Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani, Alexa! Sa fiti cu totii sanatosi si norocosi!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Va multumim, fetelor, pentru urarile de sanatate si dorim si noi toate cele bune bebeilor care mai implinesc azi o lunita! Gata! Declar oficial ca avem omuleti mari! Ce trece timpul! Niste frumuseti de pitici in albumele de 6 si 7 luni! Le-am revazut.

Arissa pup eu fundulet rosu de Maya mica! Ce greu cu dintisorii astia! Si noi avem un pic fundul rosu si stam mereu cu manuta in gura. De multe ori se scarpina la amigdale

Of, Elyanne! Parca nu se mai termina odata problemele astea! M-a incercat si pe mine zilele trecute un deranjament stomacal, dar m-am "dres" imediat cu IMODIUM. Ai incercat? E foarte bun pentru asta. Dar sa iei initial 2 pastilute, cica doza de soc.

Ramiha, sanatate multa pentru Nectaria! Pupam ochisorii sa treaca repede!

Zadi, am vazut zilele trecute www.youtube.com/watch?v=wsqt7chzjnM" target="_blank">filmuletul asta . Cum spune si acolo, cea mai buna cale de aparare este atacul. Sa treaca cat mai repede crizele de personalitate ale zanei!

Kitty, pupam mamica ingrijorata si singurica! Las' ca vine sotul acasa si sa vezi tu ce ajutor de nadejde ai atunci!

Mihaelaa crezi ca mai iasa ceva? E celuloza. Cred ca o digera toata. Si vad ca "rosu in urechi" chiar exista. Am ras degeaba de saracu' dr. rus!

O pentru tine, Gaby, ca ai facut capitol nou!

Iunia, lasa mai, ca a ta macar incearca sa se tarasca! Ce sa stea in fundulet, las ca sta ea cand vrea, nu? de la noi.

Gata! Atat cred ca ma duce neuronul cu raspunsurile. Sper sa nu va suparati daca am uitat pe cineva, dar....

Si sa ma mai plang un pic. Idiotii astia de la Donna, nu stiu daca aduc lapte Topfer 2 "nici marti si s-ar putea nici vineri sa nu vina", asa ca, vrand-nevrand schimb laptele fetei cu Milumil. Dar e asa vanilat asta 2 ... sper sa il manance asa. Niste tampiti! Ce isi inchipuie ei ca mananca copiii pana cand se hotarasc ei sa aduca? De oftica nici n-o sa mai cumpar de la ei, uite asa!
Poate s-o satura mai bine cu Milumil, ca la Topfer ajunsesem deja sa ii pun 8 masuri de laptic la un biberon si , uneori, mai voia !

Va pup pe toate si toti piticii si sa aveti parte de un weekend excelent!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

poze noi cu noi

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

PAXELA

Azi am implinit si noi 6 lunite,suntem tare mari.Multumim inca o data de aprecieri toti bebeii nostrii sunt cei mai frumosi si cred ca pe pt fiecare mama in parte puiul ei e cel mai frumos.

Pana la urma poate rezolvam cu actele si reusim sa venim acasa off atata stres m-am saturat,ba plecam ba nu plecam si am de trimis o gramada de lucruri inainte acasa si nu tsiu plec sau nu.

IUNITA super faina tinuta ta de nunta,pacat ca mama mea ma depaseste la kg.

la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Paxela!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna seara!

Am trecut si noi cu bine peste vaccin fara febra si fara plansete.

Ela ma bucur ca Thea este bine, si o pupam pe dulcica de ea.

Fetelor, ce o fi cu Sherbi si David? Stiti careva daca au fost la medic? Spe ca totul e ok cu bebe David. Sherbiii, asteptam vesti bune, te rugam intra si spune-ne ca totul e ok.

Am citit pe fuga si nu mi=am notat nimic ca sa pot raspunde. Va rog sa ne iertati.

Va dorim o noapte linistita.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI PAXELA.SA FII SANATOASA SI SA TE OCOLEASCA NECAZURILE.
La multi ani, sanatate si bucurii bbilor ce au mai implinit o luna.

mess...maine ...ca azi avem trebi.
Pup.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Paxela

Nu scriu prea mult, ma duc sa fac niste clatite ... dar simteam nevoia sa fac si eu un mic apel: ce mai faceti paula75, krissy, Rebiana, sherbi, absoluta, ElenaGiulia, rianna_stef, florin-a, mady...?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

La Multi Ani!!! Alexa sa fi sanatoasa fericita si implinita pe toate planurile.

AVEM UN DINTZISOR!!!!!!!!!!!!!!! MAI EXACT UN COLTZISOR

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

inca odata va multumesc din suflet tuturor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput