Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
stefaniya spune:
Buna,stup
La mine a continuat si azi ziua rea.Mi/am scos o masea,m/a durut dupa de m/a disperat dar pana la urma am luat un tador si mi/a trecut.Asa ca pana se vindeca stau cu gaura,dar bine ca e mai in spate si se vede doar daca rad cu gura maaaaaareee.
Carl a fost un marait,nu putea sa adoarma,a ros un morcov de la zapacit,probabil ca gingiutele l/au deranjat.
Roxanici,Elyanne / si eu de cate ori intampin faze de/astea imi spun,ce bine ca am plecat din Ro si Carl va invata ce e aia civilizatie,dar si cand ma apuca dorul ala nebun...
Multe nu sesizam inainte dar de cand il am pe Carl si cand vad ca acolo pot fi asa indepenenta chiar si cu bebe dupa mine.... aici ma apuca toti nervii.
Roxanici,m/ai amuzat tare cu ultima fraza,"blestemul"
Kitty / habar nu am ce a fost de l/a intoxicat.E de la borcanel pt ca si sora mea i/a gustat mancarica si i/au aparut si ei blande.Poate a fost doar borcanelul ala sau cine stie,ideea e ca am luat vreo 10 dar eu de folosit nu le mai folosesc.
Pentru greul care il simti acum si sa treaca,cat mai repede.
Mihaelaaa / ieri citeam intamplarea cu servetelul si azi eram in sufragerie cu Carl dar nu/l priveam si el a bagat un servetel in gura,noroc ca a inceput sa scanceasca si asa m/am repezit sa i/l scot din gurita.Deci nu a inghitit nimik.
Ce a facut David,a scos pe dos?
lilidana / cum te mai simti?
Lauramar / iti tin pumnii sa vii acasa,asa e tensiunea asta inainte de a se rezolva ceva si asta ca sa te bucuri din plin cand se termina cu bine.
Mai zi/mi si mie de Madeline ca acum sunt chiar pierduta,nu mai stiu nimik.
La multi ani la toti sarbatoritii de azi!
o noapte linistita sa aveti!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
madmat spune:
buna fetelor.
LA MULTI ANI PAXELA SI DIN PARTEA NOASTRA.
fetelor mousa lui mami este tare racit aseara a facut febra 39/6 asa dintro data ca tati care este medik sa speriat si nu stia ce sa faca
astaz numai pana la 38 mai mult nu a facut dar nu luam antibiotic
numai nurofen ni novocalmin.
va pup ca plange
matilda http://family.webshots.com/photo/2231568400096653195IhMxbr
elyanne spune:
Se pare ca bantuie o viroza care debuteaza asa... Daca pana maine nu trece, tb sa vb cu doctoru... Asta mai lipsea... io nu eram virusata... sa am ce sa le mai dau la copii... poate nu le-au ajuns
lilidana spune:
quote:
stefaniya Posted - 20/10/2007 : 23:22:45
lilidana / cum te mai simti?
Stefaniya,
Sunt tot asa...dar mai "arunc cate un ochi" pe aici...
Va pup ,pe tine sa-ti treaca durerea de la extractie si pe Carl pentru patania cu borcanelul.
Cat stati in Romania,nu ti-e dor de acasa?
Am editat raspunsul ca uitasem:
David are 6 dintzisori!
ddana spune:
Neata!
Dragos ne-a dat trezirea la 7.30, asa ca fac eu cafea dimineata asta.
Nu prea avem noutati, in afara faptului ca avem un dintisor si ne chinuie al doilea, si ca am facut o musaca de legume ex-tra-or-di-na-ra si un "Varga Beles" (ardelencele stiu...)fe-no-me-nal. Asa cum zicea Oana (parca), sa ma laud de una singura!
Pupici la toti sarbatoritii!
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
ddana spune:
Am si eu o steluta!
...era si cazul, dupa atata timp!
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
roxanici spune:
Felicitari ptr dintisor Edy si Dragoselu!
Mei, la Bv a nins!!!!! io eram cu draperiile trase da cand am facut ochi stratu gros pe frunzele inca necazute.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
laura_oana spune:
buna dimi
multumim roxi pt felicitari
sincer nici nu stiu cum si cand a iesit pt ca nu plangea , doar baleaaaaa si se uda pana la calcaie si rodea tot ce prindea.de dormit a dormit mai rau, adoarme singurel din nou dar nopatea de cateva zile se trezeste plangand, azi nopate plangea in somn , l-am luat la mine in pat si plangea cu ochii inchisi , se oprea , iara incepea, sunt ca un zombi...DAR...avem si noi un coltzisor acolo...intram si noi in tabara dintzosilor!
hai ca va tzuc ..ca aberez pe aici ...ma duc sa beau o cafea
aaaaa...azi nu ma lasa sa ma uit la el in gurita....vreau sa vad si el ..nu si nu si are niste baleeee , bei ma dispera cu raurile astea din gurita lui...si suge la dejte de o iau razna ...CUM SA IL DEZVAT???? PT EL E O PLACERE!!!!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
gabi78 spune:
Buna dimineta!
Si este buna! Cu doar 3 treziri... la 2 doar pt suze, la 4.jumate pt laptic si la 6 tot pt ssuze. Si apoi s-a trezit la 8 si ceva si a stat singur fara scandal (il auzeam cu se joaca) pina la 9!
De ieri are si Tudor muci, fara febra. Si tot de ieri ne-a dat si noua drumul la caldura, tocmai dupa ce am bagat neste bani in calorifer d-ala cu ulei ca sa pot sa il las si peste noapte in priza. Acum este bine in toata casa. Cred ca d-aia a si facut din nou muci ca era frig pe jos si nu ma inteleg cu el sa stea in patut.
quote:
Originally posted by lilidana
David are 6 dintzisori!
Bravo! Se anunta tot mai multi pitici cu dinti multi. Tudor a ramas tot cu 2.
Felicitari tuturor! Sa fie pe cit posibil fara dureri!
roxanici fa o poza ca tare dor mi-e de zapada!
tzuna multumesc de raspuns, dar parca tot cu d-alea proaspete as gati.
zadi tu parca ai intinerit intre zina si zin! La sotul tau se vede trecerea anilor... . Si zina...e zina... aici e super tare! Nu se hotarise daca vrea la munte sau la mare?
ddana ce e aia Varga Beles? Sau e numai pt ardelence?
La noi in meniu... spanac si ciorba de perisoare dar de la soacra-mea ca eu nu am avut chef sa fac.
Ca tot se anunta lumea cu dintisori... cele care mergeti pe tratament homeopat... pt durerile astea de dintisori.. cum e?... puteti face o comparatie cu tratamentul alopat? Ca si pe mine ma bate gindul sa iau bobite d-alea, ca am mai citit si prin revistedespre ele.
Va doresc tuturor o duminica placuta!
La noi ploua si daca sta un pic scoatem piticu pina la magazin sa ii luam chiloti ca ramase in funu' gol...si sa ii iau iaurt cu fructe ca baga la greu..nu stiu cit de bine e sa ii dau..dar daca baga...asta e.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Lumi_Nag spune:
Neata!
Felicitari pentru Edy ca in sfarsit a facut-o pe mami fericita si a bagat-o in clubul dintosilor
La multi ani sarbautoritilor de azi.
Zadi ai o familie tare frumoasa Sa traiti
Roxanici eu iubesc iarna si abia astept sa ninga si la noi.La munte cred ca e superb acum.Asta daca nu s-a si topit zapada
Fug ca nu mai are sotu rabdare 5 minute cu ala mic si ma tot strigaaa
George Catalin