Condica salajencelor [34]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noapte buna...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

My blogg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Noapte buna si de la mine, ne auzim miine
cind poate va uitati si la un Luca fericit, pe www.flickr.com/photos/7859784@N04/1907044096/" target="_blank">carusel ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noapte buuuna si de la mine.Ioana, scumpic Luca. Bia, vezi ca am lasat cafeaua si tigarile pe masa. www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

De la voi "noapte buna" ... de la mine un "buna dimineatza " si "poftiti la cafelutza" ...

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

La multi ani! Mihaela!La multi ani Mihaele, Gabriele, La multi ani pt toti Mihaii si Gabrielii nostri! www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc mult Otilia!

Sa traiti fericiti toti cei cu nume de Sfant Mihail sau Gavril!!!

Ah, am uitat www.whatwereeating.com/food_pics/2007-02-18_layered-cake.jpg" target="_blank">feliuta de tort...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Noapte buna salajence! www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

pentru Mihaele , Mihai , Gavril !!!

Cu intarziere .... dar mai bine mai tarziu decat niciodata !!!

Acum va poftesc la cafelutza !!!

Maine trebuie sa merg la o inmormantare , a murit o fina de-a parintilor mei , cancer ... din nou ... of Doamne !!!
Imi e asa o groaza ....

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Un we placut tuturor, va doresc!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Ia priviti ce am primit azi pe mail. Sa va descretiti si voi fruntile.

quote:
Nu stiu cat e … dar povestea de mai jos … daca nu e adevarata … macar … sa dea un mic impuls … si sa aminteasca ca …O firma cu rahat coptDaca ar fi stiut ce-l asteapta, Seful l-ar fi ascultat pe Paulica si i-ar fiacordat acea marire de salariu. Nici nu cerea mult omul, 1 milion de leivechi si prapaditi, macar sa-si scoata banii dati pe transportul in comunsi, poate, si ceva din factura de mobil necompensata. Paulica avea prea multbun simt sa-i spuna Sefului sa faca bine si sa-i sune personal pe aceifurnizori din cateva simple motive: 1) Nu-i cad coaiele; 2) Cuvantul lui aremai multa greutate; 3) Paulica era prea gras si cu craci prea strambi ca safie secretara, fie si a Sefului, aflat la varsta temerilor si indoielilor,drept pt care ar fi regulat si-o pisica, numai sa-si reconfirme indoielnicavirilitate; 4) Seful avea minute nelimitate, Paulica vorbea pe banii lui(putini).L-am auzit de multe ori pe Paulica spunand cu naduf ca lucram intr-o firmade cacat. Si ca merita sa ne pisam pe ea si sa ne caram in lumea larga. Darn-aveam cum sa-mi inchipui nici in cele mai negre vise ca refularilepasnicului Paulica aveau sa se adevereasca mai ceva ca abstractiunile luiNostradamus.Si se facu o zi de noiembrie oribil, cu o ploaie diluviana, numa’ buna sastai acasa, cu plapuma-n cap, necum sa vii la scarbici. Un fum alb gros, oduhoare patrunzatoare patrunsese in tot sediul, in toate ungherele, in totiporii. Nu atat frica de incendiu ne-a precipitat pe toti afara, in ploaie,ci mirosul acela lugubru, care parea ca ne exfoliaza esofagul si plamanii.“Ce Dumnezeu o fi? A luat foc serverul? O fi vreun scurtcircuit?” “De unde,miroase a sobolan mort, cred ca s-o fi prins unul in fire si asta i-afost!”, ne dadeam noi cu parerea. Evident ca nimeni n-a avut curajul saorbecaie prin fumul gros inauntru nici macar pt a-si salva hainele.Ne-am numarat intre noi. Lipsea Paulica. “Te pomenesti ca a ramas inauntru,bai, sariti si scoateti-l, ca asta se asfixiaza acolo si, aitist nebun ceeste, daca nu ii da nimeni un mail ca arde sediul, singur nu-si da seama”.“Nu va duceti, ca muriti degeaba, Paulica a iesit val-vartej acum 10minute”, ne-a spus o colega. Si dus a fost. Nu si consecintele plecarii saleintempestive.Ce am aflat ulterior a fost o palma pe obrazul tuturor domnisoarelor de laresurse umane care ne invata ca la interviu se merge cu capul in pamant sinu se intreaba de salariu. Asa facuse si Paulica si a ajuns ca noi toti,doar ca pragul lui de toleranta era altundeva situat. Ardelean molcom,Paulica se enerva greu, dar cand ajungea la concluzia ca-i bai, apai baiera!Dupa a douazecea intrevedere cu Seful, in care i se pusese aceeasi placa(compania e-n dezvoltare, are cheltuieli mari - normal, Seful isi luase 4×4si pasase vechea masina socrilor - ca el, Paulica, este platit oricumregeste pt munca “de rahat” pe care o face, ca ar trebui sa fie recunoscatorca i s-a dat sansa de a munci la patron strain si ca este un viermeprofitor), Paulica a ajuns la concluzia ca-i bai.Restul e istorie. Cand firma e de cacat, iar tu faci - zice Seful - munca derahat, nu poti decat sa accepti ca duci o viata de rahat. Dar macar cald safie, sa nu faci amigdalita. Drept pt care Paulica si-a facut nevoile peplatoul din cuptorul cu microunde. Un rahat mare, incolacit, ca unkurtoskolacs, de abia a incaput. Dupa care ardeleanul scos din minti, pecare nimeni nu-l auzise un an ridicand tonul, a rotit temporizatorul pt 10minute. Si dus a fost.Domnisoarele de la resurse umane ar trebui sa invete ca un rahat copt lentsi uniform, la peste 300 de grade Celsius, timp de 10 minute, pute nuingrozitor, ci este insasi definitia ororii. Pute insidios, pt ca nu tepaleste dintr-o data, ci lent, prin toate lufturile de sub usi si intra panasi-n tencuiala. Ceea ce s-a si intamplat.- n-am mai putut purta niciodata haina uitata in cuierul de pe holul delanga biroul sefului, unde era amplasat nefericitul cuptor cu microunde.Nici colegii mei- sediul a trebuit sa fie abandonat definitiv. Dupa 2 saptamani de stat cuusile si ferestrele vraiste, mirosea ca la crematoriu. Nici zugravitul nu arezolvat mare lucru, desi a costat mult mai mult decat milionul in plus laleafa bietului Paulica- a trebuit schimbat tot mobilierul. Prinsese miros de privata comunala, cuimbunatatiri de mahon nobil- cuptorul respectiv n-a mai fost bun nici pt tiganii care treceau prin zonasa ridice deseurile. “Da’ ce-ati facut, manca-v-as, v-ati uscat cainele incuptor si l-ati uitat acolo?!”, ne-au intrebat ei si au renuntat sa-l mai ia- Luminita a facut hepatita. De greata. Acum sufera si de constipatiecronica si colon iritabil, pt ca orice drum la toaleta pt cuvenita usurareii da frisoane- Seful a pierdut un contract banos de publicitate cu o mare agentie.Clientii au intrat la banuieli vazand ca El Lider Maximo se tot codeste sa-iinvite in sediu si se intalneste cu ei prin restaurante si hoteluri.Probleme de bonitate, daca nici sediu nu-si permit - si-or fi zis ei si dusiau fost. Pt ca zgarciobul nici macar n-a vrut sa inchirieze temporar un altsediu.- chiar daca lucrez acum altundeva, eu nu mai vin cu mancare de acasa si cuatat mai putin nu concep sa o mai incalzesc la microunde. Si asta ma costaal naibii. Unde mai pui ca am fobie la electrocasniceZiceti si voi, acum. Nu era mai ieftin sa-i fi dat amaratului blestematulacela de milion in plus?
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput