Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici,iar ati ciripit nu gluma...

Bun venit noilor gravidute in stol,sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si sa nasteti prunci sanatosi si mincaciosi...

Fetelor voua vi se mai inatareste burtica?Ca eu m-am trezit cu burtica mai tare dar fara sa doara,oare sa fie contractii nedureroase?Am luat nospa si sper sa nu mai revina...

va pe toate
ADELA 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by eve28

Buna fetelor!Va multumesc pentru felicitari si eu va doresc bebei sanatosi si puternici .Felicitari pt. carucioarele colorate si curaj pt. cele care vor afla in curand.Am si eu o intrebare in ce consta TT? Tb sa imi fac probleme?

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Eve uite www.stiri24.ro/arhiva/Utilitatea efectuarii triplului test in sarcina.html?id=160231" target="_blank">aici niste detalii despre TT!
Nico,Dana,Irina!!
Da Adela mi se mai intampla si mie..dar nu cred ca sunt de speriat-atat timp cat nu doare..Incearca sa stai intinsa putin-trec..

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetelor, abia am reusit sa spicuiesc putin din sporovaiala voastra. Ca de obicei, am multa treaba la servici...

Am vazut ca ati vorbit de DVD-ul Danei Nalbaru! O sa profit de ocazie si o sa va fac invitatia( pentru cele care sunteti din Bucuresti ) la evenimentul de lansare al DVD-ului " Cum sa am grija de copilul meu" care va avea loc marti la ora 18 in Diverta Mall Plaza. Este un eveniment organizat de noi si cred ca o sa fie interesant. Or sa fie prezenti si doctori ginecologi si pediatri ,plus Dana ( este si ziua ei de natere marti) cu sotul si fetita, Sofia. Asadar, daca aveti chef de o plimbarica, sunteti asteptate cu drag acolo.

Va pup si sper sa mai pot intra printre picaturi.

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ursuleata

acum imi verifc semnatura. sa vad daca se vede ca la voi.

gravi12+

Se vede foarte frumos!
quote:
Originally posted by Gherman_in

Randunici,ajutor!!!!!!!! Stiu ca nu v-am mai vizitat demult,sper sa nu ma fi uitat de tot.Imi puteti spune si mie care este termenul limita de efectuare a ecografiei morfofetale ? Am 20 de saptamani,dar am o programare pe 3 Noiembrie 2007,deci vor fi 22 de sapt.si vreo 2 zile.E cumva prea tarziu?

TATIANA 20 SAPT.
DN 15/10/2007
UC 31/05/2007
DPN 06/03/2008

tatiana

Tatiana nu-i tarziu deloc!E foarte bine la 22 de saptamani!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Adriella si Ursulleata bun venit!
Ririan ai facut amniocenteza?nu ne zici si noua cum te simti?
RalucaS eu am luat centrum materna ca asa mi-a zis dr. dar o sa incerc cum ai zis tu cu jumatatea.La dr merg sapt viitoare si-i voi spune despre probl.
Zozela si Naty
Numeioana burticuta si mamica frumoooaseee foc!
Mary lou123 poate ne dezvalui si noua dieta med de la Victor Babes ca eu m-am cam
Olguta si Ioana succes la echo si sa veniti vesele
Andrefelicitari pentru fetita
Dana Singh mie dr, mi-a zis ca fara probleme pot lua paracetamol pt dureri si capul imi trece cu paracetamol sinus.
Mimonix fetita mea este si ea putin rezervata dar eu cred ca atunci cand isi va vedea fratiorul il va indragi.Treptat,treptat se va obisnui.A fost foarte bucuroasa cand i-am luat mana si i-am pus-o pe burtica atunci cand bb dadea suturi.Bb-ul nostru misca de la 17 sapt. dar acum a devenit mai puternic.In ceea ce priveste numele il va chema tot Vlad.Pentru al doilea nume nu ne-am hotarat ca as vrea sa fie de sarbatoare sa sune bine cu Vlad.Am ceva idei dar hotararea o va lua fiica mea Andreea.
pentru toate multi.

Mihaela, mamica Andrei 13+ si 19+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mimonix, gand la gand! a venit randunoiu pt 10 min sa manance si i-am prezentat radioasa numele Alexei. Aoloooo ce fatza acra a facut! Cica poate asa, de al 2-lea nume, ca lui ii plac numele mai rasunatoare, mai articulate, ceva care sa aibe si r! La care eu m-am ratzoit oleaca: Sfredelici e bine?! La scurt timp mi-a venit ideea cu Vladimir. Noa, ca i-au lucit ochii. Nu se stie daca o sa ramana asa pana la capat, da e prima data cand ne punem de acord la un nume. Alexei imi suna mai deschis, mai aerisit, da asta este.
Apoi m-am intors la forum si am vazut ce ai scris tu cu V-urile.

Eve, poate iti raspunde cine se pricepe, ca eu sunt paralela cu T-urile. Oricum, bafta multa!
Simo27 si eu am facut placinta cu branza dulce si stafide, sotu e super fericit, da eu numai o bucatica am putut manca. Am uneori o mare aversiune la dulce!
Dana_Singh cate ore ne despart pe noi?
Faza cu "tiganu" m-a indignat, mai ales ca au folosit cuvantul in sens peiorativ. mama ei de gura lumii. Sunt sigura ca cine l-a cunoscut nu a mai putut zice nimic de rau. Pup fata indragostita!

sovi 13+ saptamani cu
pozici

Mergi la inceput

pentru folosirea Reply with Quote dar am facut-o pt.a nu se simti ignorate randunicile noi!
Cami mai cautam..si mai dam!Si io vreau idei!
Ahh..va invidiez pe cele din Buc.!!Aveti posibilitatea sa participati la o gramada de evenimente!
Clau astept cu nerabdare povestiri de la lansare!
Maia!Cred ca Andreea va fi innebunita dupa fratiorul ei!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumim din suflet pentru urari! Eu abia la 18.00 merg la eco, deci probabil in jur de ora 20-21 o sa scriu pe forum... Sau poate trimit un sms cuiva sa anunte aici mai devreme... Poate lui simo sau zozelei. Astept nr de tel pe PM.

Olgutza, bafta si tie la eco, sa vii cu vesti bune!

Fetelor, eu ma strofoc sa scot idei pentru camera bebelusului, asa ca in week-end sigur ajung pe la Ikea sa cumpar una, alta... Vreau sa amenajez cat mai repede totul, ca sa stau linistita, caci ma obosesc foarte tare cumparaturile si nu stiu cat o sa mai rezist...

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zoze, mie dintre toate numele imi place Ianis, dar vad ca tu esti innebunita dupa Y. Cu cat ai un nume mai deosebit, cu atat ai mai multe probleme... ca trebuie sa repeti non-stop ca e cu Y, apoi unii pot totusi sa-l greseasca... Intelegi tu... Plus ca prenumele trebuie sa se asorteze cu numele... Nu de alta, dar ati auzit de deputatul William Branza?

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput