Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Nu esti normala, am ras cu lacrimi!! Da esti ardeleanca?? NU ziceam ca a facut diaree de la sunca ci doar ca nu e indicat. Dar mi-ai dat o explicatie cat de cat plauzibila pt. ca eu de aia nu-i dau Sarei una alta ca e slaba si nu-mi permit sa slabeasca din alte motive ...dar e adevarat ca virusii astia sunt vinovatii in enterocolite.

quote:
Originally posted by Dbunny

Kikineata sunkita presata ce i-o dau nu e di pork, e di pieputz de pui sau curcan cu maxim 3% grasime. Na! si oricum de la un an estem unda verde la sunca presata de porc, cel putin asa scrie pe lista ce ne-a dat-o noua pediatrul. Avand in vedere ca noi la 9 luni aveam kilele si masurile unuia de 12.. de la 10 bagam varianta pui si curca.
Amu no cred yo ca d'aia o facut pruncu diarie, ca tot ii dau des... si nu s-a kakat imprastiat pana acuma... ii afurisitu cela di virus...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Nu mai zic ca aici in pasajul tau in loc de..".. de la 10 bagam varianta pui si curca." am citit de la 10 luni bagam VISINATA...ma duc sa ma culc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny, eu am o mare retinere in ce priveste mezelurile, indif ca-s din porc, pui sau curcan sau porumbel :)) .. sunt pline de sare, coloranti, aditivi, etc... nu-s sanatoase nici pt noi, ce sa mai zic pt copii... acu' fara suparare, ca faci cum vrei, io numai am zis...
editez: probabil ca n-are legatura cu diarea, m-am abatut de la subiect

dolores, vai saraca de tine prin ce ai trecut... multa sanatate lui david

kikineato, se vede ca e mai bine sara, esti si tu mai bine cu moralul

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

miro, ma bucur ca esti mai bine ... buey, va mai excursionati mult?

madaluta, of, si voi cu darius bolnavior.... ce semne de rahitism are darius? .... tu esti mai bine? ce ne mai sui despre bb din burtica?

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Nu mai zic ca aici in pasajul tau in loc de..".. de la 10 bagam varianta pui si curca." am citit de la 10 luni bagam VISINATA...ma duc sa ma culc!!

eu zic sa te duci sa .... cred ca la multe ne-ar prinde bine un tratament

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am intrat doar sa va multumesc pentru raspunsuri. pe toate.

Azi m/am relaxat si eu vreo 3 ore: am fost la o clinica de machiaj (amway) de la 15 la 18. Alessia a ramas cu tati, a fost f cuminte si eu m/am relaxat, machiat, savurat o cafea buna, alaturi de inca 11 mamici. A fost chiar extraordinar sa iesi din casa, 3 ore, doar pentru tine .Asa ca sunt machiata brici, numai buna de facut baita la Alessuca, si culcat langa ea
O noapte linistita va doresc!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DONIA
In final a fost o zi buna,destul de linistita,Alessia a inceput sa pape mai bine,fara febra si altele,am facut si baita sine-am jucat putin inainte de nani,si acum sunt freeeee..!!!pana nu adorm cu capul pe tastatura!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danita, peste i-am dat file de pangasius proaspat! E super bun...si eu mananc (si aud) pentru prima data de pestele asta...i-am mai dat o singura data file de merlucius congelat...De ce ti-e frica sa-i dai peste? De oase?...Pangasiusul asta n-are deloc, deloc...si mie mi-e frica si trec prin mana mea fiecare bucatica de carnita, dar zau ca n-am gasit nika pana acuma!
Dbunny...fac si io ca Dia: Numa' zic, deci nu da : nu sunt prea bune mezelurile de nici un fel la bb...
Vazut poza de motan la patrat!!! ...
Adina, ma bucur ca sunteti mai bine...Pup Alessia frumusica
Dolores, sanatate lui Davidutu'!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

ASIZA,mersi,pup Denisucul frumos,si pe tine!

poze Alessia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

aha, kind of..american idol ? got it...tare i-as mai duce un pic pe niste "solisti" de la noi pe acolo pe la americani sa concureze cu ei...atunci sa vezi...bey, ce mai canta copii aia...

adinazot, e sezon de nunti la sibiu? cine cu cine, care cu care ? poze ceva...ca acu' ii recunosc :)))))

noi avem program sambata duminica dmineata pe Disney Channel: in ordinea nr de pe tricou: Winnie , Mickey si Baby Enstein...beton...m uit si singura :)

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Da,nunti multe avem,activitate intensa sambetele si dumincile

poze Alessia

Mergi la inceput