Nou stil de viatza (154)
Raspunsuri - Pagina 14
carina spune:
Tumpi: La multi ani!!!!!!!!!!! (nu ma insel asa-i?)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
LA MULTI ANI, TUMPI!
Gata, azi am depus cererea la DPC, intru in linie dreapta pt adoptie si am gandit in amanunt botezul. Il fac repede, pana nu intram in Postul Craciunului (fetita nu e botezata). Doamnele de la DPC sunt fantastice si ma ajuta mai mult decat imi imaginam. Abia astept a pot sa va arat poze cu bb-lina mea. E asa de dulceeeee.....
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...in cautarea unui ingeras
carina spune:
Tzuni: si eu abia astept sa va vad pozicile impreuna. Sa de Dumnezeu sa fie asa cum vrei tu. E minunat sa fii mama si stiu ca o sa fii o mama pe cinste.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Tzuni eu tin pumni stransi sa mearga treaba cat mai repede si pana de craciun sa ai alaturi mica printesa .Astept cu nerabdare poze si cred ca de acuma te pot intreba"Ce faci Mamico?".
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Tumpi, te-am cautat in lista cu zilele de nastere dar nu te-am gasit...pina la urma e ziua ta sau nu? Carina, tu de unde stii?
Tzuni, ce veste buna, ma bucur mult pentru tine!
Cum o va chema pe fetita, Maria, sau mai ai si alt nume in vedere?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna seara!
Va multumesc pentru gandurile voastre pentru Dordia. I-am transmis salutarile voastre. Azi a fost sa-si ia analizele de sange si nu i-au iesit f. bune: usoara lipsa de fier, calciu si putina anemie. Eu cred totusi ca este vorba de intervalul de valori al laboratorului. Oricum i s-au recomandat multe lactate. Binenteles trebuie sa ia si fier.
Ina nu am fost la ginecolog, probabil o sa merg dupa luna asta, cand o sa mai incerc. Va vine sa credeti ca imi este putin teama de ce va gasi medicul. Apropo stie vreuna dintre voi ce analize trebuie sa fac pentru a depista daca pot sau nu sa fac copii?
Tzuni abia astept sa te vad de manuta cu cea mica.
Delidana si eu m-as apuca de inca o facultate daca ar avea eficienta la slabit. Dar si la mine, pe sistem de stres, ma ingras, pentru ca mananc, si mai ales dulciuri. In ultimul an de liceu, cand invatam pentru medicina, ajunsesem la 89 kg, greutatea cea mai mare pe care am avut-o vreodata. Nu as vrea sa se repete. Mai ales acum cand am ajuns unde am ajuns.
Meniul de azi:
- 2 mere
- salata de varza cu 1 rosie si cu 250 grame branza de vaci
- la ora 20.00 o ciorbita de legume cu 1 ceapa rosie si 2 felii de paine Dieta
- in plus am mancat 2 bucatele de placinta de mere. (Doamne nu se mai termina placinta, ca nu pot sa ma abtin... 

Nu stiu ce am , dar este o perioada cand as manca mereu dulciuri, si mai ales seara. D-abia astept sa inceapa postul sa nu mai fiu tentata.
Va urez o seara frumoasa.
Pupici 
Ina-Carina-Violeta-Doroty 
Tzuni spune:
Va multumesc, fetelor!
Delidana, ii voi adauga la nume si Sara. Maria-Sara va fi.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
Mik spune:
Tzuni, 
Dordia, sper ca esti bine. STai la pat pina trece a treia luna. Violeta, saruta-ti surioara din partea mea.
Meniul de azi :
- o felie de chec di o cafea neagra mare
- supa mixata de legume cu marar si crutoare. O felie de friptura de vitel cu masline si salata de rosii (fara piine)
- salata verde cu avocado, peste afumat, ctuditati si un cartof fiert. un iaurt simplu.
Va pup pe toate si ma pun pe calcat.
mephala30 spune:
Cami, dorintele iti vor fi indeplinite.
Bafta!
Tzuni, ma bucur pentru tine.
Sunt obosita, n-am o dispozitie grozava...o noapte linistita!
Mephala - Gusta - Cornelia