*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gina M,
la noi s-au facut ceva comentarii la adresa numelui in varianta ca am fi avut o fetita: nu sunt obisnuiti aici cu numele de Mara. Unii mai sugubeti au rimat imediat cu Lara iar sotul meu multa vreme cand era intrebat de nume raspundea invariabil: Lara Croft sau Jackie Chan!!!!
Noi am gasit din prima zi, atunci cand am aflat de bebe, si numele:
ar fi fost Mara Johanna dar VA FI: Benjamin Rainer (Rainer dupa socrul meu-e traditia fam lor ca baietii sa poarte al doilea nume pe cel al bunicului patern apoi matern-la al doilea baiat!)
Asa ca noi il alintam Dudu mic sau Benji mai ales cand face tumbe prin burtica!
Indiferent de nume sa ne fie tuturor bebeii sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc Monica.La mine a fost clar sangerare din vagin.Cand am vazut pe hartie sange am bagat un degetel sa verific.
Ma gandesc ca am exagerat zilele de dinaintea sangerarii cu plimbatu si in plus tot cam in zilele acelea l-am simtit pe bb lovind jos de tot,chiar si in col de vreo 2 ori.

Arunc si eu un ochi la fetele de nov - dec sa vad ce bebic a mai venit pe robinet.

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Luiza imi pare rau ca te supara maseaua nenorocita! Ce ghinion! Cand ziceai ca mergi la dentist? SI ce poate sa-ti faca? Poti face anestezie acum?
Felicia sa ne pui pozici de la eco 4D. SIgur vor fi spectaculoase Sper sa nu se schimbe bubulina in bubulin, cum au mai patit-o si alte zuze

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laura, si eu sper ca bubulina sa ramana cu pasarica, sa nu se schimbe, dar important e sa fie sanatoasa, in rest Dumnezeu hotaraste cum e mai bine.

Felicia, 23+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

am mai citit pe forumuri de mamici care in maternitate au folosit pampersi ptr adulti in loc de vata / tampoane etc .. cum vi se pare? mie mi-e tare teama ca scurgerile vor fi abundente si vata / tampoanele nu vor face fata .. mi-e groaza de patat cearceaful ..

pupici

28+

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Nu stiu cum sunt pampersii astia, dar ma gandesc ca daca se inchid peste cezariana nu-i ok, iar daca ai epiziotomie nu se aeriseste bine...hm, poate daca as vedea mi-as da seama...eu am folosit foooarte multa vata (vreo 3 pachete) si chiloti mari.
Cearcaful se pateaza, da duduile alea de infirmiere ce pazesc? E treaba lor sa-l schimbe.

Roli 26+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli,

ai dreptate .. poate ma duc intr-un magazin sa vad cum arata chiloteii astia absorbanti / pamperasi adulti.. desi nu ma incanta ideea, dar nici cea a patatului patului chiar daca asistentele sunt acolo ptr a schimba asternuturile de cate ori e nevoie ..

ma gandesc ca asa cum sta bebe in pampersi, nu se umezesc, circula aerului, poate si astia sunt facuti pe acelasi principiu ..

vedem ..

28+

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Darene si eu zic ca cel mai bine e sa te odihnesti cat de mult. Nu-i placut, da' statul in pat face cel mai bine. Citesti, vezi filme, te relaxezi sa fii in forma pt. bb.

Roli 26+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Honey, Laura, darene mersi mult, problema este ca s-o putea face anestezie acum dar eu ultima oara ne fiind insarcinata si nu mi-a priit asa ca nu s-a riscat cu mine .

darene ma bucur ca esti mai bine si ca bb e sanatos.

Lala in curand intri in grupa AMR-urilor, felicitari

aurel cris bafta la doctor sa ne tii la curent cu tot

La chilotei cred ca si eu voi lua de unica folosinta e mai practic sa le arunci decat sa le cari la spalat acasa

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, ideea de pampersi pt adulti nu ma incanta deloc, sunt ORIBILI. oricum eu am o problema cu ei, pt ca ii asociez cu momentul in care am ingrijit-o pe bunica mea anul trecut timp de o saptamana zi si noapte in spital si statea numai cu papersi asa ca eu de-acum ii asociez cu boala si cu mizeria, oribil, mi se aduna carnea pe mine cand ma gandesc. In plus sunt imens de mari si nu cred ca tocmai ok, adik ajung pana sus in talie. Ma rog, fiecre face cum vrea dar mie mi se face rau cand ma gandesc la ei. Scuze ca am intervenit, sper sa nu fi jignit pe nimeni.

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Roli,

vazut, placut, semnat!!

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru