Condica salajencelor [34]
Poftiti va rog, la un nou capitol, noi povesti... 

CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU
1 BB
Elutaf
- mami de 
for2nity
- mami de 
diplodocus

- mami de 
claudiasabou
- mami de 
silvana_salajan

- mami de 
giulia_71
- mami de 
mihaela_specht
- mami de 
MAMICI
cu 2 BB-ici
mihaela_s
- mami de 

anacezara
- mami de 

carmenardelean
- mami de
si 
bimilit
- mami de
si 
In asteptarea lui 
olim
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Prietene
aileene
Mihaela si fetele mele
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Saluti, saluti!
Adriana, Otilia, mama va sta o luna la noi. Sambata viitoare mergem in Stockholm sa o asteptam, dormim acolo o noapte, ca nu avem cu ce sa ne intoarcem, apoi duminica la pranz venim acasa. Fetele abia asteapta sa vina, asa e!
Otilia, asa frig e la Simleu? Dar azi ce ai facut la scoala? ![]()
Noi azi avem program de casa: am facut mancare, restul au facut curatenie, am impartit treburile tare fain, au contribuit si fetele la cate ceva...
Apoi, dupa ce mancam, vrem sa mergem la plimbare prin oras, pe malul marii, can-am mai fost demult. Cam atat, va pup, o sambata frumoasa!
Mihaela si fetele mele
dianaiulie2009 spune:
Noi azi am avut competitie la inot si sunt tare mandra de fata mea a luat locul I pentru talent ... asa da ... sa vedeti ce nealcosa e ...
In rest ... nimik nou ... am tare mult de lucru la actele firmei , sunt in urma rau ... da mai vin sa vad ce mai faceti ...
Mihaela maine am fi vrut sa mergem la gradina zoo din nyrehaza ( sau cum se scrie) dar vremea ne-a cam dat planurie peste cap ... afara sunt 2 grade dimineata , iar pe la ora 14 erau vreo 5 ...
Duminica placuta !!!
dianaiulie2009 spune:
Mai jos sunt cateva poze de la Gradina botanica din Jibou cu acvariile cu pesti , apoi 2 poze cu blocul care a explodat inclinat in timp ce il daramau , apoi poze de la Broscarie de la Simleu in timpul premierei ...
Camy ce zici de Broscarie ????
http://news.webshots.com/photo/2531884760101546451lDiceT
dianaiulie2009 spune:
iar aici o mica filmare video , dar e cu tf. mobil , in timp ce ne primeam premiul ... pozele idem sunt facute cu tf. mobil , cu graba am uitat aparatul foto acasa ..
http://community.webshots.com/album/561097558RftzID
dianaiulie2009 spune:
Nu stiu de ce nu se aude k lumea pe filmuletz ... la noi in comp. se aude totul bine , iar de pe albumul webshots se aud numai baraituri ... daca stiti voi ce ar trebui facut sa nu se mai auda acele sunete si sa se auda , de fapt , ce se vorbeste in sala , astept sa-mi spuneti ce sa fak ...
piticutz spune:
Adriana, incredibil! Eu nu mi-am imaginat niciodata ca ar putea sa arate asa broscaria.Super!
Mihaela, fain de voi ca vine "buni" la voi.
Oti, care OVIDIU LESU a murit????!!!!
Giulia, acuma am inteles
Iti doresc spor la lucru si ... sa-ti placa acolo!
Eu tare greu mi-am revenit dupa cele 5 zile lucrate saptamina asta, nu stiu de ce, parca as fi fost in mina, la scos de carbune.Greu.
Azi ne intlinim cu prietenii sa discutam ce vom face de revelion.sa vedem...
revin mai incolo.va pup.
silvana_salajan spune:
quote:Mihaela nu e asa de frig afara cat ... inauntru. Inchipuie-ti sa stai zilnic intr-o sala fara pic de caldura! Azi de la 9 la 12 jumate am inghetat pur si simplu! Avem ore- cu grupe de elevi ce se pregatesc pentru olimpiade- sambata, insa pana nu dau drumul la caldura e nasol rau de tot.
Otilia, asa frig e la Simleu? Dar azi ce ai facut la scoala?
asteptam vara!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
silvana_salajan spune:
Adriana, super pozele. De miercuri incepe si Andrei inotul. Abia asteapta.Auzi da dupa competitie, nu au facut "chef"?www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
silvana_salajan spune:
Buna dimineata, somnoroaselor! Trezirea!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Auzi da dupa competitie, nu au facut "chef"?
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
Ce "chef" sa mai faca , ca erau 150 de prunci , am sta acolo de la ora 8.30 dimi pana pe la ora 13 , iti poti da seama ca erau toti plictisiti de numa ... au primit medalii , o pungulitza cu ceva dulciuri , o diploma , iar in pauza au primit 1 sticla de apa si 1 hamburger cu snitel . Cam atat !
Cica mai sunt inca vreo 2 profesori care fac cursuri de inot , tot la Broscarie !!!
Noi tot vinerea de la ora 18 vom merge si , tot asa , 1 data / saptamana ca vrem sa continuam si dansurile de societate !!!