Condica salajencelor [34]
Raspunsuri - Pagina 7
piticutz spune:
Bine v-am regasit, sa vedem cum o fi de-acu inainte, la 34 de ani ...![]()
http://picasaweb.google.com/laposcami/MYBIRTHDAY10272007
am pus aici niste fotografii, a fost tare frumos ieri, ne-am simtit bine, am mincat de toate, am povestit, ne-am distrat, ce mai, am iesit un pic din ritmul de fiecare zi de du-te-vino.
colegul meu a fost un coleg model, sint tare mindra de el.Ieri s-a trezit de dimineata si s-a apucat sa faca de mincare, a pus oala cu sarmale la fiert (ca le umpluse cu o si inainte), a pus fripturica in cuptor, a curatat prin bucatarie, pina ce m-am trezit eu erau aproape gata toate, chiar am si mincat la ...micul (meu) dejun sarmale, in timp ce vorbeam cu soacra-mea la telefon(i-am facut pofta si ei de sarmale).
Mai pe la amiaza am iesit sa cumparam prajiturile si tortul, am gasit ceva foarte bun - prajituri cu mere si cu caramel deasupra, altele foarte dulci si cu ciocolata, si un tort cu ciocolata pe deasupra si cu crema de zmeura intre foi.
(as fi vrut sa se fi apucat colegu sa faca un dobos cu zahar ars deasupra, insa ii lua probabil 2 aile, si era prea multa oboseala, asa ca am mai aminat "evenimentul" putin)
pe la 4 au venit musafirii, chiar bine ca au fost gata la timp si cartofii pt fripturica, toate erau gata la fix, si aperitivele taiate pe farfurie, si fructele spalate, si bauturile reci toate.
...asa ca, ne-am pus pe mincat si baut, colegu tot spala din ce se mai aduna in chiuveta...
si uite-asa a trecut.
M-am bucurat ca i-am avut pe toti cei invitati, sint nicte oameni de treaba si ne intelegem tare bine cu totii, si, mai ales, la toti ne place sa ridem si sa facem glume.
silvana_salajan spune:
Cami ma bucur ca v-ati simtit bine. Am si eu o intrebare: de fapt e mai mult o curiozitate: in ce limba ati vorbit?
Va
si va doresc o noapte frumoasa!
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
piticutz spune:
romaneste,Oti, foarte putine cuvinte le zicem in engleza intre noi, romanii...doar unele care le folosim des in engleza pe la servici, si-atita...
silvana_salajan spune:
![]()
![]()
![]()
Cafeaua e servita duamnelor....Doane cat imi lipisti Bia, Ioana!!! DACA V-AM SUPARAT CU CEVA VA CER IERTARE...

www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
dianaiulie2009 spune:
Am ajuns in sfarsit si eu sa scriu cate ceva .... iar inlocuiesc un coleg si am de lucru pana peste cap ...
In mare va spun ca am fost ieri in HU si am gasit un hotel cochet in Hajdu .... de 3* , cu piscina proprie , centru wellness , masaj , mic dejun si demipensiune , microrevelion in 30.12.2007 la un pret , zic eu , destul de bun , 800 lei / pers. / 4 zile / 3 nopti acces la toate cele ...
Nu mai veniti niciuna ???? Poate ne strangem o gashka faina !!!
Amu va salut si mai vin eu pe aici ...
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
silvana_salajan spune:
Adriana, nu cred ca ati gasi mai ieftin nici in tara. Si apoi daca va place... Asta e important.
la toata lumea. Noapte buuuna!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
silvana_salajan spune:
Miha, uite ceva de descarcat:http://www.usaupload.net/d/s7o9n80abf2pote iti sunt utile. Amu le-am gasit inca nu le-am studiat nici eu. Sunt retete de muffins.www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
silvana_salajan spune:
Buna dimineata! Cafeaua e servita duamnelor....www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Buna cafelutza ....
Pana la urma ne-am strans o gashka buna pentru Revelion !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
silvana_salajan spune:
Adriana, cine, cine?www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate