Nou stil de viatza (154)
Raspunsuri - Pagina 12
violeta70 spune:
Va multumesc mult pentru gandurile bune. Am sa-i transmit sora-mii.
Doroty
pentru urarile tale. Sa dea Dumnezeu sa se implineasca acest vis. Cat despre slabit, stai linistita ca oricum vreau sa ma invart in jurul greutatii de 63-64-65 kg. Oricum la 63 kg, tot ajung pana in 12 noiembrie.
Mancarica de mazare a iesit o bunatate
. Binenteles ca am gustat, ca altfel nici nu se putea. In plus am mancat si vreo 2-3 bucatele din placinta de mere facuta ieri. Vedeti.... d-aia nu fac eu dulciuri si mancare prea des !
Va las acum ca mor de somn.
Va urez o noapte cat mai odihnitoare, si numai cu vise frumoase. Delidana ai grija la "serpii" visati. Din cunostintele mele, sarpele inseamna dusman. Dar sa nu fim superstitiosi.
Pupici 
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza fetelor.Va doresc o zi cat se poate de frumoasa si spor la slabit.
Aseara si-a facut sotzul o pasta din avocado,ricotta(o branzica f grasa)si usutoi si a papat cu paine alba iar eu am rezistat eroic rontzaind la un mar.
Tzuni,iti doresc...tot ce iti doresti si tu,sa fi fericita,implinita si sa ai puiul mic langa tine cat mai repede.
V-am pupat.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Buna dimineatza la
cu lapte.
Puskin, in cazul asta, te mentii bine...cioco in fiecare zi?
Doroty, n-am luat antibiotice de ani buni. Am rezistat 5-6 saptamani cu dureri de cap, m-am tratat homeopat, dar durerile au revenit. Si asa am apelat la antibiotic (unasyn) si sinupret.
Tu cum te-ai tratat? Acum nu mai ai probleme?
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
Buna dimineata!
Carmen, si eu am sinuzita cronica si am cam 2-3 episoade pe an. Le tratez in general cu Sinupret(2 tablete de 3 ori pe zi) care e foarte bun dar scump. Dar asta e bine sa-l iei macar o luna. Si uneori ajung la antibiotic. Am inteles ca aerosolii fac foarte bine dar nu am ajuns inca sa fac.
Nu stiu care o fi cauza dar si baietii mei dorm tare prost
de cateva zile. Azi noapte Eduard s-a trezit la 12 plangand si a venit la noi in pat. Eric s-a trezit la 1 si pana la 2.30 a plans de nu mai stiam ce sa-i facem.
cornelia_laura spune:
Violeta, transmite-i si din partea mea sanatate surorii tale. Sa fie cuminte si sa aiba grija de burtica. Si eu la a 2a sarcina am avut de 2 ori scurgeri maro/rozalii. In sapt 6-7 si 9-10, ma tineau cam 3 zile. Am facut tratament dar la pat nu am stat ca nu avea cine sa se ocupe de Edi. Dordia, va fi bine, ai sa vezi.
cornelia_laura spune:
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 2 batoane Fitness
P+ C: supa de pui(piept de pui, morcov, pastarnac, telina)
mephala30 spune:
Cornelia, imi pare tare rau, banuiesc ca esti foarte obosita. Te ajuta cineva?
Sinupretul nu se compenseaza? Ca am dat pe antibiotic 20 ron, si asta pe reteta gratuita, 
Delidana spune:
Puskin, habar n-am daca imi prieste sau nu insa pot sa spun ca de la stres am slabit ultimul kg, desi mincam ciocolata aproape zilnic. Facultatea asta e buna in curele de slabire. ![]()
Violeta, in ziua in care am visat serpii m-am dus la scoala cu o esarfa infasurata in jurul gitului care ulterior mi s-a prins in fermoarul de la geaca. Si uite asa am distrus bunatate de fermoar si am facut o gaura in esarfa. Din fericire ambele situatii se pot remedia, deja am un nou fermoar.
Soacra-mea zice ca am visat serpi de la esarfa infasurata in jurul gitului. Adevarul e ca am fost si foarte obosita. 
Azi noapte n-am visat nimic dar m-am trezit cu o foame crunta. Ieri am luat cina pe la 6-7 si de atunci n-am mai baut decit apa.
Carmen, sper sa te faci bine curind. Nici eu nu sint prietena cu antibioticele dar daca trebuie....
Ioana,
fata ambitioasa.
Sigrid, ce mai faci?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
cornelia_laura spune:
Carmen, din cate stiu eu Sinupretul nu e compensat, dar e chiar bun si fara efecte adverse. In nas mie mi-a dat sa pun Nazomer si Rhinoil, ambele naturale, nu dau dependenta. Nu, in afara de sot nu avem nici un ajutor.
gusta spune:
Neatza.
Felicitari la toate fetele care au slabit.
Carmen multa sanatate si olandezu meu are sinuzita cronica dar aici il trateaza cu aerosoli si are un aparat care face acasa.
Ioana ai rezistat eroic.
Carmen si eu fara ajutor si poate de asta nici nu ma mai gandesc la bebe2.
Delidana daca e asa cu facultatea as mai face si eu una ca poate asa scap de kg astea.Numai ca la mine e total invers de la stres ma ingras.
Ruxandra chiar ca te mentii cu ciocolata zilnic si nu tu nimic in plus.
Dordia multa sanatate si cat mai mult in patut.
Doroty cum merge cura?
Violeta sper ca luna asta sa ti se indeplineasca dorinta la fel si lui Ina.
Ma duc ca domnisoara de la ora 7 vrea dans si nu cred ca vecini sunt bucurosi cu asta.
Marilena si Mara Augusta