Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Da Mihutza...a fost super.
Si fetelor aveti grija cat mancati si ce mancati...pt ca mancarea face foarte mult rau>>> daca nu mananci ce trebuie.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pentru gravidutele fumatoare, care vor sa se lase de fumat fara a suferi de pe urma sevrajului, va recomand cartea lui Allen Carr "In sfarsit nefumator". pe mine m-a ajutat sa ma las in prima sarcina, cand deja eram super stresata ca saptamanile treceau si tot nu reuseam sa le las. dupa ce o sa cititi cartea, o sa va dati seama ca intr-adevar e foarte usor sa te lasi de fumat, iar chestia asta cu sevrajul si alte alea, sunt doar simpla imaginatie.

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mami papatot....ce poze frumoase. Ati fost foarte frumosi.
Am citit cartea si nu mi-a folosit decta 2 saptamani. Asta anul trecut. Au citit-o si prietenele mele si nu au reusit nici ele. Eu am fost singura care dupa ce am citit-o m-am lasat 2 saptamani.

Poze http://community.webshots.com/user/ursuleata14

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

bubule, ia de-aici!

clau, la dormitor, iti recomand lila, verde, somon si bleo ... asta daca ar i sa ma gandesc asa la cromatica ... dar cel mai bine ar fi sa tii matale cont de culoarea patutului, sa vezi ce covoras si perdeluta gasestisi pe urma sa treci la colorat peretii ... ca ma gandesc eu ca gasesti mai greu accesoriile, pe cand daca mergi la colorici, iti fac ce culori vrei pentru lavabila ... si noi ne-am gandit in week-end-ul asta la camera lui bebe, ne-au venit si idei, plus ca eu aveam ceva in cap de cativa ani buni, si nu ma dezic ... doar ca ne vom apuca de trebusoara abia din ianuarie ... abia astept ...

ursuleato, mercic pt aprecieri ... da sa nu crezi ca scapi de urecheala daca faci vreo prostie!

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

BUBU fac si io galerie aicisha

Clau mi se pare f buna ideea cu peretii diferiti... acum de nuante.. depinde ce va place... patutul ce culoare e?

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

BUBU,fetitele mele au :cea mare 8 ani in 26 noiembrie,mijlocia 4 ani micuta 3 ani.Am pus fotografiile cu modelul meu,daca vreti sa le vedeti.

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ririan o mandrete de fotomodel ai acolo...oricum nici surioarele nu sunt mai prejos! sa iti traiasca!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau si Sovi merci de felicitari, macar acum stiti cu cine stati de vorba.

Clau si eu tot asa as vrea sa fac camera lu' bebe, fiecare perete de o culoare, iar tavanul bleu ca o sa pun niste stelute si luna fluorescenta.EU ma gandeam asa:un perete lila, unul, roz,unul galben si unul fistic...toate deschise culori pale, iar la mijloc vreau sa pun o betelie din tapet care are cativa centrimetri latime si are desene pe ea.
De exmplu culoarea galben daca vrei toti peretii nu este buna ca porvoaca indigestie la bebe.IAr din celelalte culori nu am vrut sa fie camera uni,pentru ca este monoton,asa mi se pare mie.Bine, acum depinde si cum o decorezi ca poate s esterge din monotonie.Sper ca ti-am dat o idee la care sa te gandesti.

Bubu ia uite si de la mine o galerie:

Ririan, frumoase fetite ai!!!!iar modelul, pe langa faptul ca este frumoasa mai este si talentata!!!SA-ti traiasca si sa va bucurati de ele, si de juniorul care o sa vina si o sa fie sigur sanatos!!!

Ma doare capul ingrozitorrrrrrAsa am patit si mareta trecuta la eco

IRINA
+15 Antonia
poze
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Am citit acum despre "disputa" asupra fumatului, si vreau sa va spun cum m-am lasat eu de fumat atunci cand am aflat ca sunt gravida, si rog pe nefumatore sa nu se supere pe mine ca "redeschid" un pic subiectul, dar doar ata vrea, sa va povestesc cum a fost la mine:
Fumuam mult in fiecare zi si asta se intampla de ani buni de zile, niciodata nu am vrut sa ma las de fumat, singurul lucru pe care mi-l doream era sa fumez mai putin, dar mi-am promis mie de foarte multe ori ca ma voi lasa de fumat doar atunci cand raman garvida. Eram i9ntr-o dupa amiaza, imi iau inima in dinti si ma duc la farmacie dupa un test de sarcina, iese pozitiv,(eram in 5 sapt dupa controlul la dr) bucurie mare, pt ca asteptam momentul asta de vreo 2-3 ani de zile, bun...si am zis ca ma las de fumat, dar m-am gandit ca de a doua zi dimineata ar fi cel mai bine. Dimineata ma trezesc imi fac o cafea decofeinizata, ca am zis ca nu mai beau cu cofeina....si acum tigara....am stat ce am stat pe ganduri si imi zic hai sa mai fumez o ultima tigara si gata. Mi-o aprind si apoi un singur lucru imi trecea prin cap : il vedeam in fata ochilor pe bebe, asa micut si neajutorat cum era si tot fumul meu de tigara care il invaluia pe el si el saracu dadea din manute disperat ca si cum ar fi vrut sa imi zica :Opreste-te ca nu mai am aer sa respir" dar nu putea sa o faca, nu avea cum sa imi zica asta.
Ei dupa ce am avut imaginea asta in fata ochilor, am stins tigara care era pe la jumate dar se fumase singura, si nu am mai pus tigara in gura , si acum stau si regret acea tigara aprinsa...

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mami, Mihutza, mobila si patutul lui bebe sunt bej ( din stejar ), la fel si covorul predomina in el bejul, de asemenea perdeaua este tot asa, dar pot sa o schimb in functie de pereti apoi. Mi se pare o idee draguta cu lila-ul, eventual mai multe nuante de lila, sa zicem un perete cu lila deschis, unul cu lila mai inchis????? Please, mai dati-mi idei!!!!!!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput