Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Of, cine spunea ca se diminueaza colicii dupa 6 sapt. ca la noi acum sunt in forta. Si mi-aduc aminte pana pe la 3 sapt ca ma chinuiam s-o trezesc sa-i dau sa suga si acum nu mai stiu cum s-o fac sa doarma. Ne termina ca nu mai doarme aproape deloc ziua iar seara tipaaaa, se agita chiar si atunci cand suge, se ineaca, iar suzeta e cah. Deci Rodica nu esti singura noi i-am dat si bonisan si parca mai rau a facut, plangea in orice pozitie chiar si in brate trebuia sa ma plimb continuu si ma prefera pe mine nu pe sot. Culmea ca avea si perioade cand se linistea, zambea, gangurea, noi fericiti, apoi parca dintr-o data incepea in special dupa supt.Intreba ieri cineva parca Alina cum sa mareasca productia de lapte, in afara de ceai si galactogil eu o pun la san mai des chiar daca sanii par moi (mai ales seara ca sunt obosita) dar asa isi revin si incep sa curga (sa tasneasca chiar ca de asta se si ineaca).Tomasa mi-am notat si eu cosmeticele, a mea avea o iritatie pe fata si o tot dadeam cu ceai, o spalam cu sapun, ser si degeaba, cateva zile nu am mai dat-o cu nimic si culmea ca i-a trecut.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Roxana imi inchipui ca e groaznic cu ciclu sper sa ma ocoleasca un timp ca alaptez desi nu e regula.Gabriela a dormit 8 ore?????? Ii dai cumva si completare?Si a mea doarme acum dar nu cred ca mai mult de o ora dar eu nu pot si nu am timp sa dorm ziuaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Gata s-a si trezitMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Fetelor multi pupici la toate si la bebici!!!
Am si eu o intrebare ca deh, "tara arde si baba se piaptana": as vrea si eu sa ma tund, dar sa-mi si pun o vopsea in par, si daca se poate sa-mi si indrept parul cu o solutie de aia... (nu stiu sincer de care), acum va intreb pe voi, daca alaptez am voie sa fac toate astea?
Va multumesc tare, tare mult!
Oricum nu ma puneti sa le intreb pe astea la salon, ca ele o sa-ti zica sigur ca nu e nici o problema (ca tre' sa-si faca norma...deh)

Ramona si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Rodica, sigur asta o fi, daca asa ti-a zis si doctorita! Din fericire, Sara nu a avut colici pana acum, decat intr-o singura zi, si iata ca are saptamana viitoare 2 luni. Eu nu cred sa mai apara! Sper!

Myral, da, Sara ia si completare. Cred si eu ca esti obosita!

Roxana, nici nu vreau sa ma gandesc la menstruatie...ce devreme...Cand am fost la controlul de 6 saptamani, mi-era o groaza sa ma urc pe masa aia....

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabriela cum a fost la control, e o intrebare cam indiscreta dar mie mi-e groaza si sa-mi fac programare?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Myral eu am reusit sa scap de colici cu enterol 1/2 pliculet la 12 ore si 1/4 losec de 10 mg la 12 ore (timp de 1 saptamana)amestecate in 10-20 ml de ceai de menta indulcit cu glucoza pulvis- asta a fost reteta din spital. Si nici nu mai am probleme cu regurgitatul si bebe nu mai plange deloc. In spital am mai primit pentru asta si supa de morcovi, completare la fiecare masa - de fapt inainte de masa cate 30-60ml, care ajuta si la diaree (se prepara astfel: 1 litru de apa si 1/2kg morcov se fierb intr-o oala gradata, se adauga apa cand scade pentru a se pastra proportia, apoi se scoate morcovul se paseaza se amesteca cu apa in care a fiert, se adauga 4 linguri de glucoza pulvis si se pune din nou la fiert pentru inca 10 minute) - al meu bebe Mario etse disperat dupa supa de morcovi...si am scapat si de agze si de dureri de burta...
Inainte plangea dupa fiecare masa, mai ales ca el este super haplea si nu exista zi, somn sa nu planga.
Si inca 10 picaturi de espumisan in amestecatura de mai sus

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hey, ia ghiciti cine e vedeta?

http://good-times.webshots.com/photo/2867615890101620375nONcvT

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Annisia felicitari ptr botez!!! Super dulce pistiul, imi place tare mult poza in care incearca sa isi bage ambii pumni in guritza Parca e al meu

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Apropo de ciclu: si eu am avut niste pete care imi dau de gandit, dar sper sa ma ocoleasca pentru moment. E ultimul lucru de care mai am nevoie.

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput