Nou stil de viatza (154)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Raportez si eu: 66 kg (-1kg)!
Carmen, trece-ma te rog la mentinere, mi-am atins tinta.

Carina, sa ai parte de tot ce e mai bun!
Scuze ca n-am facut urarea ieri, cind trebuia, dar am fost ocupata pina peste cap...

Tzuni, daca string pumnii mai mult cred ca se invinetesc. Sper ca de Craciun sa impodobesti bradul impreuna cu Maria!

Roxa, capul sus, las' ca scapi tu de kg astea in plus.

Vad ca multe dintre noi am slabit saptamina asta.

Azi noapte n-am dormit nici eu bine, am avut un cosmar cu niste serpi si cind a sunat alarma am sarit din pat si mi-era un sooooomn...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Multumim Delia.
Asa-i, toata lumea a slabit, numai eu iau un porc mare cat mine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua,

Felicitari celor care au slabit saptamana trecuta. Nu este si cazul meu.

Raport: STAGNARE.

Revin mai tarziu.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Azi am avut o zi groaznica: "rusii" au dat navala azi.
Raport: 64.4 kg . Deja ma cam enervez. Dar mi-am adus aminte ca sunt cu rusii pe cap, asa ca m-am mai linistit.

Felicitari fetelor care au slabit (multe saptamana asta), si mai ales felicitari Doroty, Ina . Macar voi sa mai ridicati echipa.

Ina sper si eu ca luna asta sa se implineasca visul, dar teama imi este ca voi face o vizita la medic sa fac niste analize.... Oricum tin pumnii si tie si mie.

Tzuni multe ganduri bune si pumnii stransi pentru visul tau. Defapt nu mai este un vis, este o realitate: de sarbatori sigur va fi cum vrei tu. Mos Craciun iti va face cel mai minunat dar existent, cu vointa lui Dumnezeu.

Sa va zic meniul de azi:
- 1 mar
- salata de varza cu marar, patrunjel, castravete verde, sare, piper si ulei de masline cu 2 feliute de paine neagra cu secara
- un iaurt 0,1 % (400 grame)
- 3 saleuri si o jumatate de felie de tort (a fost ziua unei colege)
- seara, salata de varza cu rosie

Dordia nu a disparut. Saptamana asta sta acasa, duminica a avut o usoara sangerare, a venit salvarea si a dus-o la Caritas. Totul este ok, azi a vazut-o si medicul ei, colul este putin deschis, dar nu ingrijorator. Se pare ca nu este neaparat de la efort ci din lipsa de progesteron in organism. Asa ca i-a mai dat niste medicamente. oricum joi si vineri trebuie sa se duca cateva ore la servici, pentru ca trebuie sa instrueasca fata care-i va lua locul. Nu poate acum sa-si permita sa piarda jobul asta, mai ales cand a fost promovata. Pana intra ea de la servici, am sa va tin eu la curent cu ce mai face. Oricum va trimit eu salutari din partea ei si pupici

Va las acum ca vreau sa fac o mancarica de mazare cu pui.
Pupici tuturor fetelor

Ina, Carina, Violeta, Doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Violeta, multumim pentru vesti. Sper ca Dordia va fi bine in continuare, transmite-i te rog salutari si gindurile mele bune.

Puskin, .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Dordia, multa, multa sanatate!

Violeta, sunt si eu cu gandul alaturi de tine si imi doresc sa ti se implineasca visul!Slabitul e mai putin important pentru tine acum, te certam putin doar din spirit de competitie.

Ina, deabia astept sa te linestesti si sa revii vesela si comunicativa.

Tzuni, mereu cu ganduri bune inspre tine!

Cornelia, ma bucur foarte mult pentru perseverenta de care dai dovada!

Carmen, ne lipsesti ca de obicei. Totul e in regula?

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Se pare ca am avut, mai multe fete, o noapte nu tocmai linistita.

Violeta, multa sanatate Dordiei, sa aiba grija de ea si de bebe.

Delia, felicitari pentru schimbarea categoriei. Mentinere usoara.

Tzuni, suntem alaturi de tine. Sa-ti ajute Dumnezeu, iar de Craciun, un sufletel mic sa-ti incalzeasca inima.

Gusta, Cornelia, bravo fetelor!

Sigrid, ma bucur sa te vad atat de hotarata. Felicitari pentru kg in minus.

Mercedes, poate ar fi bine sa-ti faci niste analize. Sanatate!

Roxa, ti-ai cumparat tefal, . Sa fie intr-un ceas bun si sa vezi greutatea dorita cat mai repede.

Puskin, i-ai ramas fidela lui Monti?

Am avut o zi tare plina.

Ati facut vreodata o radiografie de sinusuri? E de coma pozitia, : asezata pe scaun, cu piciorele desfacute, fata lipita de un panou, gura cascata cat se poate de tare, palmele deschise, fixate pe acelasi panou.
In alta ordine de idei, am o sinuzita cronica si, in ciuda vointei mele, am inceput tratamentul cu antibiotic, 10 zile.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, , ai reusit sa faci sport si azi?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Carmen , azi nu am facut sport si din motive de sot care s-a fatait pe acasa, a venit si a plecat.
Eu am facut o laparoscopie la sinusuri. Intai mi-a facut o mica anestezie si apoi mi-a bagat un mic obiect foooarte adanc, in nas din pacate.
Acum 9 ani , tot din motive de sinuzita, am fost la un doctor care mi-a bagat in nas niste fitile lungi.E incridibil ca se poate baga ceva asa de adanc pe acolo.
Sanatate multa, si ai grija cu antibioticele. Ti-a prescris si niste antimicotice?

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Tocmai am venit de la sala si mananc o salata dintr-o conserva de ton in apa, rosii cherry si ardei gras rosu o bunatate.

Carmen, am ramas intr-adevar fidela lui Monti, dar de cateva luni bune ma mentin in jur de 70kg. Este drept ca am mancat cioco 70% zilnic si nu am mai mers la sala vreo 2 luni cred.

Delidana, felicitari pentru atingerea targetului. Iti prieste intoarcerea in tara se pare.

Eu am realizat ca aici daca vreau sa slabesc trebuie sa renunt la mancatul in oras (cu care am exagerat in ultima vreme din lipsa de timp). Cehii nu stiu ce este o friptura simpla la gratar, prajesc tot si pun tot felul de sosuri...zahar in salate .

Tzuni, iti tin pumnii. M-am emotionat cand am citit despre Maria...

Mamica Dulce, .

Violeta, sanatate Dordiei. Si tie felicitari pentru ca ti-ai atins targetul.

Ma duc sa strang putin pe aici. Am un CD cu muzica greceasca de dans si n-am stare .

Ruxandra

Mergi la inceput