Condica salajencelor [34]
Raspunsuri - Pagina 17
dianaiulie2009 spune:
Otilia super tare .... mi-a placut ....
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
dianaiulie2009 spune:

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plange si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
silvana_salajan spune:
Apoi slaba miscare pe aici? Ce faceti? Va numarati banii?
Ca pe vremea asta numa asta poti face... :(
si Noapte Buuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaa!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
Bimilit spune:
sara buna!
oti , io-i intorc cu lopata, sa nu mucegaiasca
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
quote:HA, ha!!!!Cred si io, ca de cand n-ai mai dat pe aici.....peseu: da ce mai faci? www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
oti , io-i intorc cu lopata, sa nu mucegaiasca
silvana_salajan spune:
Poftiti la cafeluta!E o vreme superba afara, soare cat cuprinde. Inca nu mi-am scos nasul afara sper ca nu e ger! Daca e caldut cred ca vom iesi la o plimbare prin zona. Va
si va doresc duminica placuta.www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
dianaiulie2009 spune:
Oti soare e .... dar si frrriiigggg ....
Eu am fost ieri la inmormantare , am ajuns pe la ora 16 numai acasa si am fost tare "intoarsa" , nu prea am avut kef de nimik ...
Duminica placuta si din partea mea !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
mihaela_s spune:
Tot io...sa va arat un www.treklens.com/gallery/photo350254.htm" target="_blank">trandafir fotografiat alaltaieri...si o www.treklens.com/gallery/photo349986.htm" target="_blank">floricica, tot de atunci...
Mihaela si fetele mele
Hobby
piticutz spune:
Mihaela, ce poze frumoase...tu si Ioana m-ati "atins" la suflet cu ele, le admir de fiecare data cind ne anuntati de ceva noutati si ma intreb oare cind o sa pot si eu sa fac asa ceva.Aparatul meu nu cred ca este chiar profesionist din punctul asta de vedere.Intentionez sa achizitionez unul nou, poate anul asta, daca nu - atunci sigur anul care vine.
Adriana, asa-i, si pe mine ma intristeaza inmormintarile si, aici, de fiecare data cind moare cite un batrin sau o batrinica "de-ale mele"...
Otilia, ce mai e nou pe-acolo?
Bianca, azi n-ai intrat la cafea.
Eu in rest sint bine, doar ca foarte ocupata, si acuma cind scriu doar stau pina imi beau cafeaua si tre sa ies pe usa, azi plec sa imi fac pregatirea de First Aid si CPR, o sa tina de la 9 dimineata pina la 4 dupa amiaza.
Imediat ma duc sa vad cu ce ma imbrac...nu prea am chef, da n-am incotro...
Va pup si intru mai pe seara.

...