***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doxinu, EU stau cu ochii lipiti de ea, prefer sa nu dorm si sa ma uit la ea cat doarme, sa o mangai si sa o pup... pt ca stiu ca exista posibilitatea sa nu o mai am. asa ca , pe langa ca e super rasfatata, pe langa ca ce vrea, aia fac (cam joc cum imi canta...)ii mai sufla mama in fund si cand doarme... asta pana s-o satura de mine !

doxinu, gata, stiu ce vroiam sa-ti zic : si Sonia mai baleste cate un siorias mic de lapte dupa ce papa... cred ca are prea mult in stomacel... ce sa-i fac daca e haplea?

mica, tare dulce Maya !
pitica, felicitari pt MAMA !
ralucami, ce faci?
elteka?
de pauly stiti ceva?
Chris27 mi-a dat un sms, altfel nu reusesc sa dau de ea. E bine, a zis ca in cateva zile ii dau drumul la curent sa bage centrala.

BUNA DIMINEATA, FETELOR !

e 5 fara 10 si sunt la pc de cam 20 min... se trezeste Alex si eu p`aici pe langa el ! tocmai m-a intrebat "da ce, esti admin pe site-ul mamicilor?"... ce stie el?

s-a trezit rasfatata, ca aseara a bagat putin laptic si acum trebuie sa-i divid pastiluta de furosemid la... 20 ! si e o pastiluta mica-mica... urati-mi succes !

cu tzocait !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ROXICUCU si noi tot 4 cutii de 900g de lapte praf folosim. Arunc si eu o parte din el pentru ca pitik mea mananca tare dezordonat ;).

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

inseamana ca sa sutem toate!Crededam ca sunt io sarita dar nu vad ca si tu KAY faci la fel!De fapt nu stiu ce sa-i mai fac sa-l vad zambind toata ziua,iar cand o face sunt i al noualea cer.Doamne frumos mai este sa fi mama!Nimic nu se compara cu aceasta "mesrie"!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dimineata
fetelor, la noi ploua.....cu galeata. Naspa zi, e buna de dormit sau macar de stat in pat.
I-am dat aseara puiului cereale cu lapte praf si am zis ca doarme de rupe vreo 4 ore macar. De unde, el s-a trezit dupa 2 ore jumate, si apoi din ora-n ora sa suga. Deci pot sa-i dau in continuare, eu ma gandeam ca-i va tine mai mult de foame si n-o sa mai suga de san asa des. Macar noaptea sa suga daca ziua nu prea vrea.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Am reusit si eu sa ma trezesc de-a binelea. Nu stiu de ce imi tot este asa de somn...
M-am uitat aseara pe pozele cu camerele copiilor.
Alyna24, David sa stapaneasca sanatos noul lui dormitor. Mi-a placut!
Pepsi, mi-a placut la nebunie dormitorul lui Dominic. E asa de colorat si dragut.
Abia astept sa reusim sa strangem si noi niste bani sa ii facem camera piticului.
Iar toamna indiana e superba! Cred ca live se vede si mai si...
Multumesc inca o data pt ideea cu lamaie si ceapa! Dupa ce a adormit Andrei l-am uns cu zeama de lamaie si nu s-a mai trezit din cauza ciupiturii. M-am gandit ca ceapa prea ar mirosi.

ali24, si soacra mea avea tendinta de a-l lua in brate cand maraia/scancea. Dar i-am spus foarte clar ca nu are voie sa il ia in brate oricand. Recunosc, ma inteleg bine cu ea si e ascultatoare . Dar la fel zicea si ea: "mi-e mila sa te vad asa si nu te las eu sa plang". Eu fac asa: daca Andrei e schimbat, mancat, baut, nu-i e frig/cald, etc si totusi maraie, il las sa maraie. Ca altfel nu mai reusesc in veci sa fac ceva in casa. Oricum rareori se maraie asa, fara motiv.

