Stilist/a bun in Iasi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Buna idee herra....ar fi super sa postati niste poze. Daca sunt si cu par scurt e perfect.
Cat despre barbati hair stilisti, se pare ca sunt precum bucatarii (adica mai priceputi decat femeile). Am vazut si eu odata un tip aranjand o tipa (ce-i drept, nu in Iasi) si am ramas masca. Mi-a parut rau ca pe mine deja ma tunsese colega lui.

crismary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Freestyle - Cristi.
A fost o experienta sa fiu tunsa si coafata de un stilist...se pricepe tipul. e ocupat dar ies chestii faine de pe mina lui. Mie mi-a schimbat total lookul si vreo citeva luni dupa parul meu se aranja de la sine, doar din perie. tarifele nu scumpe...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Maviov s-a mutat pe Elena doamna vis a vis de mternitate!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu tot la cristi merg ...din 2002 de cand lucra la carmen stil. sunt f multumita. il recomand!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

mai bine va mai ganditi inainte de a merge la Cristi, cred ca i s-o fi urcat la cap "ca e stilist bun" si acum o cam da in bara. Am fost la el acum o luna si dintr-un par lung, lung, pe care l-am asteptat sa creasca ceva timp, n-am ramas decat cu cateva fire . Eu una nu ma mai duc acolo never!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

acum am observat ca mai e deschis un topic pe aceeasi tema, chiar daca mai vechi, subiectul nu e inchis.
aici http://forum.desprecopii.com:80/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71488&whichpage=2

puteti citi si alte pareri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

quote:
Originally posted by elle23

mai bine va mai ganditi inainte de a merge la Cristi, cred ca i s-o fi urcat la cap "ca e stilist bun" si acum o cam da in bara. Am fost la el acum o luna si dintr-un par lung, lung, pe care l-am asteptat sa creasca ceva timp, n-am ramas decat cu cateva fire . Eu una nu ma mai duc acolo never!!!!

D-aia eu am zis de Liviu..e mult mai maleabil, cu multa mai multa imaginatie si chiar asculta ce ii spui...Chiar daca te intreaba din prima "Cum il tundem, scurt?? ", daca ii zici ca NU si ii explici cam ce ai vrea..asa face..Eu tocmai ce-am fost la el si sunt multumita in continuare...Plus ca nu-ti ia bani de aiurea, de exemplu eu i-am zis ca as vrea si vopsit..si a zis ca nu e musai, sa il mai las vreo 2 3 saptamani si apoi sa ma duc la vopsit daca vreau.... Asa ca eu zic ca e ok tipul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Eu mi-am luat inima-n dinti si am mers la Cristi acum cateva zile(bineinteles inainte sa vad ultimele mesaje postate de voi).
Nu...n-a fost rau de tot, mai ales ca eu aveam parul destul de degradat, pt ca in septembrie am avut o nunta si am aplicat suvite peste suvite. Cert este ca tunsoarea e ok si ca data viitoare tot la el o sa ma duc.
Apropo de burtici, mi-a zis ca are intr-adevar f. multe cliente (oare de ce nu ma mir ??? :) ), ba chiar , la un moment dat o clienta a plecat direct de la el la maternitate...cin' sa fie, cin' sa fie ?

Va sunt recunoascatoare pt. recomandari si sper ca pe viitor sa fiu la fel de multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ma bucur tare mult Crismary ca ai fost multumita! Sa iti fie de bine tunsoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

De fiecare data cand veneam acasa mergeam la Cristi. Am fost si in vara, prin iulie cred. Nu am patit in viata mea ce am patit atunci! El cica nu mai vopseste ca are probleme cu ochii de la vopsele (cel putin asa mi-a spus), a pus o tipa sa ma vopseasca, el doar i-a explicat cum sa puna culorile si concentratiile. Ii zic fetei: ma ustura ingrozitor, cred ca ceva nu e in regula, la care ea: v-ati spalat pe cap azi? Zic: da. Pai de aia va ustura, ca nu e protejata pielea capului, cand veniti la vopsit nu va mai spalati. Plec de acolo, aranjata, tunsa, vopsita ... a doua zi abia am remarcat ca aveam capul plin de rani!!! Zeci de rani, nu una doua. Trebuia sa ma fi dus atunci la salon sa-i arat ce angajate are, ce bine se pricep la vopsit. Nu am mai ajuns pentru ca seara am plecat in drum spre Bucuresti, aveam a doua zi avionul spre Irlanda ...
Mare grija cand mergeti la Cristi cine va vopseste!!!

Gabriela, Melissa & Laura

Mergi la inceput