Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, d-ala n-am...cred ca o sa fac o inhalatie cu aburi, vad ca nu mai curge tare nasul dar e tot infundat si imi simt ochii grei si ma doare capul putin...

Ririan, ce varsta au fetitele?

Ursuleata, ce surpriza placuta si romantica!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

bubule, pupici multi si tie!

clau, clau, ce-ti mai place sa te alinti ( ca doar asa facem toate!)... eu inainte de ultima eco simteam ca mor de inima ... ca citisem la subiectul despre elias si ma apucasera toate semnele de intrebare ... o sa vezi ce veselit o sa fie bebelul, de numa-numa ...

kya ...pupici la burtici si sanatosi bebici... eu am vazut ca se face programare pentru tt intre 16 si 20 de saptamani, asa ca pe 29 mi-am facut eu programare in ideea ca mai bag si un eco mic sa-l vad pe zuzulache (plus ca pe 30 e ziua taticului meu si tare mult s-ar bucura el sa afle ca va avea un nepotel ... mai ales ca vreau sa-i pun numele David, dupa el)... apropos, dupa ce l-am intrebat eu pe doctores diverse, zic, mai am o intrebare, dar tare mi-e ca ziceti ca nu e cazul ... el f dragut zice, spune, spune ... siur nu va suparati? pai daca ma intrebi de nastere (aici e momentul in care rad tamp)ma intrebi degeaba ... zic, nu vreau cezariana, vreau nastsre normala dar cu un pic de ajutor din partea prietenilor ... acelasi ranjet tamp pe fata mea si un zambet tip vai de p.a.s.a.r.i.c.a. ta pe fata doctoresului... la care florinelul din dotare zice "credeti-ma ca am fost langa ea cand i s-a scos o masea, nu vreti sa stiti ce a facut"...dap, zise doctoresul, e un pic mai greu ca la masele ... si mi-a zis ca pot eu sa vreau naturel, ca daca tre cezariana, e musai ... si asta contrar parerilor care spun ca nu face cezariana ... ca a lasat o mamica 2 zile sa se chinuie ... ca de asta intrasem cu inima cat puricu'....

editez:
la capitolul fumat, eu atat mai am de spus si inchei, pt ca oricum mi se pare ca vbesc degeaba ... cand ma uit la ririen si cory, care trec prin clipe grele acum, in asteptarea unor raspunsuri mari ... si le aud cum se invinuiesc si isi cauta tot felul de hibe la ceva ce tine clar de genetica si de DD si nicidecum de grija lor pentru bebe , si pun in balanta cu expresii de genul nu pot sa nu fumez, ma rog sa fie bebe bine ... zau daca mai stiu ce sa inteleg ... e ca si cand am zice, am o boala transmisibila, ma rog sa nu o ia si bebe, pentru ca eu nu pot face nimic ...

cat despre mamica,,,,,,care spunea ca a redus de la 20 la 5 tigari pe zi ... ...abia astept sa ne spui ca nu mai fumezi deloc ... mai bine de banii aia ii cumperi lui bebelache cele mai ultra super mega smecherite hainute ...

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Mamico, sa stii ca la masele mi se pare mai greu decat la nastere . Pe bune! Daca iti faci epidurala o sa fie super usor, o sa vezi! Eu ma rog sa fie nasterea la fel ca prima!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

frate ce-am mai scirs ... ma mior si eu ... ca am fost pe jos sa platesc niste facturi si sa-mi cumpar una alta de haleala, si am zis ca nu mai ajung acasa .... m-a luat cu lesin si mi-era ba rece ba cald ... dar lasa neicusorule, ca ma bag eu acuma la grajdutz, in carpe, vba unui unchi - Dumnezeu sa-l ierte , si nu mai fac nica astazi..

va foarte pupacesc dulce pe toate!

mami_papatot 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dragi rindunici si mai ales Chris
Iertare, iertare de 1000 de ori pentru subiectul cu fumatul care va scoate din minti...am zis ca mai bine sa fiu sincera.Asa cred eu, asa simt eu ca e corect.N-am vrut insa sa scot pe nimeni din minti.
Bafta Clau miine la eco, o sa fie mai mult decit bine..vei vedea.El creste si se face frumusel, atita tot...
Zoze, multa sanatate prietenului vostru.E ceva si cu adrenalina asta, cred ca asemanator cu fumatul...e periculos, dar iti place
Sa vedem partea pozitiva...dupa externare, va sta o vreme acasa cu sotia si pruncul lui...
Oricum , mare lucru sa ai prieteni pe lumea asta

Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Mamico, sa stii ca la masele mi se pare mai greu decat la nastere . Pe bune! Daca iti faci epidurala o sa fie super usor, o sa vezi! Eu ma rog sa fie nasterea la fel ca prima!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

I looooooooooooooooooooove you , mami bubu! pai ce, eu ma iau dupa toata lumea? daca nici tu nu stii ce si cum ... ce Dumnezeu! o sa invat mesajul asta al tau ca pe tatal Nostru!

mami_papatot 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irina, frumoase poze, incantata de cunostinta! Si Antonia e o domnisoara frumoasa foc!

Bubu, tot racita? Offf, stiu ce rau e, fir-ar sa fie! Sper sa-ti treaca repede de tot caci acum cu frigul asta sa mai fi si racita e chiar urat, ai impresia ca nu-ti mai trece nicicand! Insanatosire grabnica!

Ursuleata, foarte frumos ati sarbatorit, asa da aniversare!

Ririan, da, emotia vine de la revederea cu puiul meu, nu ca m-as gandi ca e ceva rau, tu ti-ai dat seama foarte bine!

Sovi, colorata maine-i gata! Abia astept sa ma intorc sa va dau vesti!

Mami , asa e, ne dragalim si ne alintam aici, dar asa de bine fac la inimioara vorbele astea de bine de la randunicile noastre, conteaza asa de mult!!! Mie chiar imi ajung la suflet!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Si mie mi-a parut rau ca n-am apucat sa va zic ca ma duc la eco, saptamana trecuta, ca tare as fi vrut sa am si eu o galerie frumoasa...dar acum va zic: vineri ma duc la morfo, sper sa vin si eu colorata!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

incerc totusi sa incropesc un mesaj pe ziua de azi... sper sa nu mai am parte de intreruperi..

am revazut si eu filmuletzele pe National Geographic.. parca am "rumegat" mai bine informatiile de data asta , ca doar sunt in plina "problema"... si BLANKAr apropo de Andreea Marin arata mai bine acum la Tv decat in CANCAN.. cine stie...
Ririan si sper sa nu mai dureze mult sa ne dai vestea cea buna!
Giani
Ursuleata LA MULTI ANI fericiti alaturi de sot si bebic! foarte frumosi sunteti!
Roxana sa fie cu noroc masinutza! si drum liber!
Livi sa va traiasca printesa! sa fie sanatoasa si voioasa!
Sovi , dar sa stii ca in suflet ma simt cam ca vremea de afara, desi si la noi ieri a nins... dar nu se mai vede nimik...
Ela imi pare rau de intamplarea asta... multa sanatate si te asteptam cu vesti bune!
Subscriu pentru anti-fumat, desi am sot fumator... tare mult mi-as dori sa se lase.. nici macar nu ii face bine, ca are un mic ulcer...ufff... dar nu vrea sa inteleaga..dar eu mai sper
Hai Clau!!
ursuleatza ce surpriza frumoasa ti-a pregatit sotiorul...SUPER!!

dragele mele va pupez cu drag pe toate! scuze daca am mai uitat de raspunsuri pe ici pe colo, dar nu ma simt in stare de nimik... fizic sunt ok, dar psihic sunt ca vremea cum am zis si mai sus! oricum ma bucur ca am reusit sa scriu macar cateva randuri.

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, o sa ai o super galerie, uite eu incep de acum :

Abia astept sa vii cu coloratul!

Fetelor, help, am nevoie de ajutor sau sfaturi...Am cumparat patutul lui bebe sambata si l-am demontat pentru ca am facut modificari in dormitor. Buuuun, am mutat mobila frumusel, imi place ce-a iesit dar vreau saptamana viitoare sa vopsim peretii si mi-a trecut prin cap sa fac fiecare perete alta culoare. Bine, culori calde care sa nu supere ochii, dar cum vi se pare ideea? Poate sa iasa oare prea rau? Si ce combinatii de culori sa folosesc? Sotul mi-a zis ca lasa la alegerea mea, facem cum vreau eu, dar n-as vrea sa dau chix! Dati-mi niste sfaturi, please!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput