*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 5
zeririlouiza spune:
Roli interesanta petitie nu ne bagam si noi fetelor
Louiza 26s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
eu am semnat petitia .. sa vedem la ce-o ajuta ...
pup
PS: cat despre pampersi .. nici mie nu imi place ideea .. poate chiloteii aia absorbanti .. ma mai interesez ..
28+
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
Lala_D spune:
Daca aveti probleme cu patatul cearsafului de spital puteti folosi cu incredere paturici sterile absorbante pe care sa le puneti peste cearsaf.
Acestea sunt minunate si pentru bebe ( de pus sub el cand il schimbati, de sters dupa baie etc
Astea sunt :
http://www.happy-club.ro/cearsaf.php
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
laura_dimitris spune:
LA MULTI ANI NADIA !!!!
Alina, cred ca aseara m-a sunat domnul instalator (sau tu..?!) Multumesc mult incaodata. Iti trimisesem un PM ieri dupa amiaza dar, probabil, nu ai mai avut timp sa intri pe net.
Gina, sanatate multa fetitelor !!! Ai grija sa nu se ia si la tine ca asa am patit eu cu Dimitris de la care am luat o "draga" de viroya care l-a mine s-a manifestat mult mai urat decat la el!!!
In ceea ce priveste numele ales.... La greci este traditie (si se lasa cu suparare mare in caz de nerespectare...) ca primul nascut din familie sa ia numele bunicului sau bunicei paterne. So, pe baiatul meu il cheama Dimitris - ca pe socra-meu!
La al doilea nascut... hotaraste mama si pune numele mamei sau tatalui ei... Acum, pe fetita mea, daca as fi fost grecoaica i-as fi spus Ana - ca asa o cheama pe mama - numai ca eu i-am pus eleni pentru ca imi place la nebunie numele elena/eleni! Iar soacra-mea este in culmea fericirii pentru ca asa o chema pe mama ei. Si se lauda la toata lumea ce nora minunata are ea care si la al doilea copil a pus nume tot din familia ei.
Toata lumea este fericita! Si ei ca am respectat traditia, ba am si intrecut-o! Si eu ca imi plac numele alese ale copiilor mei ba mai mult sunt fericita si ca sunt ei fericiti pentru ca sunt niste socrii extraordinari de buni!
Louiza, bine ca ai rezolvat problema. Acum, mare grija cum mananci. Si felicitari pentru curaj! Spuneai ca ti-au dat lacrimile de durere... eu daca eram in locul tau urlam de durere la scos masea "pe viu"!
Darene, ma bucur ca te-ai linistit si totul este bine. Ai grija de acum incolo si incearca sa te odihnesti cat mai mult mai ales ca nimeni nu ti-a dat o cauza concreta a ceea ce ti s-a intamplat!
Cris, eu sunt mai "veterana" ca tine: 08.02.1973!! Va dati seama ca daca sta mai mult in burtica piticuta s-ar putea naste de ziua mea. Dar sper ca nu ca nu as vrea !
Ellenuta, la mine scurgerile nu au fost asa de abundente incat sa pateze patul Si daca s-ar intampla... vorba lui roli... ce daca?! Oricum le vom da bani la infirmiere... Sa faca ceva pentru banii respectivi !
Cat despre pampersi pentru adulti... Brrrr!!! Cosmar ! Cand am avut acum 2 ani piciorul in gips (il aveam din varful degetelor pana la popou...) am fost nevoita sa fac un drum mai lung de 150 de km cu masina. Si, m-am gandit ca nu o sa ma descurc sa merg la o toaleta in alta parte decat la mine acasa asa ca... mi-a cumparat mama o pereche.. Nu va spun ca mureeeam de cald in el in mijlocul lui august dar este o senzatie nasoala de.. neputinta, boala vorba lui angi... Cu toate ca imi venea pipi... nu am putut face pe mine ca sa spun asa... M-am tinut eroic pana acasa. So, in viata mea nu o sa mai pun asa ceva pe mine!
Revin si eu cu o intrebare... pentru ce se face testul acesta de glucoza???? Toate l-ati facut? Mie de ce nu mi-l recomanda medicul?
Roli, multumesc pentru link. Semnat petitia!!!
Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
darene spune:
Da,Roli ai dreptate,ma sacrific pt bebe,imi doresc asa mult sa-l nasc sanatos!Sunt sigura ca peste cateva sapt de stat la patut o sa ma apuce depresia,dar asta e!Eu am stat si in primul trimestru,pana pe la 14-15 sapt mai mult in patut si a fost greu.
In leg cu chiloteii,eu o sa-mi iau normali dar mari,pe care probabil o sa-i arunc dupa.Nu stiu sigur daca o sa folosesc vata+fasa sau absorbante.Ma gandesc ca daca schimb absorbantul la 1-2 ore nu o sa fac infectie,desi cred ca e oribil sa te dai jos din pat la fiecare ora dupa epiziotomie. O prietena care a nascut acum 2 ani a folosit always,nici nu a vrut sa incerce cu vata,desi asistentele ii aduceau mereu.
poate mai intru mai pe seara.Pana atunci .
Poze
Elena
29+
AngeliquedeS spune:
Laura, nici eu nu am facut testul cu glucoza. daca iti iese glicemia bine la analizele obisnuite, e in regula.
Pupici,
Angelique 30+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Laura, nici eu nu am facut testul cu glucoza. daca iti iese glicemia bine la analizele obisnuite, e in regula.
Pupici,
Angelique 30+ bb Victor
Ah, multumesc mult ca m-ai luminat !!! Probabil ca rezultatele mele au fost ok. Ma si miram ca altminteri acest al doilea medic al meu da la analizeeeee...... O groaza !!!
Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Am aparut si eu "in eter".
Am fost la Fundeni (ieri) si mi-a repetat coagulograma si D-Dimerii.
Mi-au repetat si APCR (tot legat de coagulograma) si LAC (lupus anticoagulant). Fundeni-ul are alt ascla de valori: adik, la ei D-Dimeri (la femei normale) tre' sa fie intre 0 si 0.5 si eu ii am 1.3 - mi s-a spus ca nu sunt foarte crescuti; in schimb, celelalte au iesit sub limita min. deci cam proaste.
Mi s-a spus ca CLEXANE tot trebuie sa fac inainte de nastere, dar ginec meu decide in ce concentratie si cu ce frecventa; cert este ca dupa nastere voi face 1/zi timp de 2 luni.
La 5 ma duc la ginec sa-mi masoare si IR-urile (in functie de presiunea in arterele uterine vedem cum voi face CLEXANE) si sa-mi spuna ce "face" bubulia - sunt stresata la mxim!!!
In rest, tot asta ca naiba ma simt - stau ca pe ace, pana o vede pe mandra si zice ca e OK.
Am semnat si eu petitia (l-am pus si pe ta'su s=o semneze ca doar "it takes two to do this")- sper sa nu moara in fasa.
Va pup si va tin la curent cu vestile de la eco.
Roxana 28+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
Laura Ioana spune:
Aurel_cris am completat si DN-ul si Sa fie intr-un ceas cu noroc
Ginette bafta multa la eco, sper sa iasa IR-urile in limitele normale, ca sa nu trebuiasca sa faci de acum Clexane. Ai sa vezi ca si mandra e ok; sa ne spui cate kg are, sunt asa de curioasaaa (eu nu mai am unde merge la 3D si tot compar bebele meu cu ce rezultate aduceti voi).
29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007