Condica salajencelor [34]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia a venti fratiorul dar numai la Bucuresti se opri ca acolo are treaba ... tata sta pana in 7 ianuarie ....

Nu am vazut poza cu ce iti doresti de Mos .... probabil ceva masinutza bengoasa ... da ia scrie tu si apoi ii vedea ce ii primi ...

Gata tzighi ????

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana , vezi acum www.hyundai-motor.ro/showroom/?promo=1&pid=17" target="_blank">aici.dincolo vad ca nu a vrut sa arate ce mi-am configurat eu.

da i-am trimis email lui mosu .iaca raspuns:"daga mosului , anu acesta nu pot sa-ti ofer acest cadou , pt ca nu ai fost ascultatoare.ai fumat fff mult ,ai baut multa cafea, ti-ai stresat colegu ,etc , etc...sa mai continui? ca lista-i lunga.sper sa-ti pot oferi la anul acest cadou" .
mno,io ce sa zic?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

owww.vanstore.ro/product_info.php/products_id/479" target="_blank">ideept cadou de mos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca draga , nici nu ai asa mari pretentii .... da ce creyi tu ca colegu tau e prim-ministru ???? Hiiiiiiiii ?????? Ia vezi draga ce vrei .... mai revizuieste-ti otara cererea pt. Mos !!!

P.S. Nu ca mie mi-ar displacea un asemenea cadou !!!

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

adriana, daca nu am fost cuminte[nu ai vazut ce m-a taxat mosu],acu nu mai vreau nimic.degeba cer ca nu poci sa ma cumintesc.
da si colegu ar putea sa beneficieze de cadoul cerut de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Aoleu Bie, da frumoasa mashina soro!!!
Sa de-a Dumnezeu sa iti vezi visu cu okii!
Pai cu intalneala, normal ca vreau sa fim toate!!!
Asa ca..putem astepta!
Io zic sa discutam pe serios saptamana viitoare si decidem atunci ce cum si in ce fel?
Voi cum ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dragele mele, va invit la continuare!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput