***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 15
Vali5 spune:
Pepsi, merci mult! Chiar o sa incerc cu lamaie sau foaie de ceapa. Am in casa si una si alta. Eu stau intr-o zona in constructie (=cam pustie) si masina e la sot, asa ca nu am cum sa ma deplasez sa cumpar ceva.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
lbelciug spune:
Pepsi, merci pt explicatiile cu wrapul. Al tau e mai sofisticat. Superba toamna indiana! Ma topesc dupa culorile rosii! Am facut de curan dun tablou din flori presate la care am folosit si frunzele rosii de ierdera: http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/1614755471/in/set-72157601012169921/ Vai, ce camere superbe au copiii! Ce simfonie de culori! Asa de mult visez si eu la camerele puilor mei! Neaparat sa-mi spui daca le-ai facut tu si de unde te-ai inspirat pt culorile peretilor, ornamente, etc! Ce e chestia aia verde de deasupra patului lui Dominic? Calutul portocaliu de perete l-am recunoscut ca fiind de la Ikea, asa-i? Ce haioasa si de efect e perdeaua de la voi din camera! Tu ai zugravit camerele?
Moberi, Numai_eu, pun maine la posta wrapurile pt voi!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
ali24 spune:
ella_74,roxicucuma alatur si eu in clubul vostru.exact asa face si soacramea.de multe ori el se maraie dar nu plange,(se alinta cred)si ea vine si il ia in brate si zice hai ca eu te iau in brate nu te las sa plangi(ca si cum ca eu si sotu il lasam sa planga)dar acum iar ma consolez ca vad ca nu sunt singura care trece prin astamoberisi eu vroiam sa intreb despre sterilizat.mai e nevoie de fiecare data?si acum am vazut ca suntem mai multe care ne trezim asa des noapteasi nici eu nu cred ca din cauza foamei,ptr ca am incercat sa ii dau inainte de culcare(defapt ii dau si acum)cereale si tot asa se trezeste ca si cand ii dadeam tata,iar noaptea daca incerc sa ii dau altceva inafara de tata se enerveaza si plange.dece si concluzia mea este ca se trezesc"din dragoste ptr titi"
poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Pepsi spune:
vali, ai numa grija cu ceapa sa nu-si dea cu mina pe acolo si apoi la ochisori
ibelciug, vai cit e de superb tabloul facut de tine, asa sint frunzele aici rosii, ca cele din tabloul tau! multumim de aprecieri la camerele copiilor, cea a lui dominic asa a fost zugravita, deasupra patului este o frunza mare verde de la ikea, ca i-am agatat pe perete tot felu de flururi si broaste, si am pus frunza la pat, perdelele de la ikea, masa cu scaunele tot, covorul tot de la ikea, camera lui david eu am ornat-o asa este lampa aceea este de la ikea, la david am ales ca si motiv acvariul, pestii, si pe jos are un covoras cu peste, si camera noastra ne-am inspirat de la ikea, patul, perdelele, covoarele sint de acolo, sotul a fost zugravul si cam toata casa avem asa combinate culorile, pina si in baie am 2 feluri de portocaliu, si tot asa.am sa fac un album si cu restul casei
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david
Sobi spune:
fetelor, multumim de urari pentru cele 4 lunisoarele de azi. si eu va doresc multe lunisoare piticilor nascuti pe 22 pepsi, alinei si florentinei. o ocazie tocami buna sa comandam un tortulet si mami sa-si gaseasca inca o scuza ( a cata oare!) sa mai manance ceva dulce!
sunt cam supa'. am fost cu el la chirurg pediatru pentru o mica problema legata de un testicul si mai m-am pricopsit cu inca o belea: are un picior usor valg, adica e indoit spre interior. asta inseamna ca vom incepe cu kinetoterapie si probabil micutul va purta atelute seara. Partea buna e ca avea un suflu septic care a disparut, deci nu mai facem echo... Asadar si prin urmare, acum tb sa caut kinetoterapeut care sa vina acasa sa-i faca masaj, daca cunoasteti pe cineva, va rog sa-mi spuneti.
in rest dragul lui mama e un baiat tare cumintel, mananca de 4 ori pe zi cate 240 ml lapte si doarme de la 22 la 8 dimineata; insa in timpul zilei nu prea doarme mai deloc.
am mai pus si eu cateva poze.
angelabv spune:
Incep prin a va spune ca am vazut si eu pozele puiutilor, cresc pe zi ce trece !! Am si votat, unde era un link , hop si eu ca 10 stelute !! Toti merita 100 de stelute. Am vazut ca a venit iarna in Romania...aici e cald, in jur de 20 de grade, eu imediat o sa ies in curte cu caruciorul, profitam de soare ! Ai mei parinti au plecat simbata, a fost o zi tare trista, noroc cu Nicole care a fost cuminitica, ne-am jucat si mi-a mai risipit supararea... Imi plac wrap-urile voastre, iar bb-ii sunt super incintati - Pepsi, am vazut si pozele tale !!Ma bucur pentru Sonia, creste si ne prinde din urma la greutate, bravo Kay ! Eu inca alaptez, noaptea ma trezesc odata, la 4 sau 5 pentru o portie de papa dar la 7:30 Nicole imi da trezirea si ziua incepe ! Cu introducerea mincarii probabil in 2-3 saptamini... Pepsi m-am uitat pe net la astia de la Heinz si am vazut ca au si produse organice, dar am am vazut amidon la cerealele de orez ?!?!?! si sare ... Daca ai timp poate te uiti si poate imi spui parerea ta www.heinzbaby.com/english/mix/baby_cereals.html" target="_blank">cereale
LA MULTI ANI SARBATORITILOR !
David de Alyna24
Cip de Florentina
Vlad de Sobi
David de Pepsi !!!!
Nicole va spuna si ea LA MULTI ANI - sper ca nu am omis p enimeni, oricum va doresc tuturor multa sanatate , e cel mai important si binenteles dragoste !
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
piticasigogosica spune:
Multumim dragilor si un pupic de la Cosmin care sta la mine in brate acum si va pupa
Ne pregatim de ritualul de seara :baita,supt ,nani....s-ar putea sa sar peste baie azi si sa facem masaj
Paflo spune:
Alyna24, l-am votat si noi pe David; bafta in continuare! am admirat pozele cu camera lui David, dar sa nu te superi pe mine daca iti spun ca TV-ul nu prea are ce cauta in camera unui copil, chiar daca e inca bebelus - se va obisnui cu el si nu e grozav. Repet, asta e parerea mea, nu e musai sa tii cont de ea. Eu incerc sa nu o las pe Sofia la tv deloc pe cat posibil, desi e greu caci deocamdata stam toti in aceeasi camera.Sa stii ca eu o scot pe Soso afara si cand e mai frigut (la iarna ce o sa facem daca deja depunem armele?!)- o imbrac bine si iesim, chiar daca nu mai haladuim ore in sir, macar o jumatate de ora tot stam. Azi ne-a prins ploaia si i-am pus husa la carucior - merita filmata! A studiat husa cateva minute si apoi a tot incerca sa ajunga la ea sa o guste putintel.
Carstea, Sofia a mancat de vreo 3-4 ori mancare de la borcanel, dar nu am avut deloc probleme (i-a si placut, dar ea e o mancacioasa, asa ca nu se pune...).Poate a fost doar o coincidenta sau poate nu i-a convenit ceva din compozitia respectiva, desi din cate am inteles varsatura a fost la distanta destul de mare in timp fata de masa la care i-ai dat borcanelul.
Liviana, Vali5, si Sofia se foieste de vreo doua nopti de ma zapaceste. O 'suzetez' din ora in ora.Nu e neaparat plangacioasa, dar se trezeste des si daca nu-i dau suzeta se apuca de marait.
Vali5, de ce nu incerci cu para? e mai dulce si are consistenta mai fina.Si de ce tii neaparat sa-i dai biscuite? Contine gluten. De ce nu folosesti cereale in amestec cu fructe, daca chiar vrei sa fie consistenta masa?
Sofia mea refuza in continuare ceaiul, indiferent de care incerc sa-i dau. a baut azi un piculet de suc de struguri diluat cu apa, dar asa cu masura...
Moberi, si eu m-am hotarat ca de la sase luni nu o sa ii mai sterilizez biberoanele in fiecare zi, dar asta presupune ca le voi spala imediat dupa utilizare (asa le spalam pe toate seara).In privinta kilogramelor si eu ma 'laud' cu 10 in plus fata de momentul conceptiei, cand eram cu un 'avans' de vreo 5 oricum, asa ca facem echipa cu Kay (Oana) si ne apucam de treaba!
Oana, rade ciob de oala sparta! Tocmai am terminat de mancat o felie de paine prajita cu crema de cioco.Buuuuna!Dar m-am dat azi 6 minute pe stepper. Razand, glumind nu e bine ce facem si eu una ma deprim cand vad ca nu incap in nici o haina de 'dinainte',asa ca va trebui sa iau masuri serioase.Visam sa merg la sala...ha, ha, ha! nu are cine sta cu cupilu'!asa ca mai fur cate un exercitiu cu ea (de pe dvd-ul acela - Fit mama and me), ma mai 'dau' pe stepper si...cam atat (din pacate).Daca ai probleme cu glicemia, date fiind si antecedentele tale, ar trebui sa iei problema si mai in serios si sa tii regim!Usor de zis, greu de facut...iti tin pumnii!
Joji, bine ai venit in Odisee!Tare dragalas Robert! Sa va traiasca!
Doxinu, ce fain ca ati iesit la munte! Si ati avut si zapada! Super!Si eu vreau!
Roxicucu, sper sa depasiti cat mai repede faza asta!
Gata, am terminat de citi ce ati scris in capitolul asta! Incerc sa citesc si ce am pierdut in cel dinainte.
Somnic usor!
Florina si Sofia (09.05.2007)
gabiu spune:
pepsi, ceva asemanator am comandat azi si sper sa primesc maine. Nu stiu cat il vom folosi dar ne-am gandit ca iarna nu are rost sa iesim cu masina pana-n parcul de langa casa, mai bine il scoatem in marsupiu. De carat il cara numai sotul iar in casa eu nu-l tin dupa mine in brate ci doar uneori in carucior, deci nu prea imi foloseste.
aly24, noi nu-l luam pe bb in patut cu noi ca nu mai doarme. E obisnuit in patutul lui sa doarma si crede ca in rest e de joaca. In patul nostru doar ne jucam cu el sau il pun pe salteluta de joaca ( centru de activitati).
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007
gabiu spune:
somn usor fetelor, nu stiu ce am avut azi dar am scris nu gluma ( si eu mai mult citeam)
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007