***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pepsi,frumos decorate camerele bebeilor!Deja il tii in tarc pe David?poate ar fi cazul sa-l montez si eu!

Paflo, eu pe David il las la tv.Il un in bouncer in fata tv cand vreau sa mai fac ceva prin casa!Oricum cand va mai creste inevitabil se va uita la tv asa ca....Oricum nu exagerez si nici el nu are rabdare f mult tp.Stai linistita ca nu m-am suparat deloc!Tv chiar l-am cumparat de curand ca sa aiba cand va creste, i-am luat si dvd si...oricum, pana una-alta, ne uitam noi la el caci ink dormim cu el in camera ca mama nu s-a mutat ca sa stam noi in cealalta camera!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Paflo, mersic pt vot!Maine iesim si noi afara
indif de vreme!

A adormit si pitikul meu.A papat pe la 20.15 120ml lapte+cerea;e si dupa baita cam 80ml lapte.Sa vedem cand s-o trezi!

Inchei nu inainte de a transmite ink o data "La multe lunisoare" sarbatoritilor de azi!

NOAPTE BUNA!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Dicirstea, eu nu-l fortez pe Andrei cu nimic, el mananca cat vrea, cateodata mananca 100, alteori 150 sau 200. Aseara de exemplu nu i-au ajuns 150 si i-am mai facut inca 90 ml, i-a ras si pe aia. De regula ii fac 200 ml - 180 ml apa si 6 masuri de lapte (am respectat ceea ce scrie pe cutie) dar de cele mai multe ori arunc jumatate la chiuveta.
Cat lapte cumparati pe luna, ca eu calculam si mi-ar trebui 4 cutii de 900 g pe luna.

s-a trezit bebe, intru mai tarziu sau maine dimineata
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

alyna24, multumim de aprecieri si a puiutului tau e tare frumoasa, il tin in Tarc de cind s-a nascut, ptr ca are o chestie asa de dormit, care e buna pina la 6 luni, apoi pot sa cada peste, si acolo il mai culc ziua, are muzica lumina si vibratii, apoi salteaua se pune in partea de jos a tarcului si este parcul ptr copilasii mai mari. uite o poza www.sears.ca/gp/product/B000Q83OEU/sr=1-0/qid=1193081879/ref=sr_1_0/105-6807029-5822825?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=15992911" target="_blank"> TARC

angela,imi pare tare rau ca au plecat ai tai!cu cerealele alea din cite inteleg eu este compozitia orezului din care s-a facut faina, nu ca le-ar fi adaugat ei, si e normal sa fie amidon, ca el se gaseste natural in orez, porumb, griu, etc. dar de ce nu e voie cu amidon? alergiile se fac la gluten,

sobi, imi pare tare rau ca aveti probleme, sanatate multa!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi super camerele bebeilor.
Am pus si eu poze noi cu hainutele din america.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna fetelor
Sunt un pic suparata ca pitik al meu are PITIRIASIS ROZE(boala asta e inofensiva, am avut si eu acum vreo 5 ani , poate eu am fost purtatoare, nu stiu) o viroza din aer asa mi-a zis dermatoloaga , ca am fost cu el vineri la mediurg, ii aparusera pe corp pete rosii- maronii care se descuameaza, si mi-a spus ca in 2 luni o sa treaca, asa ca ne luptam cu ele ce sa facem
Si azi a spus pentru prima data TETE, ins ca urmeaza TATA cat de curand, si de sambata incoace vorbeste neintrerupt, adica : didi, dede, ghighe, dirdi........mama poate mai incolo.
Fetelor de astazi am inceput sa ii dau seara cereale de la MILUPA, cu porumb si tapioca, OR FI BUNE??? eu ii pun in laptele meu atunci cand ma mulg, ca de 3 zile iar e lenes si nu mai suge decat noaptea la san. I-am pus 1 1/2 lingurite la 60ml, pe cutie spune ca la 200ml se pun 7 lingurite , dar la inceput vreau sa ii dau mai putin? Voi cum faceti???
Sa nu va suparati pe mine ca nu va raspund la nici o intrebare , dar NU AM TIMP SA CITESC tot sau daca citesc o fac pe fuga si uit ce tre sa raspund, poare cand pitiku meu o sa mai creasca si s-o face mai cumintel
La multi ani sarbatoritilor de azi sa fie sanatosi si mancaciosi

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mltumesc mult fetelor pentru raspunsurile voastre!Daca ziceti ca e normal sa mai dea putin pe afara dupa ce papa m-am mai linistit.Am observat ca daca nu se agita nu da laptic pe afara.Dar el este un agitat deobicei si nu prea am ce face!
La noi cu somnul este simplu:ii dau papa si il pun la el in patut.Ziua adoarme in pat la noi dupa ce se freaca bine la ochi si suge degetul sau o bucatica din finetul pe care sta.Sa nu credeti ca asa a fost mereu!Nuuuuuuuuuuu,io ii dadeam sa suga plimbat prin casa ca nici jos nu vroia sa stea sa pape!Il adormeam in brate si cand il puneam in patut gata munca mea de 1 ora.Apoi mi-am dat deama ca el adoarme in brate,deci intr-un fel pe burta si il puneam pe burta pana ma culcam io apoi il intorceam.Cu timpul am renuntat la acesta metoda si l-am lasat sa planga putin inainte de culcare.Daca se supara rau il luam in brate dar daca doar maraia il lasam.Asa am ajuns acum ca papam si la somn in patutul lui!Dar ne-a luat ceva timp,cam 2 luni !

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

MONICOASA, ii dai cerelele cu lingurita sau la biberon?eu ii pun 3 lingurite la 200 ml si ii dau seara si dimineata in laptele meu, din biberon.
MOBERI, si eu ii dau cereale de la bebelac.Parca tu m-ai intrebat de branula lui rares.Am avut un start mai dificil.dar ce cursa ne asteapta...!!!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Doxinu,2 LUNI?!!!?!!!nu stiu daca am sa rezist atat.noi plangem nu ne jucam.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor vroiam sa va intreb de mult: voi cand doarme piticul/pitica stati sa va uitati la ei sau sa-i mirositi,sa-i studiati paticica cu particica?io cand doarme ziua la noi in pat asta fac si as putea sa dorm si io sa recuperez noaptea cand se mai trezeste dar nu pot caci tare imi place sa stau aroape de el si sa-i simt mirosul ,sa-l simt asa de aproape ca parca nici nu ar fi real,parca ar fi un vis.De fapt copilul asta este un vis implinit pentru mine.O sa zicei ca sunt nebuna dar cateodata ma intreb daca visez sau nu,daca chiar amio minunea asta de copil.Ma duc la nani ca delirez!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput