Condica salajencelor [34]
Raspunsuri - Pagina 6
piticutz spune:
Buna fetele,
nu am mai apucat sa intru pe-aici tare mult pentru ca am fost foarte ocupata, sapt asta a trecut iara val-virtej.
miine insa am invitati, facem party, asa ca...scot pirleala ![]()
sper sa apuc macar poimiine sa va "vad" pe-aici.
va pup pe toate in ordine.
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI , CAMY !!!
Sa ai parte de sanatate , bucurii si multe impliniri in viata !!
Distractie placuta cu prietenii !!!
Sa faci poze si sa ni le arati !
dianaiulie2009 spune:
Mihaela , ce bucurie pe familia voastra !!!
Drum buna va doresc si eu !
Noi cred ca maine vom trage o fuga pana in HU sa studiez nitel hotelurile ... tare multe sunt si greu ma pot decide la care sa mergem de Rev. !!!
Azi numai pe aici , cu actele firmei ...
silvana_salajan spune:
La multi ani! Cami!Sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii sanatoasa!
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
piticutz spune:
Foarte multumesc pentru urari, fetele!
Acuma am pus sarmalele la fiert (a fost comanda speciala, n-avem incotro
)
M-am trezit cam devreme (e 8 dimineata), insa trebuie sa ma spal pe cap, mai avem friptura si puiul de dat la cuptor; restul e floare la ureche.
O sa fac poze, sigur, o sa le pun de cum or fi gata pe album pe webshots.
Va pup si ma duc sa pun de cafea.
dianaiulie2009 spune:
Camy sa aveti o petrecere minunata

intr-un cuvant de " TOATE " pentru toti !!!
silvana_salajan spune:
Nopate buna salajence! Cami petrecere frumoasa. Tocmai ce ne-am intors si noi de la ziua lui Vladut (baiatul Claudiei).
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
dianaiulie2009 spune:
Va servesc in fuga cafelutza .... apoi noi plecam pana in Ungaria sa vizitam niste hoteluri ca apoi sa ne decidem unde vom merge de Revelion !
Va povestesc maine cum e pe acolo !
Duminica placuta !!!
Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....
silvana_salajan spune:
Adriana, merci de cafeluta.
Fetelor pe unde umblati? Haideti la o poveste.
mihaela_s spune:
Saluti!
Cami
din toata inima, sa fii sanatoasa si fericita!!!! Cum ati petrecut?
adriana, succes in cautarea hotelului potrivit. Sa ne tii la curent!
Otilia, ce ai mai prajiturit?
Noi am umblat bine, ieri am fost de la 11 la 17 la Muzeul de Stiinte si Tehnologie, un loc superb! Au niste locuri faine pentru copii, ca abia am apucat sa vedem tot muzeul. Plin de jocuri inteligente pentru copilasi de toate varstele, fetele au fost mai mult decat incantate...
Avionul cu care a venit mama, a decolat cu aproape 3 ore intarziere din Budapesta, asa ca s-a facut ora 23 pana ne-am intalnit si trecut de 24 cand am ajuns la hotel...obositi. Noroc ca s-a dat ceasul in urma ca am dormit cu o ora mai mult.
Va pup, o saptamana faina sa aveti!
Mihaela si fetele mele