Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu pe aici, am dormit cu Diana de la 2 pana la 4, sunt fresh, Diana si mai si. A mancat destul de bine, acum a bagat o banana la pozele si filmele lui Moni, ce i-au mai placut...
Moni, de ce nu-si trage Ghitza filme de pe DC++, nu plateste nimik...sotul meu asa face. Cat despre imbracat si dezbracat, ea isi da ciorapii si papucii jos, caciula si-o si pune.
Bee, vad ca tot pe baricade esti, cred ca bebele va fi un mic Scorpion pana la urma..
Maraki, ma pun sa vad ce i-ai luat lui Angelo.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AM CANTARIT-O GOALA PE CANTARUL ELECTRONIC SI ARE 10,200 KG

INGRID pai nu-si trage ca nu le are cu PC,in plus nu am spatiu in memorie mai deloc in PC, ca e plin de conta,tot pun filmuletzele si pozele pe CD-uri sa am loc la altele ...
Revin.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

E mami aici cu Diana,acum o duce la fratelo ca nu mai are stare.
Mi-a povestit pe larg de azinoapte,zice ca a fost jale mare,Diana era cu lacrimi in ochi,mai mai sa planga si tot zicea NU CUCA CU BUNI.NU CUCA AICI.MAMI TATI CUCA... si tot asa
Si alta faza,au numarat iar banii din incasari,tati ii sortase pe categorii si Diana tot lua o gramada,ii dadea mai departe lui mami sa-i numere si tot asa ,tare fericita era ca au lasat-o la ALAJAT banii (aranjat).Si dimineatza la trezire,primul lucru a intrebat ... UNDE BANII?
SI eu cred ca bebe Razvan va fi scorpion,las ca e zodie faina!
Acum sa nu uit sa o si masor pe Diana in seara asta ,sa vad in ce stadiu e ... ce ma bucur ca a atins si ea in sfarsit 10 kg! Desi la mancat,nu prea se vad progrese.Mananca tot cate putin,dar foarte variat,macar atat.

Mergi la inceput

INGRID cat spatiu de memorie trebuie sa ai pentru DC+ ala? Ca eu mai am un hard pentru net tot pe PC asta,dar acum e bushit windows-ul pe el si n-am apucat sa chem baiatul sa il reinstaleze.Si daca tragi filme de-acolo le poti vedea la DVD pe TV? Ca la DVD de pe PC,n-am de gand sa il las ,cel putin pana e conta mea pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La amiaza am fost dupa Dani si a dormit de amiaza 3 ore. E racit cobza, ii curge nasul apos, mereu sunt dupa el cu servetelul sa si-l sufle dar l-am si aspirat inainte de culcare. Se pare ca si tuseste, i-am dat de la mine putere Humex (e expectorant)sa vedem Am vrut sa incep sa ii dau sumetrolim dar mai stau putin sa vad ce face Humex-ul. Paracetamol i-am dat la amiaza, ii mai dau deseara.Ii pun in nas Nazomer.
Habar nu am unde s-a racit, sau poate nu i-a trecut laringita bine si acum are o raceala ushoara.
Am fost pana la servici sa imi aduc ceva de lucru pt acasa ca sa nu am maine atat de mult. Imi place ceea ce fac si o fac cu placere. Deocamdata. Pana cand...om vedea. Am fost si la Auchan si ne-am cumprat acvariu cu lumina, am luat si 4 pesti, plante, pietre , am pus si scoici in fund arata tare bine. Dani a spus "oau" asta e mirarea lui cand ii place ceva. Si Sandra e incantata de acvariu.Mie imi plce acvariul, pestii mai putin. As face o ciorba din ei oricum nu am mancat niciodata si as incerca
Cosmi, Bee, Maraki
Dani nu a baut laptele, a tras vreo 3 guri si tot deschidea gura dupa aer si l-am aspirat inainte. I-am dat niste cereale cu lapte dar nu s-a omorat cu ele. La amiaza l-am culca flamand ca nu a vrut nimic de mancare iar a ora 16.30 cand s-a trezit a mancat un iaurt Milli cu bulgarasi de branza.
Imediat mancam de cina, poate il prostesc cu un snitel de pui (nici aseara nu a mancat mare lucru)
Si apoi ma apuc de lucru

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Nu a vrut sa manance nimic.I-am pus in farfurie snitel si cascaval, a luat o gura de cascaval si l-a pus inapoi. Snitelul l-a dus la gura si a muscat o data din el si atat. I-am dat pana la urma 4 piscoturi mai mici (facute la laborator) si acum il mananca pe ultimul. Noah..asta este..a manca el cand ii e foame
Tuseste din pacate...are tuse incarcata
Sandra m-a intrebat daca poate dormi in camera mare langa acvariul de pesti

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo mi.a blocat cartela de mobil...a invatat sa il inchida si a incercat de 3x sa bage codul....maine trebuie sa imi iau cartela cu nr. nou ca am codul jos in boxa, dracu stie prin ce cutie
Bianca super bun mujdeiul, i-a placut si lui Giorgos, au mancat si socrosenii
Socra-miu m.a intrebat ce sa faca de onomastica lui si Angelo ( arhanghelii Mihail si Gavril, se sarbatoresc in Gr si Angelii ) revin,,,

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Am pus poza cu acvariul in primul drop pt cine vrea sa il vada. E fain, ma tot uit la el si chiar ca e relaxant asha cum se spune.
Deocamdata l-am pus pe scaun sa se joace copii pe langa el. Dupa ce se plictisesc il vom pune pe bar.
Merg sa il culc pe Dani si sa ma apuc de treaba.

Mergi la inceput

Maraki...pai e simplu ce sa faca socrul tau. Sa va invinte pe toti la restaurant si sa si plateasca consumatia.Cand se sarbatoresc sfintii astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Maraki...pai e simplu ce sa faca socrul tau. Sa va invinte pe toti la restaurant si sa si plateasca consumatia.Cand se sarbatoresc sfintii astia?

pai asta a vrut sa faca, el stie ca nu ma duc la ei in casa la petreceri...Giorgos a zis ca mai bine face acasa...vedem cum ne decidem in functie de ce vreau eu...pe 8 nov. este...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput