Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
ane2200 spune:
La multi ani, Paxela! Multa sanatate, fericire si sa te bucuri de cei dragi. de la mine si de la Raul
albinutelor si bondareilor care au mai implinit o lunisoara. Sa crestei mari, sanatosi si voiosi.
Ma duc la culcare, ca azi am fost tare harnicuta. Am facut fripturica, placinta cu dovleac si salata de sfecla. Ma laud singura, daca nu ma lauda nimeni.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
tzuna spune:
LA MULTI ANI draga PAXELA! Sa fii sanantoasa si tu si toti din familia ta ca in rest va descurcati voi: va plimati peste tot, va relaxati in 4 ... deci sanatosi sa fiti si veti face tot ce vreti.
ZADI- cred ca intr-adevar aia mica poate fi putin rasfatata. Daca tu ii acorzi f multa atentie ea va vrea si mai multa. Acum nu spun sa neglijezi copilul. Cred ca esti o mamica f buna dar varsta de 3-4 ani este una dificila. A mai aparut si Ian, nu stiu cum percepe cea mica acest lucru. Eu am avut o fetita la gradinita de 3.5 ani care a facut o depresie f urata cand a nascut mama ei. A fost rau de tot. Au si retras-o din gradinita. Am inteles ca a fost internata si e mai bine. Oricum au trecut 9 luni de atunci. Acum s-a intors si la gradi si e mai bine. Deci nu avem cum sa stim ce simt cei mici. Parerea mea e ca trebuie sa te asiguri daca are aceste stari din cauza lui Ian. Explica-i ca el e mic, e dependent de tine pentru orice lucru, incurajeaz-o sa-si petreaca timpul cu tine si cu el, laud-o cand te ajuta la orice chestie oricat de banala, incurajeaz-o sa faca multe lucruri singurica dar nu-i spune ca ea e mare. E mica si are nevoie de tine dar in acelasi timp ea a mai crescut e desteapa si frumoasa, e intelegatoare si trebuie sa stie ca Ian e si mai mic si te solicita mult la unele lucruri. Iar daca toate astea nu tin de baiat ci doar de ea atunci ignora mofturile ei o perioada. Daca se tranteste pe jos etc. nu incerca sa o imbunezi ci ia-o de acolo pe sus daca e nevoie si gata. Daca vede ca-i dai multa importanta va face la fel ca sa-ti capteze atentia. E mai bine sa vada ca tu o apreciezi cand face ceva bun si ca asa iti poate face pe plac si ca nu e nevoie sa ajunga la solutii extreme ca sa -ti capteze atentia. Copii sunt diferiti, au nevoi diferite. Nu stim cu percep ei lumea si cum se raporteaza exact la ea. Te rog sa ai multa rabdare si totul va fi bine. Nu stiu cat am fost de coerenta ca e cam tarziu...
Am avut parte de o zi minunata. Am avut musafiri, am fost la niste prieteni la tara la gratar.... am ajuns acasa acum 1 ora si un pic, i-am facut baie Mariucai, e la somnic acum....nu a mancat deci se trezeste in curand.
Mihael@ spune:
Ela,hi, hi, hi ce mi-a placut filmuletul...
Zadi, am vazut pozele voastre, tare draguta mai e Ingrid...cred ca e doar o etapa comportamentul asta al ei...hm, baiatul unei prietene a fost asa cand era de 3-4 ani si apoi s-a linistit ca prin farmec, e cel mai ascultator baiat acuma
Ghibuadina, deci te invidiez la maxim...auzi, are cine sta cu bebe, are timp de infrumusetari...bravo...sa pui poze cu noul look
Azi am reusit si eu sa merg la coafor..ma chinuiam de 2 sapt. ca sotul meu lucreaza pana tarziu si diminetile de weekend si cu altcineva nu am cu cine lasa cuconitza...ei si de bine ce m-am dus m-a tuns aiurea rau...are tipa niste idei fixe si n-o scoti din ale ei oricat i-am explicat...asta e, o sa creasca si ma fac eu bela iara.