Sobi, imi pare tare rau pentru piciorusul mititelului tau! Sper sa se rezolve repede si usor. Imi place poza cand e imbracat in albastru si sta pe burta - cu sunculite are pe brate

Paflo, multumesc pentru sfat! Am incercat pana acum 4 zile toate combinatiile care mi-au trecut prin cap: mere cu biscuiti/cereale, mar simplu, para, supe de tot felul, piureuri de tot felul. In fiecare zi ii dadeam altceva. Si m-am gandit sa schimb strategia. Ii dau in fiecare zi timp de o saptamana acelasi lucru, sa se obisnuiasca cu gustul. Si m-am oprit la mar cu biscuite ca e mai dulce. Si am cautat biscuiti pentru bebe dar nu am gasit. Cand ajung maine in oras o sa caut pe la farmacii. Si deocamdata nu vreau neaparat sa fie consistenta masa, cat sa inceapa sa manance cu lingurita. E show pana mananca.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor de azi!

Vali5, sar'na de aprecieri!

fetelor, am reusit sa vorbesc eu cu Pauly zilele trecute pe mess si mi-a zis ca sunt ok numai ca este f ocupata cu firma, cu pitika, cu casa(casoaia, cum a zis ea) si are si examene la fac asa ca...nu prea reuseste sa intre pe forum insa va transmite toate cele bune si va pupa!

Pepsi, am vazut si eu in Aprilie la Baby Expo patuturile alea gen tarc si tare mi-au placut ca erau cu vibratii de-alea!Insa am preferat sa-l folosesc pe cel al nepotelului meu.Oricum noi avem separat si tarc tot de la el!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

O zi frumoasa sa aveti mamici de capsunici! Iar ati scris mult si nu am apucat sa citesc.

Pepsi,alyna24, am vazut si eu camerele copiilor. Sunt foarte frumoase.

Alyna24, ce garderoba de model avem!

mica, piticagogosica felicitari pentru mama. asta micu nu zice decat gaga, si prelungeste aaaaaaa, pana se plcitiseste. Mai nou isi canta inainte sa adoarma. I-a cantat bunica nani nani, inainte de culcare si se pare ca i-a placut.

kay[, si mie imi cam place ciocolata acum. Inainte de sarcina nu ma atingeam de ea. Mai am 5 kg de dat jos ca am luat in sarcina 22 de kg . Adica acum am 53kg si tre sa ajung la 48kg. De vreo saptamana nu se mai misca acul cantarului deloc si ma tot plimb cu cantarul prin casa, gasind scuza ca nu sta bine, ca e podeaua inclinata, spre hazul sotului meu.

Ieri am fost la vaccinul de 4 luni si nu a plans deloc. Ba mai mult, radea la doctor. A fost intr-o faza super buna. Are 67cm si 7.200kg. Nu prea il mai pot tine in brate, ca eu sunt mai mica.
Si de azi incepem si noi diversificarea. Cu suc de mar si cereale de la milupa, miluvit cu orez si porumb (fara gluten), Sper sa le pape. Devenise cam mancacios, probabil nu se mai satura, manca cam 5, 6 mese de 200 ml pe zi si tot ar mai fi vrut. Daca ii dadeam mai mult nu prea putea stomacelul lui sa digere laptele complet.

Fug ca sunt la lucru si am ceva de facut. Sper sa revin. Am senzatia ca am uitat ceva.

A, ninutza, ce mai faci? O sa ma duc pe blogul mirunei sa vad ce nazdravanii a mai facut.

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elya spune:

Sobi si eu am intrat odata aici cand eram disperata sa gasesc un kinetoterapeut care sa vina acasa. si am gasit pana la urma si sunt multumita. chiar azi vine sa-i faca gimnastica baietelului meu si am s-o intreb daca mai are timp si pt alti bebelusi. spune-mi in ce zona locuiesti.
Pupam toti capsuneii si capsunelele!

Mergi la inceput

Fetelor, raportam ca ne-am cam invatat in pat cu mami si tati!
Doarme seara in patut, se trezeste o data si papa pe la 2,3, depinde, apoi mai doarme cam 1,2 ore in patut dupa care se trezeste si nu mai adoarme pana nu-l iau langa mine si nu-i dau tzitzi.Si asa adoarme cu ea in gura iar eu de atunci nu ma mai misc!Intepenesc de tot in ritmul asta!

Mergi la inceput

Ramona7,La kg suntem cam la fel:aveam 49 si acum am 54 asa ca....mai am de dat jos!Sper sa reusesc cumva cu toate ca desi nu prea mai mananc, tot nu se duc kg-ele!

Azi iesim afara ca e soare!Uraaaaaa!

Mergi la inceput