Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
Happiness_4_us spune:
Crisstina85, eu am facut febra 39 si 39,9 si am ajuns la urgente,am crezut ca e de la sani dar nu era asa. Pe urma am facut legatura ca ma durea f tare si burta, in zona ovarelor incat abia puteam merge. MA ridicam greu, puneam piciorul in pamant si ma durea d emuream, dar dupa cativa pasi durerea mai ceda.Eu am pus durerea pe seama nasterii naturale, am crezut ca e normal si ca isi va reveni organismul curand, insa febra mi-a dat de gandit. Pana la urma am ajuns la urgente la ginecologie, mi-au facut control si eco ultrasound, si au descoperit ca nu se elimina sangele cum trebuie si ca era mult in cervix. Mi-au dat antibiotic si niste pastilute ptr a contracta uterul si a forta sa se elimine sangele. Parca ma apucam iar de nascut. A fost greu dar a trecut.Parerea mea este sa mergi la dr.
Multa sanatate!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Tocmai a venit postasul cu alocatia. Ca tot venise vorba ieri, uite ca eu nu mai am de ce sa ma plang. Cam ciudata ora, eu ma gandeam ca vine dimineata, nu la ora 14.30. Oare ce se intampla daca nu ma gasea acasa ? Hmmmm. Neaparat trebuie sa-l trimit luni pe tati sa depuna cerere sa se vireze in cont (dar trebuie mai intai sa-mi deschid un cont la una din bancile agreate).
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Roxali spune:
Vmkriss emotionant filmuletul.
Danielle ma bucur ca ai o printesa cuminte.
Nana nu ne spui nimic de Andrei...cum au iesit analizele??
Eu am fost la control azi , colul inchis, deci slabe sperante sa nasc azi si era luna plina
Ali39si Enrico 7ani
poze
andrruzza spune:
'neatza
Am ajuns acasa cu pitica luni, dar nu prea apuc sa scriu p-aici.
Nasterea a decurs ok, am facut rahianestezie. Stefania a urlat din toti plamanii imediat ce a iesit afara, a primit nota 10 si felicitari pe masura :) Mi-au aratat-o, o mogaldeata mica infasurata toata intr-un scutecel, isi tinea o manuta la gura si ochii mari deschisi. Apoi mi-au adus-o mai tarziu la terapie intensiva, pentru cateva minute, am tinut-o la piept, am pus-o la tzitzi si a fost minunat. De a doua zi ne-am intlanit din 3 in 3 ore pentru papa. Iar de cand am ajuns acasa suntem impreuna non stop.
Au monitorizat-o primele 24 de ore sa vada cat urineza si a fost ok, urmeaza ca la o luna sa facem o eco la rinichi, dar sper sa nu fie problema.
Deocamdata e cumintica tare, papa si doarme. Imediat ce se trezeste urla dupa tzitzi, sa nu cumva sa nu fiu pregatita ca-i jale :)Papa la 2-3 ore, are mese de 20-30 de minute, dar si unele de 60 min.
Si e o cacacioasa N-am vazut asa ceva!
Rares a fost tare incantat de aparitia ei. Bineinteles ca a vrut sa se urce cu ea in patutz, a cerut biberon cand papa ea, a tot pupat-o si mangaiat-o, a dansat, s-a catart peste tot. Prima zi a fost tare agitat, acum vine, o pupa, se uita la ea si isi vede de joaca. "E mica, e mica, mica" spune mereu cand o admira!
Refacerea mea a fost grea de data asta, dureri cumplite, nici acum nu-s pe deplin refacuta, dar o sa treaca si asta!
Am pus cateva pozici pentru cine vrea sa ne vada
http://good-times.webshots.com/album/561097355uDhMwg
Si o mica rugaminte pentru cine se ocupa de listutza, sa ne treaca numele intreg Stefania Maria. thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
Multa sanatate bebelushilor bolnaviori!
mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Nana nu ne spui nimic de Andrei...cum au iesit analizele??
Ali39si Enrico 7ani
poze
Toate analizele au iesit bune, inclusiv cele din Danemarka.
Intre timp am aflat ca 1 copil din 140 fac spasme ca Andrei.
Moasa ne-a pus in legatura cu o mamica, care are o fetita si a patit exact ca noi. Acum fetita are 5 ani, e bine merci si totul e ok. A urmat tratament cu medicament ca si Andrei, pana a atins 7kg. SIngura chestie nasoala a fost ca, din cauza medicamentului dormea mai tot timpul, avea doza dubla fata de Andrei, si a mers greu, la 1 an jumate, din cauza ca nu a avut stimuli.
Noi speram sa nu fie asa si la noi.
In continuare manutza stanga are miscari necontrolate, desi am crecut si noi doza. Luni avem programare la neurolog si vedem atunci ce se mai intampla.
Pupici si multumesc de griji.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
am pus si eu poze noi cu Ebonee:
http://good-times.webshots.com/album/560909012WwkILT?vhost=good-times
andrruzza ti-am vazut printesa dulce o scumpa si jumatate
roxali
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
luy spune:
andruzza, bine ai revenit ! Vazut poze cu o familie frumoasa, sa speram ca Rares ramane la fel de incantat de surioara lui si de-aici incolo. Bubulina cea mica este foarte dulce, imi aduc aminte de Maria mea ( o alta Marie, cu alta palarie ) cand era bebelus. Pai da, ca noi peste cateva zile facem 2 luni si parca nu mai avem figura de bebelus. Suntem deja o mica domnisoara
Nana, ne gandim la voi si ne rugam pentru sanatatea lui Andrei.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Andries
[b]
Cadou pentru nasi (exemple):
set pat matrimonial saten sau altceva de calitate (daca au asa pat);
set pahare cristal;
patura pat mai deosebita;
icoana (daca tin la asa ceva);
veioza/corp iluminat pentru sufragerie/living (depinde ce au in casa);
planta exotica (e mai riscant, merge daca au casa sau vila);
electrocasnice mici (cuptor microunde, cafetiera, etc);
set tacamuri (daca stiti ca le place sa puna mese);
set tort;
Ideea este sa fie un cadou pentru amandoi. Eu am primit o data doua halate de baie, unul mie, unul sotul. Merge daca sunt mai calitative (adica sa nu fie luate din piata )
Andries
Sarut-mana pt idei , insa e putin complicat ca au sa vina cu avionul si cadourile tre sa intre in geamantan . Si mai am o pr ca au cam de toate . Un we la munte nu pot sa dau cadou, ca noi in Ro stam in orasel de munte, deci pot veni la noi. Frumos ar fi o icoana, chiar daca au deja. Poate chiar la asta ma opresc, nu stiu sigur!
Multumim pt raspunsurile cu privire la "privire"! M-am mai linistit ca deja mi se facea rau cand vedeam ochisorii asa!
la toate burticile, mamicile si bebicii. Sanatate bebeilor cu problemute!
YANNISA MILENA
24.08.07
afibebe spune:
am fost cu bebe la un alt medic si mi-a spus ca nu are nimic la plamani.sa stau linistita.
o sa continui cu tratamentul dat de cealalta dr insa nu ii mai dau panadol ci paracetamol supozitoare de copii de 2 ori pe zi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007