*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salut mamicile si pup nasucurile la BUCURII!

Restante:
SERENA, BIANCA, VICTOR

Am lipsit cateva zile, n-am avut timp mai deloc, am inceput sa stau la serviciu din ce in ce mai mult, aproape ca nu ma mai recunoaste copilul cand ma vede.

Noi ne luptam in continuare cu alergia, am facut tratament 2 sapt si nu se cunoaste nik, abia astept sa terminam cu vaccinul asta si sa facem testele. Nu ne-am intarcat inca, nu am forta necesara. Felicit mamicile care au intarcat bebeii, dar in primul rand le felicit ca au reusit sa alapteze cu succes atat timp.

Vesti bune: de o sapt. adormim singuri, papam fff bine, aproape de toate, nu face pretentii la nik, insa mi se pare ca e din ce in ce mai slab, se inalta si pare slabut.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Mamici cu cezariene, cum s-a cicatrizat operatia la voi?

La mine a inceput sa se restranga de pe margini spre mijloc unde a mai ramas vreo 3-4 cm. Oare cand se cicatrizeaza de tot?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Poftiti la !

LA MULTI ANI CARINA-ELISA!!!

Noi am aut o noapte mai buna, a cedat si diareea sper ca azi sau maine sa iasa dintzisorul asta buclucas!

Mirabela - sa stii ca si Vladut s-a facut gospodar , a inceput sa le duca pe toate la gunoi , acum doar trebuie sa caut la timp ce a aruncat prin gunoi sa nu fi gresit cumva la sortare

Gety - sa inteleg ca a venit sotul tau acasa? Cum ii? Se simte bine? Dar Maria?

Eu cred ca m-am virozat, sper sa nu ia si Vladut, dar nu stiu cum l-as putea feri. I-am dat preventiv cateva granule de Oscilococcinum. Uf, ca nu as vrea iar sa trecem prin experienta mucusorilor, mai ales acum, cand il chinuie si dintisorul.

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Neata, merci de cafea Cristina!

Carina-Elisa

Bravo Vladic, tare harnicutz esti, ajut-o pe mami la treaba. D isi duce singur pampersul murdar la gunoi, se supara daca din greseala i-l ducem noi.

Multa sanatate bebeilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Cristina, multumesc pentru cafea!
Bravo, fetelor, vad ca aveti baieti harnici, felicitari!

La multi ani Carina Elisa!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani

Carina Elisa

AndraPG, cum stati cu pregatirile ptr plecare? Sau sunteti deja in ?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Neatza everybody!

Mira, Cristina, ce-mi place cum va initiati voi copiii ptr programul "sorteaza si recicleaza". Noi mai avem pana sa ducem singurei pampersul la gunoi, Mathi nu vrea sa efectueze mai mult de 2 pasi, cand se prinde ca-i singur si nesustinut se pune in fund. Probabil ca nu vrea sa schimbe traditia familiei, noi toti am mers la 1 an si 3 luni .

Mergi la inceput

Mira, ma bucur ca David papa bine si ca noptile nu mai sunt asa chinuitoare. Va tin pumnii sa scapati de alergie!

Cristina, sa iasa dintucul mai repede si fara durere! Daca ai in casa o masca chirurgicala, pune-ti-o pe fata si-l protejezi astfel pe Vladic de raceala.

Xan, la tine ninge? La mine inca nu, doar ploua marunt, dar mi-a zis tata ca la 40 km de oras ninge, deci ne pregatim saniutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lili, ploua, e tare urat, mi-ar fi placut ceva ninsoare...
Oricum pe harta figuram cu cod galben, cica va ninge si la Suceava, asa ca asteptam.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La Cluj e lapovita, dar cu mai multa ploaie decat ninsoare
Ce mi-ar placea si mie ceva zapada. La Brasov am auzit ca ninge foarte fain, Susa, Ignatica - cred ca-i tare fain de voi! Am auzit de dimineata la stiri ca si in Harghita e zapada multa, asa ca eram hotarata sa mergem pana acolo, dar a zis sotul ca nu are puse cauciucurile de iarna, asa ca numai cu dorinta am ramas

Mersi Lili de sfatul cu masca, nu am in casa, si l-am trimis pe sot la farmacie sa-mi ia. Dar nu pot umbla cu ea. Vladut cum ma vede cu masca pusa, cum mi-o si scoate. Il distreaza. La fel face si cand imi pun ceva pe cap - caciula, prosopul dupa ce ma spal pe par. Ii disperat... Si vara imi scotea tot ce puneam pe cap pentru a ma proteja de soare.

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput