***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay, nu cred ca pofta de dulce vine de la obisnuinta alintului din timpul sarcinii .... Eu in timpul sarcinii nu am mancat deloc dulce ... nu pofteam ... preferam fructele. Si acum imi trebuie fructe destul de multe (cam 2 kg pe zi se mananca in casa noastra, dar eu le mananc in cel mai mare procent!), insa dupa ce am nascut am devenit pofticioasa ... si am mancat dulce si cel mai mult mi-a trebuit inghetata, in conditiile in care inainte sa nasc nu am mancat inghetata toata viata .... poate mancam de 2-3 ori pe vara! Ei, anul acesta am mancat exagerat .... si cate 2-3 pe zi! Iti dai seama ca, in loc sa slabesc, eu m-am mai ingrasat 2-3 kg! Ramasesem din sarcina cu 2 si acum am vreo 5 in plus fata de greutatea de anul trecut, si nu eram manechin nici atunci! Mi-ar placea sa slabesc vreo 10 kg ...

LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor!

Astazi suntem pe pagina 9, ultima de jos! Multumim pentru voturi!

Pitica, felicitari pentru "mama"! Teodora mea a zis mama sau ceva asemanator ... mmmmaaammmmaaa ... pe 4 august! Inca nu implinise 3 luni! Si zice in continuare ...insa mai ales cand e tare suparata ... parca ma striga ... stie ca ma topesc si o iau in brate!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

LA MULTE LUNISOARE, CAPSUNEI SI CAPSUNICI !!!

katiamp, antrenamentul din timpul sarcinii... sa vezi atunci ce dispareau capitolele... asta e nimica toata pe langa ce era atunci... in 2 zile |(max/) erau gata 20 de pagini !

vroiam sa raspund multe... lui doxinu vroiam sa-i zic ceva, da am uitat...

roxicucu, daca nu ma lasa memoria, tu ai probleme cu biberonul. incearca o tetina cu flux mai mare. Sonia mananca laptele (de azi) cu Chicco 4m+food flow. si ii curge in gurita si nu se mai chinuie. ca ininte, la Chicco 4m+ fast flow, de cateva zile sura cate o juma de ora masa. era un chin pt amandoua, da mai mult pt ea ca se chinuia sa traga si nu mai curgea cu fluxul pe care il poate ea inghitii... incearca Chicco well beung, tetina food flow, pt biberoane fiziologice. la Sonia astea au mers cel mai bine. si daca nu suge,d a macar primeste in gurita bibe, o sa-i curga si simte gustul si ca e caldut si pana la urma o sa inceapa sa pape ! da sa nu-l ti vertical, incearca mai oblic ca sa nu curga prea mult si sa se inece ! sa-mi spui daca ai incercat si daca merge !

ma uit in urma si vad ce mai vroiam sa zic !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Kay-crede-ma ca nu apuc sa citesc bine ce ati scris nu sa mai raspund si eu cite ceva pe cind sa ma pun sa scriu nu mai stiu ce si cum
trebuie sa-mi fac si eu putin antrenament ca asa nu va scriu aproape nimic

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.nici eu nu il creia o pauzasc pe bobolinu.si in legatura cu aspiratul nasucului si eu cred ca,cu cat aspiri mai mult cu atat se fac mai multi mucisori.si eu in prima luna in fiecare dimineata ma chinuiam sa ii scot mucisorii si el se enerva de fiecare data pana cand sotul nu m a mai lasat sa il "chinui"si dupa ceteva zile dupa ce nu i am mai scos nici nu a mai avut.acum mai are dar foarte rar.lbelciugsi al meu avea perioade de trezit asa des noaptea.altadata si dupa zece min dupa ce ii dadeam sa suga iar se tot foia si cauta tata.ca el doarme cu noi.apropo mai este cineva care culca copilul cu ei in pat?sau sunt singura nebuna?dar stiti care e faza ca nu copilul nu poate dormi fara noi ,noi nu putem dormi fara el.de multe ori il culcam la el in patut si ba ma gandeam eu ba sotul sa il pune la noi in pat pana ce nu l am mai pus deloc.bine ca l am cumparat.si ptr ca am deviat putin de la subiect...are perioade si wel cand se trezeste din ora in ora sau chiar mai repede.dar nu stiu de ce de3pinde trezitul asta cred ca,ca sa se convinga ca sunt acolo.si suge 2 min si adoarme.si in zilele bune se trezeste oricum de ce3l putin 3 ori pe noapte.dar deja m am obisuit ca de multe ori dimineata nici nu mai tin minte de cate ori m am trezit.inainte stiam de cate ori si la ce ora dar acum nu mai tin evidenta.sa vedeti aseara ce am patit pe la nu stiu cat noaptea tot simt ca copil suge si ma trezesc speriata crezand ca am adormit cu el la san(ceea ce nu mi se intampla)si cand colo vad ca bluza mie trasa.el se chinuia saracu sa gaseasca tata prin bluza.

poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:
-David Andreas de Alyna24
-Matei-Ciprian de Florentina Roman
-Vlad de Sobi
-David de Pepsi
Noi azi am avut o zi mai linistita ,Matei afost tare cumintel desi s-a trezit cu noaptea in cap.
Ma bucur ca isi mananca la amiaz piureul de legule , e drept ca cu biberonul si diluat cu lapte dar e bine ca-l mananca!Am mai incercat sa ii dau borcanele de la Hipp dar nu a fost chiar incantat, nici de mancare si culmea ca nici de piureurile de fructe.In rest in afara de masa de pranz primim titica cat se mai poate.
Carstea sau dcarstea, eu tin minte ca la un moment dat una dintre voi intreba de valve de schimb pentru pompa Avent manuala.Ati gasit pe undeva .V-ati luat careva astfel de valve, caci ma gandesc ca voi folosi si eu pompa destul de mult daca ma intorc la servici?

Liviana eu folosesc faina simpla de orez de la bebelac, nu are chiar nimic adaugat!Abia astept wrapul!

Pepsi eu te-am vazut in wrap dar pastram intrebarile si aprecierile pe cand il voi avea si eu!

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

moberi, detin eu valva si o dau cu drag ! cauciucu alb, nu? pup si sa-mi zici daca o vrei !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

La multi ani,capsunici!:
David Andreas de Alyna24
-Matei-Ciprian de Florentina Roman
-Vlad de Sobi
-David de Pepsi
Moberi,eu cautam si am gasit piese de schimb la Vavian Farm.Au sediul pe strada Povernei,pe la Romana.Nu sunt scumpe;o valva e 5 ron

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vali, ai dreptate cu wrapul, am uitat , multumim de felicitari, azi facem 4 lunisoare!iti doresc sa=l tina pe pitic dormitul toata noaptea, bravo, piticii oricum isi tot schimba obiceiurile, adica asa a fost la dominic, cind zicea si eu gata asa va face.....ori ieseau dintii, ori era racit si se schimba obiceiul.la inceputul diversificarii cu dominic si noi faceam tot felu de mutre, si ne faceam ca mincam si noi ce-i dam lui, etc

carstea, nu am reusit sa=l adorm fara ajutor, ca e tauras tare incapatinat, si a cistigat el!acuma cind vad ca david doarme fara sa fi facut nimic, imi zic ca poate asa este, unii dorm mai usor altii au nevoie de cite ceva, dar este adevarat ca si noi parintii gresim, la dominic la cel mai mic ic eram sus si=l luam in brate, la david nu e asa....nu vreau sa te descurajez dar dominic abia dupa ce l=am avut pe david mi=am pus din nou ambitia sa=l fac sa adoarma singur, si am reusit, dar era pregatit, inainte stateam cu el dupa poveste pina adormea, acuma, spunem povestea il pup tare si ies(dar tati strica tot, si aseara cind m-am dus la ei, sotul meu sforaia de troznea la dominic in pat).eu, il adormeam la sin pe dominic, pe david cu tetina, poate asta e toata diferenta, ca pina sa=l pun in pat pe dominic se trezea, si-ti jur am citit la carti despre somnul bebeilor, am si fost la o clinica sa intreb, atunci mi-a zis ca trebuia infasat, dar era prea mare si nu mai statea! pe dominic pina pe la 6-7 luni ziua numai in carucior reuseam sa=l adorm, si ce daca....pe david il adorm asa il pun in pat dupa ce a supt, ii dau tetina, stau linga el o vreme, ii pun muzica, il mingii pe cap(ii place tare mult) cind incepe sa plinga ii mai scutur o jucarie cu bilute, si incet adoarme. la tarc am si vibratii.bafta, vei reusi pina la urma, si eu, am ajuns la concluzia ca nu conta ca dormea in carucior, sau cum mai reuseam sa=l adorm si apoi il puneam in pat, asa cum faci si tu acuma, va dormi el in patul lui singur intr=o zi

ibelciug, hai in canada daca vrei zapadamaterialul e cusut doar pe margini ca un tiv, e un material elastic, are si bumbac, si ce ai vazut a doua culoare, e un buzunar cusut la mijlocul esartfei ca sa ai punct de reper cind te infasori, sa stii care e mijlocul, atit, da mie mi se pare haios asa cu doua culorisi capetele sint mai inguste ca sa se lege mai usor, uite aici explicatii cum se face http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_echarpe%20soimeme.htm multumesc ma simt mai bine azi

ramona, multumim de urare

si noi am fost ieri intr-un parc natural sa vedem simfonia de culori, ptr ca aici dupa ce da primul ger, este vara indiana, asa se cheama, ptr ca sint 20C e ceva spectacular, in viata mea nu am vazut asa ceva, copacii se coloreaza in culori minunate, aici imi place toamna, e ff frumos, uitati aici www.linternaute.com/imprimer/voyager/Photo/2006/canada/ete-indien/diaporama/13.shtml" target="_blank">TOAMNA INDIANA

cristalina, multumim, si la noi se scoala unul pe altulla david ii tai unghiile cind e treaz, de cind s-a nascut, lui dominic cind era mic numa in somn, aveam o lampa dinaceia de mineri si noaptea i le taiam....lasa ca dam noi kg jos, daca ai reusit prima data vei reusi si acuma

vas, bravo, ma bucur ca aveti un program, poate de la dintisori se foieste

gabiu, multumim de aprecieri wrapul merge linistita pina la 12 kg, merge pina la 2 ani, eu am vazut cu ochii mei un copil de 18 luni in spate la mama lui, nici nu-ti dai seama cit de usor se cara copii, eu, il pun pe sub geaca(iau geaca sotului) il pun pe david acolo si apoi inchid geaca peste el!si daca la noi nu e frig....-40C iarna. in weekend la munte l-am avut in wrap, nu am avut NICi o durere de nici un fel, ii vedeam pe altii cum se cocoseau, ii durea spatele, si eu am 2 super speciale, chiar le scot la vinzare, nici unul nu se compara uite aici o poza " target="_blank">POZE PORT BEBE

roxicucu, chiar ti-am scris ieri de furtunas, dar apoi am vazut ca ai reusit cu bibe si am sters ce am scris, ca si asa scriu prea mult deci furtunul de care-ti spun ca=l folosesc aici in spital, e muult mai subtire ca cel de la perfuzie, e cam de 4 ori mai subtire, ptr ca e legea capilarelor cu cit e mai subtire cu atit lichidul urca mai repede, cu ala de la perfuzie poti incerca sa vezi, daca nu cauta la farmacie, sau la spital, sint ca niste sonde de alimentat bebei care nu pot

doxinu, si david scoate lapte, aproape de fiecare data, am invatat sa-l las linistit dupa ce maninca adica cam 10 min in las in brate sau pe loc, nu=l misc.

kid, multumim de urari!multumim de aprecieri la poza cu wrapul. draguta faza, la noi david s=a trezit simbata chiar cind terminasem

mica, felicitari , m-am gindit f mult la tine si la maya weekendul asta, asa de tare ma bucur, bravo fetelor, ai incredere si va fi bine. multumim de aprecieri cu wrapul multumim de urari

vali, acuma am vazut cu muscatura, vezi ce produse iei sa nu aibe DEET ca este nociv ptr bebei. am eu o carte naturista si m-am uitat si zice ca se poate pune lamiie pe locul acela, sau foaie de ceapa

pitica, felicitari ptr mama, si al meu zice mamammmmm cind vrea titamerci ca ne-ai vazut si pe noi si eu il mai tin in carut pe linga mine cind fac treaba, sa ma vada. multumim de urari

petit_ange, multumim de urari

florentina, alyna24, sobi, la multe lunisoare ptr pitici

didi,am ris la ce ai spus, vrei sa stii ceva, sint mai fericita mamica decit am fost mireasa, de aia rid mult acuma, cu toate kg mele in plus. apoi la nunta m-am certat rau cu socrul....da iti pove in privat. pai cu alaptatul e super ok acuma, desi cu vremea rece fenomenul ala a lui reihnaud m-a biziit, dar am reusit fara tratament. eu, asa socotesc, ii dau sa suga la 10, pe la 12-13 cere iar, si tot asa.am un ceas la mina si ma uit cind suge. ma bucur ca alaptezi inca, stiam ca asa vei face, lasa ca o sa plingem noi dupa perioada alaptatului in citiva ani.multumim de felicitari, noi, avem afara +20C, in casa 21

motanel, multumim de urari

kay, multumim de urari.

moberi, mulutmim de urari

am facut si eu poze cu camerele piticilor in semnatura

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

iar eu, profit azi sa fiu pe direct cu voi ca e dominic la gradi, apoi fug la treaba(calcat, mincare, sport, etc)

carstea, multumim de urari

gata am pus si eu poze cu camerele piticilor, am pus un album si cu camera noastra de dormit, da nu l-am mai pus in semnatura

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
camera lui dominic
camera lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Ufff...de cand n-am mai fost, iar ati mai scris un capitol...si partea proasta e ca inca nu ne merge netul, deci nici nu am sanse sa vad ce ati mai scris. Incerc sa citesc macar ultimele pagini.Noi am avut o saptamana grea; din pacate, o buna prietena de-a mea a avut un necaz mare in familie si a trebuit sa fim alaturi de ea si sotul ei. Dupa toata povestea asta, mi-am dat seama ce norocoasa sunt, ca am o fetita si un sot sanatosi, ca ne traiesc inca parinti si sunt sanatosi la randul lor. Si m-a pus pe ganduri in ceea ce priveste prioritatile in viata si faptul ca nu le spunem si nu le aratam destul celor pe care ii iubim, ca ii iubim. In fine, sunt intr-o dispozitie melancolica si nu vreau sa va molipsesc si pe voi.
Sofia creste intr-un ritm ametitor! Deja nu mai incape in bouncer, asa ca va trebui sa ne luam de musai scaunel de masa, ca ne atarna piciorutele din bouncer.E un copil vesel si lipicios, ca sa nu mai spun ca e cel mai frumos copil din lume (spuse cioara din mine). Am tot promis poze, dar cum netul nu merge inca...
Pitica, felicitari ptr 'mama'. Cred a ti-a crescut inima de bucurie. Mie mi-au dat lacrimile cand Sofia a spus prima data mama, desi stiam ca nu se refera la mine, ci erau doar silabe.
Vad ca avem colege noi: bine ai venit, Katiapam!Sa-ti traisca micuta Giulia!Am incercat sa vad pozele cu ea, dar nu reusesc caci imi cere parola.
Ali24, si noi o mai luam pe Sofia cu noi in pat in noptile in care e maraita (dupa 3-4 'suzetari' nereusite). Incerc insa sa nu fac chestia asta prea des, caci nu vreau sa o obisnuim la noi in pat. E drept ca eu nu mai alaptez (din pacate) si imi amintesc ca si eu atunci cand mai aveam laptic, o lasam langa mine noaptea mai des (uneori adormeam amandoua in timp ce papa - era asa de bine!). Atata timp cat toti trei sunteti multumiti de situatie, nu vad de ce ar fi o problema faptul ca dormiti toti trei.
Incerc sa mai citesc din urma si daca apuc, mai revin!
La multi ani capsuneilor care s-au sarbatorit in ultima saptaman!
Pupam!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput