*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 3
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata, Lili!
Ti-a placut emisiunea?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Da, mi-a placut. Am cam vazut-o pe bucati dar cred c-am prins macar cate un dans al fiecarei perechi. Ceea ce nu-mi place sunt costumele tematice, in fiecare saptamana toti vor fi imbracati in aceleasi culori. In rest, ce sa zic, tin cu toata lumea, fiecare poveste ma impresioneaza in mod deosebit. Poate totusi un procent in plus il acord celor doi suceveni, din solidaritate.
Chiar imi amintisem aseara ca la prima editie "Dansez ptr tine" eram insarcinata si visam sa dansez cu bebelusul in brate. La a doua editie Mathias era nou nascut si inca nu-si tinea capul, deci adio dans. La a treia editie avea deja cam 6 luni si-am inceput sa valsam iar de-acum putem dansa in toata regula. Danseeeez, pentru tine danseeeez!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
xandrutza_76 spune:
Lili, exact asta vorbeam eu aseara, o dansam pe Narcisa mica anul trecut si acum abia o mai tin in brate cand valsez.
Si eu tin (putin mai mult, caci toate cazurile sunt deosebite) cu Suceava dar mi-au placut si Cerebel si Alex.
poze cu noi
GETY spune:
Alexutza, .
Eu am inceput sa-i combin laptele de vaca cu laptele formula de vreo 2 zile. Am fost aseara si i-a facut aerosoli, iar analizele la sange au iesit bune, numai globulele albe erau mai multe, normal in situatii de infectii in organism. Speram sa scada in curand.
Curios a fost ca dupa 7 zile de Ospamox ii trecuse rosul in gat, iar ieri i-a gasit din nou. Se pare ca si asta intretinea mucii.
Mucii mi s-a spus sa-i las acolo si sa pun aspiratorul la loc.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Xandrutza, Cerebel si Alex i-au placut si sotzului meu cum au dansat. Acum l-am intrebat.
xandrutza_76 spune:
Gety, chiar au dansat frumos cei doi! Bravo lor!
Multa sanatate Mariei!
poze cu noi
alinamoro spune:
La multi ani Victor Alexandru!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
GETY spune:
Unde sunteti mamici?
La Iasi e o vreme urata, bate si vantul asa ca ne uitam la meci.
beatrix spune:
Buna seara!
La multi ani pentru bucuriile:
Bianca Andreea, Victor-Alexandru si Carina-Elisa pt maine! Multa sanatate, fericire si noroc va doresc!
Lexi, cu intarziere va doresc si eu la cati mai multi ani fericiti si La multi ani sotului!
Gety, Pufy insanatosire grabnica bucuriilor voastre!
Cristina, imi pare rau sa aud ca ati avut o noapte alba! sper sa nu se mai repete! bietul Vladutz cat sufera! sper sa-i treaca cat mai repede!
Tanima, cred ca a fost super sa vezi doi pitici jucandu-se! poate daca ai chema finutza si cand e sotul acasa sa vada si el ce fain se joaca impreuna si poate isi schimba parerea!
Alexutza, spor la amenajat!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)