Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Kya, multam de idee. Sasha mi se pare cel mai cool, dar ia pronuntzati voi Vasii(asta e numele de fam) Sasha si o sa ma intelegeti de ce nu mere. Delfinuta imi daduse o idee, sa mai pun un nume intre. Da parca tot mare sasaiala e. Ma mai gandesc intens la numele Alexei. Ce ziceti de Alexei? Parca nu e asa deplasat in romana? Si imi placeeee...

Si acu mi-am luat inima in dinti sa propun ceva mai iesit din comun randunicilor constipate. Acu, daca tot m-ati clasat "originala", ce spanac... Pe mine m-a invatat cineva si mai original ca mine. Eu cand vad ca se ingroasa treaba, las lenea la oparte, beau o cana de apa calda (fara sare, desi tehnica e cu apa cu sare, sa nu se absoarba repede lichidul in stomac) si fac un set de 2 sau 4 miscari, in functie de gravitatea problemei. E vorba de miscarile de www.paramarta.it/hatha/shank/shank.htm" target="_blank"> aici -eu nu stiam chiar toate cele 10 miscari(doar de 4 auzisem), la lene le fac numai pe a 2-a si a 4-a, si daca e grav, le mai fac si pe a 6-a si a 9-a. Dar eu cred ca toate miscarile din acest link duc la un rezultat impecabil.
Aceste exercitii sunt menite sa impinga "treaba" prin intestine pana la succes deplin. Se fac cam cate 4-6 repetari din fiecare miscare si se reia la nevoie. Eventual mai beti o cana de apa calda daca mai reluati un set. La mine mai functioneaza si fara nici un pic de apa, mai ales daca tre sa ma trezesc devreme si ma grabesc sa plec undeva, imi pun corpul in miscare cu astea ca sa plec "usurata" de acasa. Da e mult mai bine cu apa. Chiar si rece daca nu e calda.
No, v-am zis-o. succese maxime!

sovi 13+ saptamani cu
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Salutare si de la mine!!!!!

Elara multumim de informatie, si eu am documentarul pe caseta video, dar prefer sa-l vad la televizor,cred ca l-am vazut de 5 ori pana acum, dar tot ma uit.

Aoleu ce te omor Simonoooo!!!!!!Daca tu esti urataaaaa!!!!!!!Esti tare sexoasa si finutza pe deasupra.Si vezi ca si eu ma inscriu cu fi-mea la fi-tu asta cu ochii albastii, pe lsita soacrelor mici.Sper sa iasa si a ema cu ochii albastrii ca eu ii am.Am facut aseara poze, dar nu am mai resuist sa-mi fac cont.Incerc zilele astea, o iau mai incetinel ca babele.Frumoasa(adica tu) lu'cuscra(adica eu)!!!!sper ca ai inteles ce am vrut sa zic in ultima propozitie.

Olga si eu iti tin pumnii.DAr vad ca ai 20 de sap. mie mi-a zis sa vin la 22 de saptamani pentru morfofetala din trim.II.

Zoze, merci mult, am facut semnatura asta pentru ca sunt tare mandra.Si daca era baietel tot la fel o faceam.Ma bucur ca am elucidat misterul, deja acum pot sa vorbesc despre bebele meu din burta ca si o persoana.

Sovi, merci de indrumari, si eu am aceeasi problema dar la mine este mult mai grava.Mi-e jena sa o spun aici.

IRINA
+14 Antonia

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mary-Lou,da-ne si noua reteta!
RalucaS,cred ca o sa fie super DVD,abia astept sa il iau!pe cel cu "Bebe vine acasa",nu am apucat sa il iau,ce rau imi pare!
Simonette,ai o super burticuta!
Gbutucica,esti tare...ce m-am mai distrat cu carucioarele...da,chiar nici una nu are gemeni?ce fain ar fi sa fie 2 la pachet,nu?!
Zozela,
ma duc si eu sa pap ceva,mi-am facut un strudel cu branzica si stafide,e bun de...sigur o sa ma fac asa,daca mai mananc multe dulciuri,da ,nu ma pot abtine...

Simo,mamica lui David,19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Neatza rindunici.M-am trezit si eu acum...mare lenesa m-am facut lool
Aseara am ajuns tirziu acasica, am fost cu omu la o petrecere de "outze" marete din inductria lui.....mare plictiseala dar a fost ok in mare.

diana_g, mersi mult sitie la fel. Sa avem bebei de nota 20 :)

numeioana, super burtica. pupici la burtic si bebic

mihutza11, sarut mina....si eu cred ca o sa iasa frumos, dar eu nu pot sa fiu obietiva ce de e odrasla mea hahahaha

mimonix, nu te mai supara, capeste tot e birocratie d-asta si daca n-ai o pila nu rezolvi nimic repede....pina i in canada.
O sa fie bebelu bine ai sa vezi si dupa uiti. Sa sti ca n-am avut probleme nici cu familia nici cu prietenii din romania. Mai greu a fost cu romanii din canada care au strimbat nasul si mi-au reprosat ca m-am luat "tigan" de barbat. Sa-ti zic asa pe bune, mi se rupe de ce zice lumea, pt ca mie mi-e bine si ne intelegem si ne iubim si asta conteaza, ca nu-mi traieste mie nimeni viata si nu-mi cinta cocosul pe gardul lor.
ei din romania se asteptau pt c sunt plecata de mult si acum ca venim amindoi de srabatori, deabea asteapta sa-l cunoasca.

cami33, sa va traiasca baietelul FELICITARI

elara, inca odta multumesc....hai ca ma faceti sa marusinez si mi se urca la cap atitea aprecieri .am dansat de toate, sincer ncii ca-mi mai aduc aminte daca am dansat can can sau nu hahahahahaha.

RalucasS, am fost la doctor si a zis ca am voie s beau o cescuta de cafea pe i cu lapte. O saincerc ca vad ca nu ma lasa in nic i un fel.
pt complimente. Eu-s mindra de el de p-acum hahahaha

cory3maz, sa dea DD sa fie bine.

andre28, felicitari.....sper si eu s aam unul roz si asa am o presimtire ca e albastru :(

Olgutzika, tinem pumnii strinsi strinsi

Gata am reusit sa recapitulez...doamne e mai ciripiti.
DAca am scapat pe cineva de la comentarii imi cer scuze si trimit multi la rindunici

Dana 11+

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput

Aaaaaa, am uitat
Numeioana si la burtica ta m-am uitat, frumoasaaaaaa foc, si tu si burtica

Fetelor eu va las, trebuie sa plec sa-mi fac RCA-ul al masina ca-mi expira maine.Va pup si mai intru de acasa

IRINA
+14 Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Apa calda functioneaza perfect.Iar despre morfologica, si eu tot sapt 22 o am pe recomandare.Dar datele mele au fost toate decalate.Eco trim I in sapt 14, amnio in sapt 20-22, morfo trim 2 in sapt 22...ma rog, fiecare doctor cu ideile lui.Macar doctorita mea imi este prietena si am un feed back f bun despre ea si ca medic, asa ca am incredere.
Despre greata, eu zic ca depinde si de organism.Eu am o prietena care fara sa fie insarcinata are greturi la o gramada de chestii, de exemplu nu poate merge la dentist.Cum ii baga ala mina in gura, cum o apuca senzatiile de greata.E un cosmar....
Sovi, Victor nu are rezonanta rusa? Vasii Victor suna bine.Sau Vladimir...Din categoria VV...zic si eu, ca eu am pasiune pentru numele cu V.Pe al nostru o sa-l cheme Vlad daca nu s-o decolora si caruciorul nostru saptamina viitoare
Sa va zic ...de cite ori scriu, vad in stinga paginii rubrica :sa ne cunoastem.Si sunt acolo niste poze cu bebei de mori nu alta.Imi vine sa-l scot si eu un pic pe al meu sa-l pup pe capatina lui mare
pe toata lumea

Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, gureselor!
Felicitari mamicilor care deja stiu ce au, bafta celor care fac teste! Eu numar zilele pana la urmatoarea vizita la medic (AMR 21 de zile), apoi coloram si la mine caruciorul!
In rest... o migrena mica alaltaieri, azi o lene maaaare... norocul meu ca vine week-endul.
Sa va odihniti si sa va rasfatati, meritati!
Simo27, stii ce porti in burtica?
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

debea m-am sculat si parca as mai dormii....lene grupa mare

Dana 11+

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

edit : ma bag la pat iar

Mergi la inceput

Sovi, merci de PM.
AM sa ma duc sa intreb pe la palfar.Si cum am noutati ti le zic si tie.
Acum chiar ca plec ca vad ca s-a innourat si vreau sa ma duc pe jos sa mai fac ceva miscare

IRINA
+14 Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Voi incerca si eu smecheria cu apa calda pentru ca si la mine e jaaaale.
La noi a inceput razboiul pentru alegerea numelui bebicului. Nimic din ce-mi place mie nu-i convine sotului si vice-versa. Il bag intr-o sesiune de brainstorming week-end-ul asta si musai sa iasa ceva.
Sovi, eu votez pentru Alexei.
Ela, imi plac foarte mult Ianis si Sasha. Depinde si cum se potrivesc cu numele de familie.
Poate imi mai dati si mie niste idei, please!!!!!!!!!

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +15

Mergi la inceput