*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

La multi ani Nadia!Eu la prima nastere am folosit absorbante si nu am avut nici o problema.Am avut si chilotei de unica folosinta dar nu m-am simtit prea bine cu ei asa ca i-am inlocuit repede cu chiloti normali pe care i-am aruncat.La spital sub fund aveam o paturica absorbanta.

danonique 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello Roxana!! Chiar ma gandeam la tine astazi cand conduceam si abia asteptam sa ajung la birou sa vad/citesc ce mai fac fetele mele!
Te-ai mai linistit un picutz? Nu ma pricep eu la analize dar, cumva analizele facute la fundeni ti-au iesit mai bune?
O sa fie bine! Vei vedea! Iti tin pumnii si ma rog pentru tine.
Sa ne spui cum a fost dupa ce te intorci de la ginecolog!

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

NADIA sanatate multa tie si lui bebe si tot ce-ti doresti

Cati in legatura cu "maltratarea" sanilor de pe-acuma si eu am auzit pareri pro si contra,ca ajuta la desfundarea canalelor si la formarea sfarcului dar si ca ar provoca contractii.Eu m-am obisnuit ca o data pe saptamana sa-mi masez sanii cu un prosop aspru...cred ca nefiind asa des n-o sa-mi provoace contractii

Gina da ai luat la hainute...nu gluma..sa sti ca-mi place enorm de mult patutul si sezlongul.In ceea ce priveste comentariile altora asupra numelui ales pe mine ma doare exact in zona dorsala...e alegerea mea,copilul meu...daca au alte preferinta n-au decat sa-si faca prunci si sa-i boteze cum vor..nu?

Ellenuta mii de pupici pt site.sunt absolut superbe,mai ales ca eu am o problema cu rochitele de bebe iar aici le-am gasit exact pe gustul meu.Parca mi-e greu sa ma abtin sa nu comand de pe-acuma hainute de vara...vai cum ma mananca palmele...

Creata eu mi-am luat deja chiloti din aia smecheri.I-am comandat pe BEBE lu sul tau punct COM ,dar mi-am luat modelul gen boxer.Sunt super moi,nici nu-i simti pe piele si-s facuti dintr-un fel de pansament elastic...in plus au talia inalta si-ti tin frumos burtica.
Acuma cu patatu de lenjerie asta e(au masini de spalat si-n spitale)...macar partea ce-a mai nasoala si abundenta se intampla in spital ca dupa 3-4 zile fluxul scade mult si nu mai este risc sa patezi lenjeria

Azi la 4 am programare la eco(sper sa-mi faca si-un 4d) mai performant sa vad sigur sigur ce tin eu in burtica...ca pana acuma doi medici mi-au zis ca-i fetita si unu a zis ca vede 'coitze'..Tineti-mi pumnii sa fie bine si sexul sa fi ramas acelasi ca de nu ....cred c-o sa-i dau la nenea doctor sa poarte rochitele roz si cerceii...

Va pup...si-o zi cat mai frumoasa

Iulia 28+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura Ioana si Laura _D

Analizele sunt oarecum mai bune: D-Dimerii aceia; adik nu sunt asa crescuti cum mi-au iesit la Coltea.
In schim celelalte sunt tot cam proaste.
Acum, in functie de IR-uri vedem dak bubulina e "hranita" cum trebuie (adik n-am facut vre-o belea - pietricele rezultate in urma coagularii aiurea a sangelui - pe arterele uterine).

O sa-l pun sa-mi faca comparatie cat a crescutfata de ultima eco.

Maine (ca acasa, stiti voi, am net din evul mediu) va spun ce-am facut.
Oricum, programarea de miercuri 24.10 de la Tutunaru n-am anulat-o.
Ma duc si la el.

Roxana 28+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offf...fetelor,
Am pus ceasul sa sune si nu a functionat.Ne-am trezit cu o ora mai tarziu iar fetele au o febra de speriat.Cred ca v-om merge totusi la spital ca nu-i de stat acasa...

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gina - ia fugiti voi, mai bine, la spital! Las-o cu tratamentele homeopate, ca cu febra nu-i de glumit! Stati la spital cat e cazul si nu va mai enervati! Sanatate maxima si fiti calmi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Sal'tare Zuzici !

Uuff , am o gramada de treaba la scarbici si abia mai ajung sa va citesc...si vad ca aveti spor , nu gluma !

Nadiapetcana , La multi ani !, la 30 ani esti o FEMEIE in plinatatea feminitatii ei....bucura-te de aceasta varsta , este foarte frumoasa.

Darene , ma bucur ca nu este nimic grav cu tine ...chiar ma speriasei.Nu stiu cine mai zicea ca a avut sangerari cu mucus exact ca tine si i-a zis dr. ca a pierdut o parte din dopul gelatinos , dar ca acesta se reface.Poate ca asta a fost si la tine.Ce mi se pare ciudat este faptul ca dr-ii care te-au vazut nu au fost in stare sa-ti spuna exact ce s-a intamplat...

Alina 023 , felicitari pt AMR ...si mie mi se pare ca trece timpul asa repede...si eu tot nepregatita sunt. Ma trezesc noaptea si ma gandesc la un anumit articol de pe lista pentru spital...de exemplu ...pompa pt sani , sau baneocin...si-mi pun tot felul de intrebari...de unde iau , cum or arata...etc.
Am inceput sa dorm din ce in ce mai putzin , ca ma macina grijile . Am cosmaruri ca ma apuca durerile si eu nu-mi gasesc geanta pt spital , ca nu raspunde barbata-miu la tel....uuff , nu stiu ce-oi face inca 2 luni jumate

Louiza , ziceai de calciu...eu stiu ca nu se ia supliment de calciu in sarcina , decat cel din vitaminele prenatale si din alimente...este pericol sa se osifice fontanela lui bebe prea devreme si sa nu se mai inchida ca lumea.

Angelique si Laurici , felicitari pt cele 30 saptamani si...numai bine pana la 40 !

Gina , sanatate multa celor doua bubuline mici ...si asteptam poze cu ele tunse.

28+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, va multumesc de info despre chilotii de unica folosinta. Clar nu sunt adepta pampers-ilor pentru adulti. Plus ca o operatie (taietura + cusut) e diferita fata de funduletul copilului. D-aia trebuie mai multa aerisire. Si chiar nu mor daca stau cu vata. N-am mai facut-o de vreo tispe multi ani, ca am avut noroc ca tampoanele au intrat in Romania la putin timp dupa ce mi-a venit mie ciclul. Dar eu cred ca 2-3-4 zile nu se intampla nimic. O sa ma uit si la ce ne-a trimis Lala, cu acea paturica absorbanta, dar la cat o sa cotizez la asistente, sa faca bine sa-mi schimbe si mie cearsaful!

V-am spus ca lucrez langa mall-ul din drumul taberei... Si, de obicei, mergem sa mancam acolo, in food court. Asta cand nu ne plictisim de orice fel de mancare de acolo. Iar azi, dupa masa, am dat o fuga pana la Mother Care, sa vad care sunt preturile. Imi spusese prietena mea sa ma duc sa cumpar body-uri de la ei, ca sunt 7 la bucata, iar in Carrefour, de exemplu sunt la fel ca pret si mult mai proaste calitativ. Ca atare, m-am intors cu 7 bucati body-uri cu maneca lunga si 7 bucati body-uri cu maneca scurta. M-am uitat si la salopete, ceva mai scumpe, asa ca le voi lua la urmatorul salariu.

Si o faza haioasa rau! Ma intreaba vanzatoarea "ce sex?". Eu "nu conteaza". Aia se uita la mine crucis si eu ma simt datoare sa ii explic ca nu imi place rozul, ca asta mi-ar fi aratat daca i-as fi spus ca e fetita. Asa ca am luat albe cu niste desene mici pe piept. Cred ca sunt cu niste animalute. Am luat si catalogul lor, sa ma uit prin el. Daca gasesc ceva interesant sau gasesc un scanner, o sa-l pun pe grup. Sau daca tineti mortis sa il vedeti, atunci o sa fac poze si o sa le pun pe adresa noastra de mail.

Am semnat petitia si deja au semnat si prieteni de-ai mei! :) Poate avem noroc si se voteaza, ca atunci 2 ani stau acasa si imi iau ceva cu colaborare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Cind vad ca povestiti de bagajul de spital ma apuca emotiile.Am admirat toate hainutele ...ff frumoase.Mi-a atras atentia in mod deosebit o salopetica de-a lui Gina.Albastra cu ratuste pe ea.Avea asa ceva fiul meu si pot sa zic ca ii placea enorm.Intotdeauna punea degetul pe ratuste si mi le arata...m-a cuprins melancolia si o dorinta mare de a-l tine pe bb in brate.Dar mai tre sa astept ...
La capitolul tampoane si chilotei.Pt ca la mine nasterea a fost o surpriza (am mers la dr doar pt un control ca nu ma simteam bine) nu mi-am dus cu mine nimic.Asa ca am primit totul de aici.Tampoane absorbanete de dimendiuni , zic eu , uriase si chilotei de unica folosinta.Un fel de chiloti de plasa fff lejeri.Acestia sunt f recomandati mai ales pt cele care vor naste prin cezariana.Nu veti suporta nimic sa fie strins in jurul burtii si va sugerezi sa va luati chiloti cit mai confortabili la burtica.Mi-e mi-au prins tare bine acestia.Nici nu aveau elastic.Sunt facuti dintr-un fel de plasa , de marime unifersala si ei se largesc in functie de marimea fiecareia.
De nu vaoi cumpara hainute pt ca am ramase de la fiul meu.Nu stiu ce voi avea fata/baiat dar pt primele luni am hainute in culori neutre.
De abia astept sa vad bb-le.
Am fost ieri la eco.BB are 720gr.MAi multe nu stiu ca techiniciana nu prea vorbea.Am sa aflu mai multe cind ma intilnesc cu dr.
Ginette-parca bb tau e mai micut.Ce pot sa iti zic e ca bine ca s-a descoperit in timp acest lucru si asa dr-ii pot se fac investigatii.
LA prima sarcina nu am beneficiat de prea multe eco si dr nu a observat ca la un moment dat bb nu prea crestea.Poate la tine nu e asa, oricum dr meu zicea ca nici o masuratoare nu iti da o valoare reala .Toate au o anumita marja de eroare.
Si daca tot v-a fii ca bb sa fie mai micut sa nu iti faci probleme.Ei sunt sanatosi pina la urma dar un pic mai micuti.Ceea ce e important e sa fie sanatosi.M auit la fiul meu cit e de vesel, destept zic eu, doar ca e un pic mai micut fata de alti copii de virsta lui.Dar v-a creste el mare cit ceilalti pina la urma.

Neda 24+

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Iulia, ce marime ti-ai luat tu chiloteiide unica folosinta? 1, 2 sau 3?

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput