Condica salajencelor [34]
Raspunsuri - Pagina 19
silvana_salajan spune:
Apropo, azi afara e urat. Cade lapovita, pe masini s-a asternut cam 2 cm de zapada....
giulia71 spune:
Mneata doamnelor,
O cafeluta cu piscoturi si de la mine ca greu apuc sa o dau dimineata.
Mihaela, foarte frumos povestesti...imi place mult!!!
Adriana, iti datorez niste banuti, poate ai aflat
, am trecut sambata cu mama pe la magasinu tau (nu erai din pacate:(() si mi-am insushit o vestuta faina.
Era singura.
Nu aveam bani multi la mine si scuze ca n-am putut-o plati pe loc, caci ramaneam fara bani pentru stomatolog.
Bia, ce mai faci?
Oti?
Si pup la toate celelalte fete!!!
Noi suntem ok, mama e la mine si nu imi vine s-o mai las sa plece, imi e asa de bine cu ea!
Calin s-a mai obisnuit la scoala, doamna zice ca a facut progrese si ca ar mai avea nitel de recuperat la romana pentru a-i ajunge pe ceilalti colegi.
Nici nu va imaginati ce repede scrie, acu fie vb intre noi, eu scriam asa printr-a cincea
!
Nu ne culcam pe urechea ca merge bine, dar sunt multumita ca a facut progrese!
A venit cu o foaie sa mearga la olimpiada si am zis pas anu asta, e prea mult pentru el, am zis sa-l las mai intai sa se acomodeze,nu?
Cu casa, se duce colegu la primarie joi dimineata, am reusit sa-l fac sa-si miste dorsu'
si sper sa aranjeze cu tipu de acolo scoaterea din CA.
Am vorbit aseara cu tipu pentru studiul geo al pamantului, nu ne costa foarte mult, dar mi-a spus ca asta se face dupa ce terenu e scos din CA, altfel il facem degeaba.
Parea de treaba si bineinteles plata la final cand imi aduce studiul.
Cam atat despre noi, suntem bine...
Acu imi e somn de crap...
Pup pe toate si sanatate la prunci!
Bai, dar o cafea cand mai bem si noi?????
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by giulia71
Bai, dar o cafea cand mai bem si noi?????
uite acum
.acu pe bune ca si io vreau sa ne vedem.hai spuneti cand?felicitari pt adaptarea lui calinut.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
'neatza !!!
Cafeaua e servita !!!
Bianca mi-ar fi palcut mie sa vina mamuchitza de la HD , dar era vorba de buni Laura .... colegu e la capitala 1 saptamana , are fratelo expo si a trebuit sa mearga si el acolo sa-l ajute , eu merg sambata dimi din CJ cu avionul si ma intorc marti cu sotul cu masina .
Pe Andreea la S.B. as vrea sa o duc acolo mai merg colegi de-ai ei si ma tot zapaceste ... sincera sa fiu acuma iarna nu prea as vrea sa o duc pe nicaieri , vezi tu acolo transpira , apoi iese afara , e frig , poate face te miri ce pe la rinichi,palmamni , etc. Colega ei zicea ca merge de la ora 17 , dar aseara la 6 fara 10 nu era nimeni acolo si era bezna .... te rog sa te interesezi cand as putea sa o duc , bineinteles la grupa pitica si incepatori ...
Mi groaza de vremea care urmeaza , trebuie sa las masinutza pe acasa .... ca daca e zapada,polei si alte chestii din astea .... pas .... nu ma incumet sa conduc ...
Va tzuc ... ma apuc si eu de lucru !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Buna dimineata1 Poftiti la cafeluta....
quote:
fetelor va rog sa urmariti ora la care scriu.da?
Bia, de ce nu mi-ai zis ca stai pana la ore mici? Sa ne conversam putin...
oti, n-am stiut la cat incepe concertul , ca sa pot butona linistita
dianaiulie2009 spune:
Vis-a-vis de beutul cafelei ... saptamana viitoare se poate ??? Eu plec in acest week-end si tare as vrea sa pot sa vin sa ma intalnesc cu voi , ca tare dragi imi sunteti ... si ma gandesc ca daca va intalniti acum , bistos nu mai aveti liber si in week-ul viitor ...
Giulia stai maica linistita .... nu v-ati mai gandit la Revelion ??? A renuntat cineva si am avea un loc liber !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
dianaiulie2009 spune:
Bia , draga , nu ai somn ????
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Bia , draga , nu ai somn ????
nu am .acu-mi savurez cafeloiu, da fug sa bag si-o tigaroaie.
auzi da-ti veni fratiorul in ro?tati ce zice? cat mai sta?
Bimilit spune:
i-as scrie la mosu sa-mi aducawww.hyundai-motor.ro/showroom/configurator-hyundai/cauta.php" target="_blank">asa ceva.oare o sa poata?
Bimilit spune:
www.youtube.com/watch?v=ohg1HjXL95o" target="_blank">melodia astasiwww.youtube.com/watch?v=MXtRTCLIkhM" target="_blank">asta asculta matei toata ziua.
iar dupa www.youtube.com/watch?v=n4lz_oifhUk" target="_blank">ica e topit.