Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss

Buna dimineata + si
Am si eu o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv
Ieri seara am avut si inca mai am pierderi urate de sange.Mie scrurgeriile mi-au trecut aproape de tot,mai aveam ceva pierderi de un lichid galbui,cateva pete,insa nimic abondant sau serios.Ieri seara insa am avut o scurgere mare de sange,am umplut in 2 ore 3 tampoane din acelea uriase ce se folosesc dupa nastere,cu ceva dureri de mijloc,ameteala si slabiciune.Soacra-me a spus ca poate fi vorba despre ,menstruatie insa eu am nascut abia acum 3 saptamani,este posibil sa am deja ciclu menstrual? Voi ce parere aveti? Sunt disperata si nu stiu ce sa fac sau ce sa cred...

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Cristina, asculta ce ti-a zis Nana. Si eu vroiam sa iti spun ca nu e normal sa vina ciclul asa de repede dupa nastere, si nici sa te simti slabita, sa ai ameteli si sa te doara spatele. Si ciclul nu e sange proaspat!!! Du-te la medic sa fii sigura ca totul e ok si nu e vreo bucatica de placenta ramasa in uter sau alta minune. Nu vreau sa te sperii, scumpa. Dar mergi la medic sa nu fie ceva urat...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Picio, super povestea, superbe poze si Michael e o minunatie de copil. Voi radiati de fericire si tu arati fantastic (eu inca sunt la capitolul Neanderthal ). Sa va bucurati unii de altii!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

A pus si tata poze pe net. Mai avem si mai recente, dar inca nu sunt sus. Voi reveni.

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata...

am si eu o problema cu Darius, aseara dupa masa de la ora 7 am avut o "criza" de colicei, dupa care a adormit cu greu pana la 12, dupa aia ioc, n-a mai dormit deloc pana dimineata, nu plangea intr-una, dar gemea si cand avea durere mai mare plangea.., avea si gaze, s-a "zbatut" toata noaptea la mine pe piept de transpira saracutu, i-am luat temperatura, aseara avea 37.4, azi diminieata 37,1, nu stiu de la ce starea asta, ati mai intalnit careva?
S-o sun pe doctorita?
Are si nasucu un pic infundat, dar nu tare, si il are asa cam de o saptamana, fara sa faca febra...

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andruzza, bine ati venit! Ce dulce e Stefania!
Nana, la voi va fi bine, sint sigura! Andrei e un frumusel jumate! Mai pune poze!
Dani, ce dulce e printesa ta! Da, clar, seamana pe tati!
Piciulika, m-ai topit, ce frumos le zici tu….Exact zilele trecute ma gandeam si eu ca mie o sa imi fie tare dor de bebe Sara, si ca nu as vrea sa creasca asa repede, asa draga mi-e cu mutritele ei, cum se arunca ea cu limbuta scoasa ca un catelus la san, cum se uita apoi cu ochii mari la mine, ca si cand mi-ar transmite ca depinde intrutotul de mine, cum zambeste ea de frumos….Ce sa zic, clar, si eu vreau bebe 2. Doamne, Doamne ce dulce e Michael. Vazut pozele!
Roxana, superba rochita!
Andreea, bine ai revenit! Sau mai bine zis, Vladimir!
Adi, Lisa e leita mami! Sa va traisca!
Rodica, mie mi-a zis doctorita ca abia la 38 e febra. Nu cred ca e nimik grav. O fi fost durerea de burtica!

Roxana, Sara a dormit azi-noapte 8 ore...Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Gabi, sper sa fie doar asta, am sunat si la doctorita, tot asa mi-a zis, colicii bata-i vina, insa n-am mai avut perioade asa de mari in care sa nu doarma...e frant de obosit
Sarei i-au trecut colicii? ca ea are aproape 2 luni.

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata!
Felicitari noilor mamici Crisjo si Valentina_22!Sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Andrruzza bine ai revenit!E frumusica foc printesa ta!

Piciulika faina povestea ta,iar bebe Michael e un dulce si seamana cu tine..

Adimercedes e dulcica tare Lisa ta!
Si bebelinei mele i-au aparut bubite pe fata,azi dimineata le-am vazut.Am sters-o cu ceai de musetel.

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Andrei s-a trezit mai devreme si eu am tras o sperietura. S-a trezit brusc urland pur si simplu. Cand colo ii intrase o manuta printre gratii, desi avem aparatori. Ii ramasase intre patut si perete si nu o mai putea scoate. Cred ca si el s-a speriat ca plangea in somn.

Rodica, la voi pare a fi o criza tipica de colici.

Adimercedes, ma bucur ca esti mai bine. Vazut Lisa cea drraguta, nu mi se pare ca ar fi asa urate bubitele. Iar cu infofolitul stiu si eu cum e, si mama are tendinta asta. Daca raceste Andrei acum inainte de botez o sa fiu vinovata ca l-am luat cu mine prin oras.

Gabi, vezi ce bine sa doarma 8 ore? Bravo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

'neata!

Am avut o noapte relativ linistita...adica papat tziti la fiecare 2 ore cite 10 min si dormit pina la 4 dimineata cind a inceput criza de colici...

Nana ma bucur ca analizele au iesit bine...o sa vezi ca Andrei in curind va scapa de toate problemele si perioada asta de spaima va ramine doar o amintire neplacuta
Andruzza bine ai revenit!
Roxana sa porti cu placere rochia!
Piciulika tare frumos ai povestit!
Rodica mie mi-a zis pediatra ca incepind cu 38 se considera febra...
Andreea m-a terminat poza cu "crucisatorul " tau

Vazut poze cu bebelusi duuuuulciiiii rau(Ebonee,Vladimir,Andra,Maria,Lisa,Tudor,Michael,Andrei,Sara,Ioana, Mario sper ca n-am sarit pe nimeni...

Multa sanatate puiutilor cu probleme iar parintilor multa putere si rabdare!

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Apropos de sangerarea Cristinei. V-am spus ca eu tocmai am fost pocnita de prima menstruatie. Am zis ca asta este pentru ca si la Alex tot asa devreme a venit. Insa este ceva infiorator, ma patez mereu, am schimbat o punga din cea mare de tampoane la o zi jumatate. Azi e a3a zi cred si este in continuare foarte abundent. Pare destul de curata sangerarea, nu ca la un ciclu obisnuit. Sa vedem ce se intampla pana marti cand am iar programare la doctor, ca la cea de ieri nu am ajuns ca nu aveam cum. Ma enerveaza situatia, o sa ajung la control dupa 2 luni si ceva. Offf! Numai sa nu fie ceva in neregula.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput