Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irina, Kya, multumesc fetelor ca vreti sa-mi luati din emotii! Si mie imi place starea de dupa, parca sunt intr-o lume a mea unde nu ma poate supara nimic.

De aeriana ce sunt nu mi-am schimbat nici semnatura, azi avem 21 de saptamani!

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

SOVI saru mana mult de tot, ce sunt, asa este nu pusesem ghilimerele, si daca nu m-am chiorat sa vad unde am gresit, de ma plictisisem.
I auite ce am eu aici pentru tine
Clau stai linsitita ca sutnem pe metereze, iti facem si galerie:

......si mai stam de vorba si cu tine, si totul o sa fie ok, hai ca te asteptam in clubul soacrelor.Vedem maine daca alea mici sau mari

IRINA
+15 Antonia

sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pai Irina, o data sunt soacra mare garantat! Parca as incerca si una mica, n-ar fi rau deloc! Dar cum o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie bebe!

Pup eu fata mult pentru o galerie asa frumoasa!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am pus 4 poze sa faceti cunostinta cu mine si cu Antonia cu degetelul in gurita.Uitati-va la ele ca nu le las mult!!!!

IRINA
+15 Antonia
poze
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata pufoaselor!

Eu tot racita sunt...aseara abia am dormit, am avut nasul super infundat...pe la 2 noaptea citeam prospectele de la picaturile de nas ale lui Vlad, cele de copii, bineinteles ca toate erau interzise in sarcina , pana la urma am pus ser fiziologic si Karvol pe perna si parca a fost putin mai bine...

Lyvy, felicitari pt. fetita, numele e dragut, sotul meu e innebunit dupa Miruna!

Diana_g, ce frumos v-ati distrat, sa porti sanatoasa pijamaua si sa va fie de bine castanele!

Raluca, La multi ani, sa fii sanatoasa mami!

Mamica papacioasa, success la eco si nu te ingrijora, ca bb e bine!

Zoze, imi pare rau de accident, sa speram ca va fi bine sotul prietenei! Si tu ai grija de burtica, incearca sa nu te superi prea tare!

Chris, si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste fumatul, si eu stiu niste persoane cu sarcina oprita din evolutie, sau bb care nu se dezvolta normal, si totul datorita tutunului…nu e de gluma cu asta…Mimonix, iti doresc sa faci o alegere cat mai buna pt. puiul tau! Si sa nu te superi pe noi!

Clauclau, iau si eu din emotiile tale, sa nu le cari tu pe toate! Hai, ca totul e bine!

Ririan, doamne ce fete frumoasa ai! Si ce mari sunt! Sa va traiasca, sunt ca niste printese!

Ursuleata, nu ne-ai povestit cum v-ati distrat ieri...

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am revenit...
Oana sa iti traiasca puiutzul mic si multa sanatate si celui mai mare!
Ioana ce tare e bebe in poze! sa va traiasca!

offf... iar tre sa ma intrerup.... revin...
pup intre timp pe toate!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Mimonixpt ca mi-a raspuns la intrebare.
Si eu am fumat cate 5 tigari pe zi si avand in vedere ca am plecat de la 20-25 eu cred ca am facut destul.
De sambata nu am mai fumat si imi doresc din suflet sa nu mai fumez.
Daca nu sunteti fumatoare este foarte greu sa stiti prin ce traume trecem noi acum.
"Decat o mama in sevraj, mai bine o mama fumatoare". Scrie in "Mama si Copilul".
Zozela imi pare foarte rau pt prietenii tai. Multa sanatate si sa nu te stresezi foarte tare.
Sovi multumesc mult pentru urari.
bubu, ieri a fost o zi excelenta, am iesit in oras si am mancat, apoi am fost si mi-a cumparat aparatul foto pe care mi-l doream de ceva timp.
Acasa.... mi-a facut cea mai frumoasa surpriza din viata mea...pentru ca imi doream de foarte mult timp, si am primit dupa 10 ani!!!!!!!!
Cada plina cu petale de trandafiri si multe lumanari. La fel si patul nostru. Foarte frumos. Va dati seama ce a urmat.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc fetelor,ce sa mai spun si copilasii vostri sunt niste scumpi si voi foarte frumusele am vazut toate pozele si cu miresici si cu burtici,eu nu am pus cu mine pt. ca nu prea sunt multumita de cum arat acum ,iar de cand am fost mireasa au trecut multe anotimpuri si nu prea mai seamana trecutul cu prezentul,asa ca ma laud si eu cu fetitele care sunt imaginea mea superimbunatatita,chiar am sa pun inca foto cu cea mare care a terminat un curs de modele.CLAUCLAU nu ai de ce sa i-ti faci griji poate doar asteptarea revederii cu puiutul sa-ti dea emotii ,deci reantalnire fericita!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, da-i in cap la raceala, sa iasa odata! Eu cu nasomer ma dregeam la nas sau mergeam si trageam apa cu sare pe nari. Sanatate!
Bitza, te pup pe privirea aceea isteata! ce vesela esti tu sub teancul de hartii . Burtica ta e numai putin mai mare ca a mea, noi suntem la faza aia, ca vecinii sau alti cuoscuti care nu stiu de gravideala, se uita cash spre burtica si nu stiu, sa intrebe, sa nu intrebe... ca sa nu faca vo gafa :). Si bb cu deshtu in gura e ADORABIL!
ursuleata, ce frumooooos ati petrecut! Sa va fie de bine! Si iti dai seama, ca acum, daca ai aparat foto poate ne pui niste pozute?
Clau, Hai Clau! inca putin si colorata este gata! .

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani! pentru toate mamicile sarbatorite din perioada asta!

Cat despre fumatoare, uf, aveti grija, stiu mamici cu pui cu probleme respiratorii pentru ca provin din parinti fumatori, iar mamicile nu i-au menajat deloc pe copii (adica au fumat in timpul sarcinii)... stiu si mamici care au fumat si copiii sunt ok, insa pe acelea le consider doar norocoase.

Pentru mamicile care astapta rezultate de la analize, mult succes, sa ne dati numai vesti bune!

Noi (eu si bebe) suntem ok, mai am ceva dureri, insa cred ca sunt date de marirea uterului... as dormi tot timpul, mi-e pofta de acru... lenevesc de cate ori mi-o permite statutul (adica de cate ori ma lasa sotul si Stefan).

La Brasov a nins destul de mult (acum s-a mai topit), trebuie sa ma echipez cu "anvelope" de iarna (nu am bocanci, dar imi voi lua, nu trebuie sa alunec si sa cad...).

Va doresc tuturor o saptamana faina.

Nicoleta 14 plus.

Mergi la inceput