Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aha...pe 8 noiembrie la noi se merge la cimitir, noi ii spunem :"Ziua mortilor". Tin minte in anul cand m-am maritat am mers la cimitir cu o gramada de flori ca aveam de unde. Du-te mai la restaurant daca tot e moca. Acasa iesi mai ieftin dar daca nu iti da diferenta de bani...mai bine la restaurant. Imi place f mult jucaria lui Angelo cu rampa dinaia (aia galbena)...trebuie sa ii caut si eu lui Dani pe undeva.
L-am culcat si asha dulce a fost a facut kk si i-am spus ca pute la care el "pute,pute,pute,pute,pute" si radea cu gura pana la urechi. Porcusorul..ii place sa faca in pampers

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, nu stiu sa-ti raspund cat spatiu ii trebuie, dar stiu ca se poate uita la DVD la TV doar daca are si optiunea de Dvx.
Bravo Dianei ca a trecut pragul de 10 kg .
Diana mea acum a adormit. Ma pun si eu in pat langa ea.
Noapte buna sa aveti!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit de vreo ora dar tot desfac la bagaje. A fost frumos, Marco nu a prea mancat(vad ca la noi e o traditie sa nu manance in deplasare). trafic mare in Budapesta, am facut si 30 min. la un drum de 500 m.
Clau si marco si-au luat haine, eu m-am ales cu o pereche de ciorapi. de la Ikea am luat pt. casa, masuta si 2 scaunele pt. marco si ceva jucarie din lemn in care dai cu ciocanul. Paturile nu ne-au placut de nici o culoare, ieftine, dar de la comun in jos.
I-am luat o cutie de Lego Duplo de la 1,6-5 ani si o motocicleta cu care a si dormit pe masina, acum e tot pe ea, ne innebuneste cu ce viteza merge prin casa.
Hainele le-am luat de la C&A, H&M si of course, Zara.
I-am luat si 3 cutii de lapte de capra, Bio, o carutza de bani, dar am inteles ca e bun si vreau sa-i dau o perioada.
cam atat, merg sa adun ciocanul, ca trezeste toti vecinii, si sa ne pregatim de gradi.
Daca mai am timp, si nu adorm, revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-10-21/21:56:53
DIA BOBO (care inca nu doarme ,tot mai striga MAMA!)
Merg a o mai tzuc oleaca si revin

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vad ca ati scris o groaza, am rasfoit doar sa vad daca a nascut Bee.
Bee eu am mai luat de la Ikea anul trecut, sunt multumita de ele, ce sa zic ca al meu barbat pleca acasa cu o canapea pt. hol. pacat ca nu am avuit cum sa o aducem acasa.
Maraki am vazut papucii Elefanten, dar scumpi mai sunt si n-au nici talonet. ma tenta o pereche dar cand am vazut ca costau 1 mil. am zis Pas. aiai care-i placeau lui Clau, imblaniti erau 1.200.000 lei. Binenteles magazinul e acelasi ca cel din Munchen, Dietrichmann(iar cred ca nu am scris bine).
au intr-adevar talpa moale, dar mie mai mult imi plac si ca model si ca si calitate cei de la Melanie, si sunt putin mai ieftini. la pretul celor de la Elefanten...mai bine mai pun ceva si ii iau Geox.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

INGRID noapte buna !
GIO sa va fie de bine cumparaturile! Sunt curioasa daca va bea laptele de capra.Are un gust nasol,eu am incercat,dar nu am putut sa il beau.Cica daca bagi miere in el e mai bun.
MARAKI pasionat rau Angelo de mobile Diana nici macar nu butoneaza la ele,in schimb la fixul RDS tot timpul,ca acolo poate asculta "roboata"

Noi ne-am jucat in seara asta dupa baie "de-a bobo mic",ca tot ceruse caciulitza aia ce i-o puneam cand era uda pe cap.Asa ca am tinut-o in brate si i-am dat eu sa bea lapticul ca la bebelusi Ce-i mai place sa se prosteasca asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, bine ati revenit, baga niste poze cand ai vreme cu jucariile sa le vedem si noi. Am vazut si eu un avion fain pt Dani azi fra pedale e cam ca masina ce o are el numai ca are butoane, volan, sunete, lumini (e cu Winnie si nu mai retin firma) dar stau pe ganduri daca mai e pt 2 ani totusi . Costa 93 lei.
Eu mai am "numai" vreo 130 facturi de introdus cat mi-am propus pt azi si stau tare naspha pe pat la laptop..cred ca o sa ma doara spatele dar tot lucrul meu il fac...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Credeam ca a adormit Diana ca era liniste si brusc o aud plangand si zicand DOALE BULTA DOALE BULTA DOALE BULTA
M-am dus repede si pana la urma a tras un partz,asa ca sper sa ii treaca si sa adoarma.Ce nu i-o fi picat bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hai ca raspund eu cu spatiul pt. un film in comp. 700 MB pt. unul singur daca e doar pe un cd. Moni lasa-i si tu macar 5 giga sa traga vreo 5-6 filme, le bagi pe cd si stergi dupa. Daca ai DVD meserias si nu citeste avi, dvx atunci nu poate vedea la tv. Eu am unul de marca si nu citeste copiile, ala ieftin de 50 euroi e bun pt. avi, etc.
Bianca vezi fata ca a inceput Dani sa vorbeasca? Trebuie sa caut un clopotel sa-i fac experimentul lui Angelo Azi am spus la socrosenii ca primul cuvant spus de baiat a fost in rom " ishi " care inseamna aici Reactia lor: no comment...ma da`nimic nu au zis....
Giova sa va fie de bine cumparaturile, vreau sa vad maine motocicleta, cum adica prinde viteza? nu e jucarie ca o masinuta? sau e din aia care se urca pe ea? Deichmann se numeste mag. ala de incaltaminte, nu stiu ce marca e Melanie, eu i.am luat ieri ghete no name abea astept sa pui poze cu ce ati cumparat
Moni vezi ce bine e sa spuna beba cand o doare si unde? O fi constipata...pupilici...
l-am pus mai tarziu la somn pe Angelo, dormise de la 14.00 la 17.30 si l.am tinut pana acum la 22.00 ca el de obicei e in pat la 21.00
Bee maine ai cezariana? Nastere usoara, bebe Razvanel sanatos si papacios

p.s. le.am aratat socroseniilor ghetutele si s.au mirat ca am cumparat...cica : nu erau bune alea care le avea ?Pai alea sant de toamna

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

ninge iar am ce face maine la prima ora...bine ca mi.a atras atentia Giorgos: la nemtalai daca depaseste 2,5 cm zapada pe masina, neaparat trebuie sa o cureti peste tot! Daca nu faci asta, iei amenda si pierzi un punct la permis Nu stiam asta, eu de obicei curat portierele si geamurile.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput