Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )
Raspunsuri - Pagina 10
RalucasS spune:
Uitati ce am gasit, din 23 oct apare un dvd cu Dana Nalbaru si Sofia, intitulat "Cum sa am grija de copilu meu"
Iar www.provideo.ro/product.php?id=4277&hist=0" target="_blank">aici gasiti mai multe detalii despre dvd
19+
Lucas sau Cristina?
eve28 spune:
Buna fetelor!Va multumesc pentru felicitari si eu va doresc bebei sanatosi si puternici .Felicitari pt. carucioarele colorate si curaj pt. cele care vor afla in curand.Am si eu o intrebare in ce consta TT? Tb sa imi fac probleme?

gbutucica spune:
RalucaS , multumim d einformatie.
si de pont.
nu ma mai joc
tre sa gat si ieu un proiect (cacamash) pana marti si n-am inspiratie diloc, Corydaca ai tu tremite-mi si mie. Am vrut sa va spun ca mai am unul in derulare si ma doare si spondiloza asta nenorocita

si acu
ca m-am dat cam tare cu capu de ala , n-am crezut ca-i asa tare.
Giani
20+
sau
?
oare ce aduce barza-n cioc
Kya spune:
Raluca asa e cu uitarile si hormonii. Eu eram cateodata uituca si inainte, dar acum mi se intampla mai des...
. Pare dragut DVD-ul. Oare o sa existe si pe piata, sau doar comanda online.
si noi Zozela si copilu' 
Sovi mai da-ne nume si daca vrei ne dam cu parerea. Ai vazut ca si Underqueen a supus la vot numele 
Ioana, Olga pe la ce ora veniti cu vestile bune? Noi va asteptam cu drag! 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Giani te ajut eu, si daca vrei putem sa facem si schimb, ca si eu am numai
.
Ia-le si tu incet si pe rand, si vorba aia, inspiratie vine "mancand"...
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
andre28 spune:
Merci fetelor pt urari si de-acum incolo cand ma mai intraba cineva de sexul bebelului o sa-i spun sloganul S.D.F.N.
Sa stiti ca e o chestie cu uitatul din cauza hormonilor ca si eu le experimentez deja de ceva vreme, si la capitolul dormit stau destul de prost si mai am si niste vise ciudate pe-deasupra.
Apropos de vise si de culori de carucioare, dupa ce mi-a zis dr. data trecuta ca pare a fi baiat am fost cu mama la cumparaturi si ea nu s-a putut abtine sa cumpere si niste hainute pt. bebe, printre care si una albastra, si acuma imi pica fisa- eu in noaptea aia am visat ca am o fetita si ma tot gandeam cum s-o imbrac in hainuta aia albastra ca doar e fetita si nu baiat.
Andre
20
diana_g spune:
BUNA DIMINEATA TUTUROR!!!!!!!!!!!
sa aveti o zi linistita si calduroasa.
ce sa ma fac,ca au reinceput greturile.
saptamana asta in fiecare dimineata.e normal la aproape 5 luni jumate?
pup toate randunicile

diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
andre28 spune:
Sa stii Diana ca am auzit multe intamplari in leg. cu greata din timpul sarcinii. Cineva se plangea ca pe ea au tinut-o pe toata perioada sarcinii, alta povestea ca nu a avut nimic pana nu a inceput sa simta miscarile bebelului si pe alta chiar spre sfarsitul sarcinii au luato greturile. deci vezi ca nu exista nici o regula .
Andre
20
zozela spune:
Am vazut si eu zilele trecute o emisiune(pe A2 parca..nu-mi amintesc
)in care era era invitata Dana N.-si povestea despre DVD.Si eu il vreau..L-am cumparat si pe cel cu "Bebe vine acasa" dar am o banuiala ca cel al Danei va fi mult mai interesant!![]()
Ralu pt.link!
Giani baga la baba problema ta..poate te ajut![]()

Kya,Sovi haideti sa bag si io lista noastra cu nume..poate va "sclipeste" vreunul.So..Matei,Ayan,Arys,Ianys(Ianis),Peter,Sasha..iar dorinta mea ascunsa este aceea de a purta numele taticului lui-Daniel-si sa-l alinte mama Danutz toata viatza!
..Dar-sa vedem..
Andre..intuitia de mama..nu da gres niciodata!
Diana iti este greata pe nemancate..sau dupa ce papi?Te intreb pt.ca daca ti-e greata pe nemancate..s-ar putea sa-ti fie de foame
..iar daca-ti este dupa ce mananci-atunci poate ar trebui sa mananci putintel si alimente neiritante pt.stomacel..Deh-de acum..o sa tot avem mici probleme cu stomacelul

Ela..
in 18sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos