Colectia de toamna-iarna 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Nokiii scoate pozili ca nu e la semnatura bre!
pe mine mereu ma intreaba lumea de-s olteanca ca imi place sa vb asa.
plodul meu, nu doarme nici acu , treaz de la 6.30, era intuneric afara cand s-a trezit. poa sa fie din cauza ca aseara l-am lasat cu mamaie si m-am dus sa mananc ...nu spunem ca-s gravide p-aci si ea l-a pus pe picioare.nu putea sa renunte 20 min la tv.offf ma mananca limba.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOKI io nu gasesc nicio MOBILA

fetele...de ALINUS mai stiti ceva??

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Joy strandul se numea 3ligheane, lamotesti, poate stii vreuna din denumiri.iti dau nru de tel al tipei care face inscrierile.eu nu l-am folosit.

EDIT
:Noki, vazui, placui, a mea de bucatarie e asemanatoare, in rest...Madau e la munte, dar are net acolo,e calare pe poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaelutat esti safe daca ai intarziat cu mai putin de 12 ore. Eu am intarziat asa, de seara pana dimineata de mai multe ori la viata mea. Pe prospectul alor mele scrie ca e safe. Pana acum au avut dreptate

Am citit pe diagonala, revin mai pe seara.

Mergi la inceput

MIRI, da, stiu 3 ligheane.

NOKI, trebuie sa-mi fac cont sa vaz bre pozele???

Mergi la inceput

ihi, trebuie facut cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Joy, da, copii albi, cu tenul foarte alb, blonzi sunt predispusi mai mult la alergii....sensibili la piele, etc. A fost un subiect despre asta la "parinti intreaba..."
Eu si sotul suntem foarte albi, fiind familie de slavi, cehi si slovaci si pistruiati amandoi. Ma gandesc ca la steff inca e prea mic sa aibe pistrui dar va avea...

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

miri, draga mea, am citit si ce-ai scris tu de paris, si ce-au zis fetele, si ce-am zis io, da' tot nu ma prind ce-ai vrut sa zici sa zic.... ca sa zic asa...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pentru pozele lui Noki nu trebuie facut cont, logati-va cu nov_dec, e deja creat!

Noki, m-am uitat si eu pe-acolo, chiar n-am priceput cum/daca poti shara pozele altfel decat cu invitatie

Dar acum vad ca e pe-acolo o chestie cu "Create a group room" prin care poti lega mai multe albume, chiar ale membrilor diferiti... Sa mai incerc sa vad ce iese...

In concluzie, asta cu Group room e solotia sa faci publice pozele de-acolo:
- creezi un group-room, ii dai nume frumos, apoi il poti accesa la nume.snapfish.co.uk/snapfishuk
- daca vrei sa fie public, nu-i pui nici o parola
- adaugi albumele la grup
- raspandesti adresa de mai sus si gata

Mergi la inceput

Xandra ca s-o tin cu olteneasca, dadui un link cu o oferta buna ca pret, si iti cerui parerea, ca mi-ai lasat impresia ca ai habar de croissante in Paris.http://www.adriatravel.ro/sejururi.php?tara=73&tip=weekend

edit:off ce ma plici si am curatenie de facut, nexam chef.
Leea nu cunva plecasi in conced pe furis?eu sper ca asta e motivul disparitiei tale.

Mergi la inceput