Colectia de toamna-iarna 2005 (161)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
miri__b spune:
Madau deci ma pui la curatenie ptr pozat.
Xandra baga un ochi pe site scris de moi mai devreme. ca eu habar n-am.
Mirela si David - 23.12.2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Deci la astea va sta voua capul, cumparaturi, pantofi, mobila, Paris si..., pai se poate ??
Acum la noi ruleaza BE, mi-am castigat 30 de min de independenta
Pe-aici vine iarna, e o posomorala rece si umeda pe-afara, noi raciti in casa de atata vreme... Ma tot gandesc la ceva activitati noi. As incerca plastilina (am mai incercat dar tot vroia s-o manance ) sau bricolaj (sa rupem hartie colorata si s-o lipim pe planse), oare ar merge? Asta dupa semi-esecul cu puzzle-ul de azi dimineata...
mirabilis spune:
Bonjur.In primul rand vreau sa ii multumesc muuult de tot lui Lavi care si-a amintit de astro a Iuliei. E adevarat ca poate scriu mai rar, in tot cazul citesc mult mai des. Cred ca nu mi-ar fi scapat asa ceva. Dar Anda, nu te stresa...Daca si cand ai timp...A, apropos de peritol, da-i lui Nichita cat timp ti-a prescris dr. Se face tratament cu el pentru pofta de mancare, dar la anorexici..Nu cred ca e cazul lui nic. Si..asa..ca opinie personala...mie nu mi se pare nimic mai groaznic decat sa fii ametit si bleg si sa nu intelegi nimic din lumea asta din cauza unui medicament...Las ca o sa creasca el mare si voinic si fara peritol. Te asigur de asta..
Vad ca va faceti planuri de revelion..Ce fain..Eu ma rog sa nu fiu de garda in ajunul craciunului...
mirabilis spune:
Am uitat sa va spun ce erqa mai important:am inscris-o pe Iulia la gradinita. Orar prelungit, incepe de la 1 nov cu o luna de orar scurt...8 mil pe luna. Mie mi s-a parut ok atmosfera acolo, mi-a placut directoarea..Acum, ceea ce ma intereseaza pe mine e sa fie in siguranta. Si cred ca o sa se simta mult mai bine in compania copiilor decat in casa cu vreo baba acra. Sper sa fie bine..Am emotii..
Mihaelutat spune:
Fetele va urez un week-end placut, eu acum spal putina, ma duc la Mall Vitan sa cheltuiesc bani.
va pup ca ma duc sa imi rup picioarele prin magazine.
Mihaela
album dn Titi
joy04 spune:
hello colectie.
daca ieri alaltaieri abia am ciugulit cate ceva, acum am mancat si ciorba, si paste si desert si am gasit si o jumate de cutie de bere si ling si de acolo nitel.
multam de sfaturi si raspunsuri.
nu vreau sa-l duc la tara. daca vine soacramea aici este tot degeaba ca Vlad numai la mine va vrea, ba o sa fie chiar mai rau.
ramane varianta de cresa (MIRI!!!!! langa care strand zici de cresa?????)
vom vedea cum decurg lucrurile in continuare si voi apela la varianta asta.
HILDE tu vb serios ca dr ti-a zis ca-i blond si este sensibil??
ca nu am mai auzit-o...
imi suna aiurea.( nu zic ca nu-i asa). ba chiar ma gandesc la o vecina pe care am intrebat-o cand are DPN. si-mi zice ca intre 10 si 17 decembrie(acum vreo 4 ani). dar pt ca-i baiat. ca daca avea fata, era mai devreme dpn_ul!!! asa i-a zis dr ca dpn-ul se pune functie de sexul copilului. ea oricum a nascut cu 3 saptamani mai devreme ca a racit, a tusit si i s-a rupt serclajul.
bine macar ca scaparati de "stres" si ca stii ce are Stef. sanatate.
ANDOOO oare-i pot da peritol si io lui Vlad ?? asa, degeaba?? doar ca sa manance??
MARIA_ALEXIA super poezioarele.
sa va zic si io una:
iepurasul meu iubit
cin' te'ntrece la fugit?
ai labute mititele,
ochisori doua margele,
mustacioara la gurita
si un petic de codita!
si pt fiecare element se gesticuleaza.
mai, voi stit reclama aia de la DOLCE cu casutele??? uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A am cautat-o ca disperata ca-m iplace melodia de la reclama.
si mai este si live de la RTL ...si un videoclip oficial, dar mie-mi place mai mult asta doar vocal.
fetelor, im ispuneti va rog care ai fi "problemele" ce la poate avea un copil de 6 luni jumate care bea lapte de vaca (si de tara cred) de vreo 2 luni???
nu este constipat, nu a facut diaree.
dar consecinte negative pe termen lung???
cumnata prietenei mele are baietelul nascut pe 31.03.2007. si este cica mic rau, pricajit, a avut (sau poate inca are) viermisori, mananca si nu prea (este ultra super diversificat incepanad de pe la 3 luni) dar cica abia are 7 kg si arata ca un copilas de 4 luni.
si nu ca nu ar avea posibilitati sa-i cumpere lapte praf...dar este invatata de "bine" de ai ei de la tara ca are cresc copii mari si sanatosi, nu cu "zeama de praf"
trimit si poate mai revin. dar vreau sa doooorm.
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
pischi2003 spune:
Joy, eu zic ca bb de la 6 jumate sta bine la greutate. Alex avea la aproape 7 luni 6.950 gr, ea fiind nascuta de 3.950. Si nu parea slaba, ba era chiar bolfoasa. Ca ma stresam eu ca nu ia minim 1 kg. pe luna, asta e alta poveste.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
M-a capiaat Sarah dimineata asta...de nu s-a smiorcait de numa'. Si tot ea suparata ca o certam.
Miri, promit solemn ca de acum incolo sa nu mai folosesc oltenisme care de altfel nici nu-mi plac si nici nu s eintelege ce vreau sa zic.
Joy- mama, cum ai gasit melodia aia????Super tare!Am ce canta toata seara!
Madaule, unde misuni, ca vroiam sa-ti dau pozele pe mess. Da'nefiind, le-am pus la semnatura, albumul Mobila, ca sa nu o trimit pe fiecare separat pe mail. Pup si enjoy!
Ma duc sa pap, ca de la 16.30 am scoala pana la 21!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
uite mi-am adus aminte ca m-ai intrebat LEEA de putza lui Vlad. se lipise la loc, dar l-am redecalotat.
ce sa zic ca acum este iara lipita nitel dar numai pe o parte. si acolo sigur nu l-a tras acum dr bine. eu vazusem de prima data dar m-am luat dupa Cristi ca el zicea ca-i ok...ei si acuma vazu si el ca mai trebuie nitel nitel tras.
dar daca tragem noi in fiecare seara cate un picut o rezolvam.
dar se cunoaste ca nu ma mai ocup eu de baia lui vlad ca daca l-ati vedea ce-i in urechile lui....zici ca a stat o luna la tara. (ca l-am cam luat portocaliu in urechi de acolo plus niste cute pe la incheieturi negricioase)
PISCHI da, ai dreptate ca-i buna greutatea, eu ma gandeam ca Vlad a avut vreo 8.800 la 7 luni.
chestia e ca prietena mea zice ca nu crede ca are 7 kg, ca-i slab rau. si Sarah de Noi a fost mai slabuta, dar era bine proportionata si se vedea ca-i colorata in obraji.
la asta micu cica saracutu este palid rau.
de aia intrebam de laptele de vaca si mai ales ca nu-l prea bea. adica are numai biberoane de alea mici de 125 ml si copilul bea cam un sfert din biberon.
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Nu mai pricep nimik...io am pozele pe Snapfish si se pare ca fara invitatie nu se pot vedea??? Maria, stii ceva de contraiul?
Oricum, Madau, am trimis invitatie in contul comun pentru pozele cu mobila...
Asa de rau ma oftic ca s-a desfiintat Yahoo Photos-ul....
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!