Nou stil de viatza (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fete dragi! Am intrat sa va saluut si sa va urez o zi minunata!

La Cluj ploua dar nu e foarte frig, drept pentru care nu sunt atat de mohorata pe cat as putea fi.

Delidana multumesc pentru incredere. Jur ca am sa le au jos, kilele alea nu-mi apartin si nu am de gand sa le pastrez .

Mephala cantarul e cadou de la sotul meu, l-am facut prastie petru cel vechi care nu se mai putea repara...

va pup si mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetele!

eu din ce in ce mai greu...
aseara am ajuns acasa la 20.30 ( mai fac si niste cursuri), lucrurile nu le-am pus la loc, vremea e urita si rece , copilul avea ochii umflati de atita tv si tot asa...sper sa revin curind la normal.

mephala, eu am luat 10 zile Augumentin si am scapat de 2 ani.De cite ori pot pun ulei de eucalipt pe servetel si inspir ( daca suporti , poti pune pe lenjerie, haine etc ).

cornelia, esti uimitoare!FELICITARI!Nu te lasa ca pierzi ritmul, iti spun din experienta.

violeta, sanatate multa Dordiei si tie sa ti se implineasca visul!Nu ai fost la ginecolog?Eu am fost, dar...

doroty, o sa te iau profa prin corespondenta cind termin.
La micul dejun iar m-am gindit la tine ( 1 cremwursti, o felie de cas, 3 masline si o felie de piine graham).Sper sa ajung curind la piata sa mai fac provizii de legume si fructe.

gusta, multumesc de urari!

Delidana, ar trebui sa luam modelul tau!Ieri am fost la primul curs si m-am simtit ca in facultate ( m-am incarcat pozitiv).

Tzuni, iti trimit si azi portia de ginduri bune!

carina, cum stai cu meniul?

va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

de citit:

http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/cit_de_sanatoase_sint_batoanele_de_slabit_148694.html

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

hello!

Sunt in a treia zi de dieta disociata.
Merge bine si ma simt din ce in ce mai slaba.
Sotul mi-a zis ca arat rau la fata.

Luni am mancat: paine, ridichi, conopida, ardei capia, morcovi, salata verde.

Marti: carne

Azi mananc 5 oua.Tocmai mi-am fiert doua ca nu am mancat nimic pana acum.

Carmen, anul trecut in aceeasi perioada am facut sinuzita.Bineinteles ca am indurat si eu dureri de cap cumplite pana sa ma duc la doctor.
Mi-a dat Augmentin, Pinosol, Sinupret.Nasul nu mi se desfunda decat cu Olynth.Nu mai avusesem sinuzita de noua ani.
Dar de anul trecut nu mai pot sa ies din casa cand e frig fara ceva pe cap.
Prilej sa-mi fac o colectie de caciuli si sepci.
Astazi vad ca ma incearca iar o durere vaga de cap ca e umezeala si nu mi-am pus nimic pe cap.Aici erau totusi 10 grade de dimineata.
Pacatele tineretii, cand nu punam nimic pe cap nici la -20 de grade.
Si nu mai pot nici sa ma spal pe cap si sa ies imediat afara cum obisnuiam.Se pare ca de aici vine problema.
Semnificatia psihologica a sinuzitei este ca exista in preajma o persoana pe care nu o poti suferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, faza e ca nu-mi curge deloc nasul. Nimic, nici o picatura. Si nici infundat nu e.
M-a distrat semnificatia psihologica.

Ina, iti multumesc si tie pentru informatii.
Pomenesti de normalitate? Sa vezi ce bine e la noi: Teo vorbeste pe limba lui, adica scoate niste tipete ascutite, Iustin il imita, eu mai tip la Iustin cand il impinge pe Teo; Teo plange ca Iustin nu-i da nu stiu ce jucarie....si tot asa....frate-miu nu intelege cum pot suporta atat zgomot si galagie.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mamicadulce are calculatorul stricat si ma rugat pt raport sa o trecem cu 77.500.

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CARMEN, sanatate multa!

Violeta , sanatate DORDIEI!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutici la toata lumea. Asa cum credeam si ieri, eram fff balonata: eu de la oboseala imi dau fierea peste cap si fac chestii de astea ca azi aveam 58 la loc.
Meniul de azi:
cafea+activia cu musli
gustare: 2 mere
Pranz: jumate de piept de pui la gratar+ salata de varza
gustare: mar+ para
Seara: iaurt cu cereale sau mancare mexicana si un mango
In plus apa multa multa si saritul corzii ca in fiecare seara.

Ca sa ma laud: ieri le-am adus la colegi un ditamai platoul de prajituri de la ziua carinei si nu am luat nici macar una cu toate ca astia au mancat toata ziua din ele .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Sunt sanse ca pana de sarbatori sa fiu mama. Am gasit o minunatie de fetita, are 1 an si 3 luni, se numeste Maria si ar putea fi a mea. Sa-mi tineti pumnii! Deocamdata am fost in vizita la ea de 2 ori, ne-am jucat, ne-am imprietenit. Ramane sa vedem daca vom forma o familie. Ganduri bune....ne ajuta!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Succes si iti tin pumnii

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Pt raport, cu intarzierea de rigoare: STAGNARE!

Iar nu am reusit sa ma tin de treaba pt ca sunt foarte stresata atat la birou cat si acasa. Stau foarte prost cu timpul si mananc putin si prost: dulciuri, fast food , etc.
De astazi promit sa intru si eu la regim si va rog sa nu mai aveti deloc ingaduinta fata de mine, astept bice si daca lipsesc de la raport si daca nu slabesc.
Va rog sa ma aveti in vedere ca si principal candidat la portia de bice pt ca nu stiu ce s-a intamplat cu vointa mea..este ZERO si pana la Craciun vreau sa slabesc 6 kg.

Mergi la inceput