-a lipsit o zi de la scoala si sper din suflet cat si anul asta sa nu avem astfel de probleme.
In rest, toate bune..pe acasa, nik deosebit!!!
Da' Bia, fetele celelalte pe unde sunt frate????
Ai mai fetelor dati un semn...unu cat de mic!
Pupic la toate
monica-elizabet spune:
fetelor dar un numar de telefon al lui Bi aveti? va rog?
daca da...astept pm
multumesc anticipat 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
silvana_salajan spune:
Miha, merci de cafeluta! Salutari la toata lumea. Azi se merge la cimitir, am cumparat coroane, flori, lumanari...Un gand bun tuturor.....Monica, incerc sa iau leg. cu Bia si te anunt. 
tuturor.