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
gabdyd spune:
Elyanne sa treaca repede,
Arissa si la voi la fel. Rianna s-a iritat foarte repede de la crema Dalin. Banuiesc ca nu folosesti cosmetice in perioada asta. Ru nu folosesc deloc. O ung cu ulei de masline fiert la bain marie dupa baita, dar numai la fundulet si poate si la gatut. Incearca neopreol daca nu ai incercat deja.
Zadi pai ce s-a intamplat de n-a mai vrut olita? Ce-a patit? Despre zana ta, da, si Julie are manifestari de-astea. La un moment dat imi era si mie rusine sa ies in lume cu ea, dar vad ca se amelioreaza lucrurile. Rianna nu a afectat-o deloc negativ, era mai rau inainte sa vina ea. Pentru acceptarea ei in familie, cand am venit de la maternitate aveam pregatit un cadou pentru Julie, de la surioara ei cea mica - jocuri pe calculator si revista cu printzese. Si la primul semn am reactionat, de exemplu, in primele seri Julie m-a intrebat ceva despre "bbele tau" si in loc sa-i raspund i-am spus ca nu e bbele meu, e al nostru, adica a ei, a mea si a lui tati. A fost foarte impresionata de treaba asta. Nu am menajat-o si nu am tint-o departe de cea mica, chiar daca imi era mie mai greu. Toti incercau sa o ia de langa mine cand alaptam de expemplu, dar eu le-am spus sa o lase in pace, sa ne obisnuim unuii cu altii. Cand o alaptez pe Rianna, Julie sta in spatele meu, cu capul pe umarul meu si se uita la ea . A, si FOARTE IMPORTANT, nu ii spun niciodata ca nu pot sa fac ceva pentru ea sau sa-i dau ceva pentru ca am grija de Rianna. Dau vina pe mine, nu pe cea mica Nu pot pentru ca am treaba sau ma doare ceva sau vad eu ce motiv gasesc. Nici cand eram gravida nu-i spuneam niciodata ca nu pot sa o iau in brate din cauza lui bb din burtica ci ca ma durea spatele. N-am vrut sa asocieze imaginea Riannei de vreo carenta ceva.
Fug ca m-am intins cat o zi de post. Sunt singura cu amandoua, tati e la o nunta, a fost circul de pe lume la baita
kmi78 spune:
La multi ani Paxela si din partea noastra si cu sanatate multa; sa va aduca copilasii numai bucuri!!!
Ieri, am avut o noapte grea, ne-am trezit la unu ca Timeea avea muci si nu mai putea respira; febra nu a facut doar nenorocitii de muci ne-au dat de furca, plangea saraca ca nu mai putea respira , am trecut la operatiunea aspirator care pana acum nu a fost o pb dar acum este , doar daca e tinuta cu forta mai reusim ;
am luat- o in pat intr-un final a dormit pe burta vreo doua ore dar tot in reprize dupa care iar aspirator si tot asa pana dimineata ; sa vedem noaptea asta ce ne astepta; Astea sunt probleme noastre;
nici nu mai sunt la curent cu noutatile despre voi...
gabdyd spune:
Ela il mai vazusem, parca l-a postat Diana la capitolul trecut. Mai nou, cand incepe sa ceara prin magazin cate ceva ce nu e cazul sa-i iau o amenint ca daca nu inceteaza incep sa tip si ma tavalesc pe jos. A facut niste ochi mari la mine! Mami, nu vreau sa faci asa!
karla32 spune:
LA MULTI ANI, PAXELA!!!de la mine si de la Luca!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
diana_jors spune:
Kitty, arissa: pana sa le termin ati plecat... na, nu capatati nimic, daca nu aeti rabdare Au iesit bune bune...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Kitty, arissa: pana sa le termin ati plecat... na, nu capatati nimic, daca nu aeti rabdare Au iesit bune bune...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
nu mai spune ca o sa visez toata noaptea
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
gabi78 spune:
La multi ani, Paxela
Sa fii sanatoasa si iubita! Numai bine si la ora asta sper sa petreci ca asa ar trebui! Asa ca petrecere frumoasa!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)