Probleme cu bona - cum sa discut cu ea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Am dat-o afara, si imediat trec si pe la lista neagra, s-o inscriptionez acolo.

Ce-am mai patit. Sambata dimineata, cand dormeam toti, am avut inundatie din baia de jos. Cand ne-am trezit, era tot livingul un lac de apa. Am sters repede...dar parchetul nostru super-scump s-a umflat, e varza. Noroc cu asigurarea, desi sa schimbi parchet in toiul iernii, cu copil mic in casa, va fi de cosmar. Cauza: s-a infundat canalizarea. Se pare ca cu pampersi. Ghiciti cine ar fi putut sa faca asta. Instalatorul nostru, in afara ca a scos niste bucati de ceva ce semana a pamepers, n-a reusit mare lucru. Asa ca am chemat o firma specializata, duminica dupa-amiaza, care ne-a cerut 9.5 mil. Si se pare ca astia nu vor fi decontati de firma de asigurari.

Intre timp, eu luasem decizia, cu pampersi sau fara. Am vorbit cu cealalta doamna, v-am zis de ea, era inca libera, si cand i-am spus ce am patit m-a invitat pe la ea sa-i cunosc familia. Mi s-a parut dragutz gestul, si par oameni ok. A inceput de ieri. N-are experienta de loc, in prima zi am exersat montatul pampersilor. Dar pare sa aiba bunavointa si ma asculta orbeste...nu era cazul cu cealalta, ca degeaba spuneam eu, facea tot ce avea chef. Mai am 1 sapt sa o pun cat de cat pe picioare, inca sunt decisa sa incep de la 1 nov jobul. O sa-l rog insa pe seful meu sa amanam anuntul oficial...adica acte, contabilitate, etc pana spre mijlocul lunii, ca sa ma pot razgandi daca acasa e nasol, fara sa intrerup concediul de maternitate.

Cand am dat-o afara...am facut-o la telefon. Intentia mea era sa-i platesc cat a lucrat...la ore numarate, evident...indiferent de tot ce s-a intamplat. Povestea cu pampersii aruncati in wc..nu pot dovedi ca asta a fost si ca era vina ei. Dar, desi jur ca i-am vorbit politicos, a inceput sa ma injure si mi-a inchis telefonul. sa fie sanatoasa!

Azi in parc...o bona de treaba, cu o fetita care se mai joaca cu Edi, m-a vazut si m-a felicitat pt decizie. Fetelor, injura prin parc, cica, si cand au vazut-o cat e de vulgara, o ocoleau. Ba, cica ele cred ca era tiganca. Si mie incepuse sa mi se cam para, dupa apucaturi si dupa ten. Dumnezeule, pe mana cui mi-am lasat copilul??? Si cica lucrez in recrutare. Cred ca trebuie sa-mi schimb meseria....Inchid aici si fug la lista neagra. Nu de alta, da rsigur isi cauta de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Bine ca ti-ai dat seama la timp ce fel de om este ! Ai fi avut numai probleme cu ea.

Succes cu noua bona !

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

felicitari ptr decizie Deborah si mult succes cu noua bona...si ..imi pare rau de inundatia voastra..stiu cum este..pe mine m-au tot inundat unu, altu..si nimeni n-a platit, deh

Mergi la inceput