Stilist/a bun in Iasi

Stilist/a bun in Iasi | Autor: crismary

Link direct la acest mesaj

Am convingerea ca nu sunt singura viitoare mamica din Iasi care-si doreste sa arate bine. Iar de data asta, chiar mi s-a pus pata. Vreau sa ma duc sa ma tund si nu mai stiu unde.
Am fost si la Sei Bella unde am dat ~ 1 mil (la par scurt) prin ianuarie si ma intreb si in ziua de azi pt ce i-am dat... am avut de-a lungul timpului mai multe "stiliste" (cam mult spus) dar niciuna nu a reusit sa ma faca sa revin cu placere. Daca am facut-o, a fost pentru ca nu aveam unde sa ma duc in alta parte.
Ma ajutati si pe mine cu niste recomandari ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Crismary, eu sunt din Iasi, insa acum locuiesc ,de cativa ani buni, in Londra. Iti spun asta ca sa stii ca nu sunt la curent cu preturile care se practica acum in Iasi, insa, din cand in cand, cand mai ajung si eu pe la ai mei, dau o fuga si la stilist. Eu, de obicei, merg la Irina Schrotter, in Mall. Fetele de acolo sunt super puse la punct cu tot ce vrei tu in materie de hair-styling, insa preturile, sunt, ce-i drept, cam marisoare comparativ cu alte locuri. Mai tin minte ca mergeam la Ovidiu, patronul de la Maviov, undeva pe langa Stefan cel Mare, in spatele spatiilor alea comerciale, ca nu mai stiu acum ce magazine mai sunt pe acolo. Si el are idei super, insa si preturile erau, iar, un pic mai piperate.
Iti doresc sa ai succes si sa te bucuri de un look asa cum ti-l doresti!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Poti incerca si la Freestyle (dar la Liviu, nu la Cristi) sau la Magenta (in Tatarasi), la Ionut. Dar dintre astia the best este Liviu..Si preturile sunt acceptabile la Freestyle...

Succes!

Aaa...cica ar mai fi si pe Canta un coafor Avangarde, dar de acolo nu stiu pe nimeni sa iti recomand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

freestyle, cristi. la liviu nu m-am facut, nu stiu.

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ovidiu de la Maviov. e scump, dar merita.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Multumesc fetelor. Azi eram atat de trista incat am trecut pe la coaforul la care am mers pana acum, fara sa dau nici un telefon. Mi-am zis ca daca o fi sa fie, o s-o gasesc pe coafeza mea, daca nu inseamna ca nu tre sa ma mai tund acolo, de vreme ce nu sunt multumita. Ei si....nu era :). Acum sincer ma bucur ca nu era. Mai bine mai am nitica rabdare.
Pe Ovidiu de la Maviov il cunosc, chiar m-am facut odata la el (imi aduc aminte ca cu greu l-am tinut in frau, pt ca intentiona sa-mi faca o tunsoare asimetrica, f. futurista), insa intr-adevar tarifele de la maviov sunt cam piperate pentru buzunarul meu.
Cat despre celelalte saloane (Freestyle si Avangarde) nu am auzit si nici nu stiu unde sunt. Puteti sa-mi dati mai multe informatii privind locatia si tarifele practicate ?
A fost cineva la Salonul Noblesse din cladirea Granit ?

crismary

Mergi la inceput

Pai Freestyle este in Tg. Cucu, cum te duci spre Pd. de Fier prima straduta la dreapta, pe langa terenul ala vilan. Daca te intereseaza, iti pot da si un nr. de telefon. Cat despre preturi, un tuns cu spalat si aranjat cam 650 mii.

La Noblesse nu am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

CRISTI Freestyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Da Tierry, te rog da-mi un nr.de telefon.

crismary

Mergi la inceput

Crismary, uite aici un numar de telefon de la Freestyle: 0232/240140 si mobil 0740/461.157.

Si eu ma pregatesc saptamana viitoare de un tuns la Liviu! De abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hai ca m-ati facut curioasa - vreau si eu niste poze, sa vad ce minuni fac baietii astia!
chiar nu am fost niciodata la un baiat...edit: la un baiat la coafor )

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput