Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Dani ce contributie ai tu la bebe???

e toata tataso.

andruzza o frumusete sa va traiasca sa fiti fericiti.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

la noi e asa urat afara ca iti vine sa dormi ...................
s-au dus zilele alea...

vai ce ma doare operatia.erram eu sensibila la schimare de vreme si se simte nu gluma ca ma doare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am vrut sa iesim afara, dar s-a stricat deja vremea , am iesit din bloc si am constatat ca bate vantul si picura. Asa ca am facut stanga imprejur si ne-am intors pe canapea, la tzitzi, respectiv la net . Imi pare rau ca am zis ca n-o scot de dimineata, ca astept sa se incalzeasca un pic, pana la cele 20 de grade anuntate. La pranz domnisoara mea a dormit si uite asa ne-a prins ora asta neplimbate. Offf... dormea asa bine afara...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

ce se intampla fetele.
ce active erati.
unde ati disparut toate???

ori aveti bebei cuminti si dormiti.......

Mergi la inceput

luy la sb ploua de rupe si e un frig de nu-ti vine nici sa iesi pana in curte.
si frig.ieri au anuntat la sb 19 grade insa nu sunt decat11.

asa ca la ce vant e afara si ce ploaie stam in casa.

Mergi la inceput

asa

luni ar trebui sa facem vaccinul ca avem 2 luni insa asta numai daca ne inzdravenim.

of Doamne asa ma bucur ca e mai bine.
respira altfel e mai vioi si se joaca si gangureste la carusel.

am luat de la quelle un carusel fisher price identic cu cel al Simonei pt Stefan.
tare frumos e.si atat de mult ii place sa se uite si isi petrece cu el acolo.

era asa fericit aseara cand i-am dat drumul.
dadea din picioruse si radea cu gurita pana la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, luat rochie galbena de la Debenhams, si pentru Alex rochia de la Schrotter.

Alehiam, mie mi-a aratat ortopedul la controlul precedent cum trebuie facut masajul.

Picca, multumesc de raspuns. Asa am citit si eu ca uneori gipsul face mai rau. Si asa sunt cam ingrijorata ca un gips e cald si unul rece. Am citit si despre gadilatul la gleza si despre fizioterapie. Nici eu nu inteleg de ce au ales gips, probabil ca au vrut sa grabeasca pozitia corecta, cu masaj ar fi durat, poate a vrut sa forteze putin muschiuletul care era incordat ca sa lucreze mai bine la masaj. Nu stiu de ce a decis asa, imi pare rau ca nu am intrebat atunci. Picioarele lui nu sunt foarte strambe, cel putin nu asa cum am vazut si am citit incat sa ii puna gips. O sa mai vedem.

Tocmai vorbesc la telefon cu Andeea, care ma roaga sa va transmit ca pediatra i-a recomandat pentru bubitele de pe fata care arata precum cosuletele sa foloseasca apa termala de la Avene.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cristina, poate fi si menstruatie desi e cam devreme la 3 saptamani, mai bine vorbesti cu medicul. Mie mi-a venit la 6 saptamani dupa ambele sarcini. Acum este ceva infiorator, abundent, ma schimb tot timpul.

Andruzza, e dulcica fetita ta si chiar mica, am si uitat cum e cu nou nascuti, ma rog ca al meu a fost mare de la inceput. Si Rares ce curios pare pe langa ea.

Afibebe, eu nu am zis nimic pana acum, insa mi s-a parut ciudat sa ii dai unui bebelus asa mic si Panadol (care se da dupa 3 luni parca) si Eurespal despre care stiam ca se da chiar de la 2 ani incolo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by afibebe

Dani ce contributie ai tu la bebe???

e toata tataso.

andruzza o frumusete sa va traiasca sa fiti fericiti.

asa zice toata lumea ca e toata taicasu` si mii ciuda de morrrrrr chiar nimic nimic nu are de la mine?

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana vreau sa vad si eu ce rochita faina ti-ai luat

a fost si pediatra,Ebonee s-a ingrasat,are acum 3,860 kg e perfecta,fara probleme si sunt tareeeee fericita

am uitat sa va zic despre bubitele de care tot vb. pe aici,bebelushul prietenei mele a facut pe fata si corpusor si cand la dus la doctor ia zis ca are o infectie a pielii.ia dat o crema si ceva de spalat bebelushul ca un gel de dus special ptr. bubitele acelea.trebuie de avut mare grija cu ele...

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput