Colectia de toamna-iarna 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri nu vazusem intrebarile tale..vreau poze, cum sa nu? Ti-am zis ca fac research la greu..pana darama aia peretii am tot timpul. Asadar..baga poze la fata..cat despre colectia de reviste, as vrea-o dar trebuie sa vedem cum facem

Bai ia terminat cu Parisul..ca io-s condamnata sa fac revelionul acasa anul asta, noroc ca ma consolez cu gandul ca voi avea casa noua si mumoasa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

iacata si raspunsul de la explore travel:
"Buna Ziua,

Va multumesc pentru mesaj si pentru recomandarile Dvs. Ma simt obligat sa va dau o explicatie la acest mesaj.

Oferta speciala pentru weekend in Europa a fost valabila doar in perioada 01 / 07 Octombrie conform mesajului meu de mai jos. In perioada respectiva compania Blue Air a avut o oferta speciala pt biletele de avion si noi am avut alocate un numar de bilete pt fiecare destinatie. Dupa data de 07 Octombrie oferta speciala a expirat si acum sunt valabil tarifele standard pt weekend in Europa care sunt afisate pe site-ul nostru www.exploretravel.ro .

Sper ca acum este clar si ca in continuare veti apela la serviciile noastre si ca in acelasi timp noi vom ramane la inaltimea asteptarilor Dvs."

cam naspeti, zic eu in continuare, pentru ca mie imi confirmasera initial ca oferta e pana pe 10 decembrie.
in fine.
gasim noi ceva mai bun la targ!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Deci simt nevoia sa fac o clarificare. Nu am facut nimic aseara ca nu am avut cu cine. Sotul din doatare a venit la 3 dimineata acasa, si nu m-a anuntat din timp sa caut ceva disponibil in agenda. Asa ca doar m-am uitat la televizor. aseara trebuia sa iau pastila la ora 22,era prima din folie, trecand 5 zile de la CM, asta e ora standard, +/- 10 minute, dar am adormit ca bleaga in sufragerie si cand m-am mutat in dormitor eram chioara de somn si am uitat. la 6 dimineata m-am trezit cu o gheara in gat sa mi-am adus aminte in somn ca am uita si am luat-o repede. Teoretic am intarziat cu luatul vreo 8 ore....
Inc[ o data pentrui cine poate fi intersat nu am facut nimic azi-noapte, ceea ce a auzit vecina mea, Noki, putand proveni fie de la un caine, pisica, sonor dat tare la un film XXX sau chiar alti vecini de ai ei care au cu cine, nu ca mine care nu am. sper ca situatia s-a clarificat in cele din urma.
Cu stima
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mihaeluta, dk ieri era prima zi de menstruatie si n-ai luat pastila, dar ai luat-o de dimineata asta, diseara mai iei una pentru azi si continui programul de seara (22, cum luai tu). nu e dauna hormonala asa puternica incat sa fie pb. pt prima zi (ierri) adik sa influenteze toata luna. I'm sure.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ok Anda, te cred, mi-a mai confirmat si mama, dar daca totusi iese cu ochi ti-l incredintez spre crestere si ingrijire pana la varsta de 7 ani. Pun la dispozitie partea materiala si asigur vizite saptamanle dar nu mai mult de atat. Garantez ca fac copii mancaciosi dar care nu prea dorm.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mihaeluta, mi-am amintit sa-ti recomand un alt magazin de pantofi unde am spart de curand niste banuti: hush puppies, pe mosilor. desi e un pic scumpicel, merita.
daca vrei sa-ti iei ceva de-acolo, da-mi un semn, am card de reduceri de 10%.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Merci Xandra de propunere. la lenea care o am prevad ca mor cu banii in buzunar.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Am fost la ORL si gatul e curat ca lacrima. In urechea dr.a gasit ceva...rosu acolo...s-ar fi putut sa fi facut febra si scaune de la ureche. Poate da, poate nu. Acum luam Otocalm si daca in 2 zile nu face febra 39 nu mai trebuie sa-i dau Amoxicilina(ca cica ar fi apogeul acum si ca acum e cel mai grav). Avem si ceva de nas Rinonef...e si alergie....de cand am babat florile din balcon in casa steff stranuta...bine, sunt si eu bolnava, asa ca voi dona florile cuiva, sunt numa vreo 4.O sa luam Bronhovaxon 1 tb/zi timp de 10 zile pentru imunitate, lunile oct, nov, dec, deoarece e blond...si predispus la alergii si raceli, mai ales cand vom merge la gradinita.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Vera, bine ca gatul lui Stefan e curat si ca ati aflat unde e buba! Sanatate multa in continuare si sa dea Dumnezeu sa scapati fara antibiotic!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cami, uite i-am bagat picaturi in urecehe vreo 3, cel mai bine se pun atunci cand adoarme, ca asa treaz m-am chinuit io ceva, dar la ce forta are el.....nu fac fata.I-am bagat si pic. in nas....
Imediat ce-am intrat in cabinet la dr, a zis ca e sensinsibil ca l-a vazut blond.....si mi-a zis de Bronhovaxon. Bine ca m-am dus la ORL...
Cica duce mana la urcehe cand il doare...pai io l-am vazut 1-2 dat max...dar nu m-am gandit ca ar putea avea...dar vezi,bine ca ne-am dus. Cica adaca zilele astea nu "explodeaza" durerea cu febra mare nu mai dam antibiotic, dar poate il ajuta Otocalm-ul asta.
Dr. a mai zis sa-i dau cand incepe sa-i curga nasul 2 ml de Claritine sau Aerius, pana la 1-2 sapt ca nu are nimic.
Bunnnnn...am lamurit dar ce ma nedumireste pe mine ca de ce nu vrea sa pape. Azi a papaat cu cearta dimineata banana cu biscuite si branza...si apoi singurel s-a pus la halit covrigi cu branza. Acum am vrut sa-i dau supa d emorcov cu taitei si nema pofta, nu vrea si gata, dar pana la urma tot a inghiti 4 linguri.Inseamna ca e de la masele. Acuma il tin in regim pana am satur io numa sa nu faca kk moale.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput