*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 10
LaLa_20 spune:
Angelique mercic de raspuns....chiar dupa ce am postat m-am gandit ca asta e un posibil raspuns....
Cea mai optimista gravidutza!
24+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Ai vostrii parinti, socrii, bunici, strabunici (daca aveti) ce zic cu privire la numele pe care doriti sa i le puneti puisorilor?![/i]
La noi, fiecare si-a dat cu parerea , iar noi i-am ascultat pe toti si in final am facut tot asa cum am vrut noi. Nu ne intereseaza daca le place sau nu, la urma urmei e copilul nostru si noi luam deciziile in privinta lui, asa cum si ei la randul lor au luat deciziile pt. copii lor. Poate cineva v-a crede ca suntem egoisti, dar noi nu credem ca suntem.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
29+
bb PATRICIA ALEXIA
gattasalvaje spune:
Eu astept sa inceapa "Povestiri Adevarate" pe Acasa , ca este povestea nasterii Adrianei Bahmuteanu si ma intereseaza , ca a nascut la CFR2 , unde voi naste si eu...
Carmen-e , stiu ca ai aceeasi doctorita ca Bahmu...sper ca te uiti in seara asta pe Acasa...
28+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
matgravidut spune:
Gina... sper din tot sufletul sa se rezilve temperatura celei mici. Mai mai fir-ar sa fie de musafir.
Criss... poate nu este tromboflebita... eu am aceleasi simptome dar la mine e o combinatie de sciatica si umflatul picioarelor de la sarcina. Si doare... tot pe partea dreapta cu tot cu mana.
Numai bine... ai grija de tine.
Ca tot ati pomenit-o pe Bahmu... mi-am adus aminte de Andreea Marin. A nascut? Cand naste? Unde? Nu mai sunt la curent deloc.
Monica-Matz
25+ cu
Andreea Bianca
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Fetelor va intreb la voi bebeii pot misca de mai multe ori pe zi ca pe mine azi cel putin zici ca nu are somn ma inabunit cu suturi, pumni si cate o data in acelasi timp in capul pieptului si sub burta
Motanica mea se misca f. mult, de cand ma trezesc eu si pana ma culc, in special dupa ce mananc si dupa ora 12-13. Mie mi se pare normal. Daca nu s-ar misca asa mult mi-as face probleme.
Dar orice bebelus are ritmul lui, unii sunt mai lenesi si se misca mai rarut si dorm mai mult.
29+
bb PATRICIA ALEXIA
AngeliquedeS spune:
Andreea Marin naste in decembrie
Eu v-am pupacit de noapte buna!
Pupici,
Angelique
30+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
LaLa_20 spune:

la mine nu merge acasa tv!!!!!

Cea mai optimista gravidutza!
24+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
matgravidut spune:
Nu te necaji Lala...
Nici eu nu vad ![]()
Multam Angelique de informatie. Stii cumva si unde? Pe aici se vehicula ca ea nu va naste in Romania.
Voi ce credeti de chestia asta cu vedetele care nasc prin Europa. Sunt fite? Daca ati avea bani ati merge sa nasteti in strainatate? Care este regula? Copilul ia cetatenia tarii in care se naste?
Monica-Matz
25+ cu
Andreea Bianca
irlandeza spune:
Tocmai ma uit pe AcasaTV, e Bahmu, abia astep sa-i vad baietelul.
29+
bb PATRICIA ALEXIA
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Nu te necaji Lala...
Nici eu nu vad
Multam Angelique de informatie. Stii cumva si unde? Pe aici se vehicula ca ea nu va naste in Romania.
Voi ce credeti de chestia asta cu vedetele care nasc prin Europa. Sunt fite? Daca ati avea bani ati merge sa nasteti in strainatate? Care este regula? Copilul ia cetatenia tarii in care se naste?
Monica-Matz25+ cu
Andreea Bianca
Eu daca as avea bani multi-multi as naste in Ro. cu cel mai bun doctor. Nasterea in strainatate e doar fita.
Iar treaba cu cetatenia.....nu e asa simplu. Daca traiesti legal intr-o tara , un anumit nr. de ani, sau daca unul din parinti e cetatean al acelei tari, atunci si bebe e cetatean, daca nu , nu are cetatenie.
29+
bb PATRICIA ALEXIA