*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna fetelor,am intrat sa vad despre ce mai discutati.Eu am o durere de plamani de innebunesc.E a treia criza de felul asta in ult 2 luni.Nu vreau sa apar ca o plangacioasa...dar chiar e nasoala durerea asta.
Laura D scuze,n-am citit intrebarea de la sf,dar ti-a raspuns Angelique.Mie mi-a verificat glicemia de 2 ori aseara si era mare:192 si 190.Mai mereu am avut-o sub 100.Ieri am ajuns acasa pe la 2 parca de la urgenta si am papat ca o purcica,mancarica,o groaza de cioco,iaurt cu fructe,treptat pana am plecat la doc mea;de aceea a iesit mare.Doc a zis ca val maxima a glicemiei e atinsa la 1h si 30min dupa papat.

Ginnette ma bucur ca analizele sunt ceva mai bune,sper sa vii cu vesti excelente de la eco.

Gatta sa vezi ce furios era sotul ca nimeni nu ne-a dat un raspuns in leg cu sangerarea,acum s-a linistit dupa ce l-a vazut pe bb bine mersi la eco.Cand am sangerat era doar sange,fara mucus,cand am avut scurgere maro era cu mucus,dar putin de tot.
Doc mea s-a mirat cum de nu mi-au facut analize complete la urina la urgenta.Cand au multi pacienti probabil nu le mai pasa.Nici analiza pt secretie vagin nu mi-au facut pt ca nu am vazut sa fi luat vreo proba,doar in cazul in care proba se ia direct pe manusile de cauciuc.Si una dintre cele 2 doc de ieri de la urgenta ma intreaba daca mi-au facut analiza la secretie alaltaieri,eu ii zic nu stiu;ea de colo uitandu-se in dosar:da,au facut si totul e normal.
Ne gandim sa cautam o alta clinica pt nastere dar asta are cea mai buna sectie de nou nascuti.Ar fi super sa am de unde alege,dar nu prea sunt alternative,mai vedem.

Gina multa sanatate fetitelor.

Jelimoni sa treaca nervii ca nu sunt buni.
Ginger cum te mai simti?

Va pupic pe toate.

Parca mi-a mai trecut durerea.

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Ca ziceati de sani, masaje si alte chestii.
Am primit de curand o carte despre alaptat si cred ca am vazut acolo si ceva informatii despre cum sa te pregatesti...
Daca citesc ceva interesant va spun si voua.

Laura, zi tu multumesc lui Dumnezeu ca misca... ca eu stiu cum e sa nu miste vreo 2 zile si sa ma isterizez ca i s-a intamplat ceva. Mai bine misca de te rupe in doua decat sa nu stii ce-i cu ea.

Cat despre nume... he he. I-am spus soacrei si a zis ca e foarte frumos, s-a bucurat de numa. I-am spus mamei si mi-a raspuns "Ei mai mama, da' ce nume sunt alea... Mie nu-mi plac deloc, Niciunul." Atunci i-am spus si eu "Pai nici nu trebuie sa-ti placa tie. Trebuie sa ne placa noua".
Inainte cand ne gandeam la numele Anisia ... o prietena buna ne-a spus foarte franc ca ala este "nume de cioara"... asa ca dragele mele, alegeti ce va place voua ca lumea e tare sucita

Monica-Matz 25+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dimineata cand ne-am trezit le-am dat tratamentul si in scurt timp febra a coborat si au inceput sa fie zambitoare.Cu toate acestea am fost la spital sa le vada un doctor.Le-a consultat si cum febra nu avea in momentul respectiv, ne-a spus ca el (doctorul) le vede in stare perfecta de sanatate,ca totul este bine si sa continuam cu tratamentul hemeopat pe care l-am cumparat aseara + siropul Tylenol(la 4 ore)si Motrin la 8 ore)daca o sa mai faca.Nimic nou.Ne-a trimis acasa iar cand am ajuns si le-am luat temperatura micuta Jessica, avea 103.6'F!!! Mai sa-mi stea inima in loc cand am vazut!
Nu stiu ce sa-i mai fac!Imi vine sa-l strang de gat pe musafirul ce ne-a adus boala in casa.Daca e bolnav trebuia sa stea dom'le acasa caci, stia ca avem 2 copilasi mici si al 3-lea este pe drum.Phuuui...sunt neagra de necajita!
Rebecca se simte insa mult mai bine!
Cati' - Este trist insa DA, se mai intampla si in unele spitale Americane.Precum vezi am fost la spital cu fetele, nu le-a facut un control amanuntit in schimb, au avut grija sa ne puna sa le completam mormanele de hartii sa ne mulga de bani si ne-au trimis acasa la fel cum ne-am dus.
Offf,sunt ametita de oboseala.Ma duc sa vad daca a mai coborat febra.

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Darene- si eu cu probleme,cu blestematele astea de contractii ca ma tem de ele ca de dracu'.Ma rog sa ajung cu bine macar prin saptamana 32...ca asa mi-au zis la spital ca ar fi binr sa rezist macar pana in sapt. 30 ....
Fetele cu masajul pe sani mare atentie ca produc contractii !!!

+27 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Fetelor am o mare problema. Azi cand am venit de la servici aveam piciorul drept umflat. ma durea de cateva zile cand mergeam in spatele genunchiului si inghinal dar m-am gandit ca am stat eu rau. Oricum nu imi facem griji. Azi am fost la un control la dr mea si i-am zis si de picior si mi-a zis ca e posibil sa fie tromboflebita. maine dimineata ma duc sa ma internez ca sa imi fac analize si sa ma vada si un cardiolog.
Asta imi trebuia acum.
Sotul meu are maine un examen important de care depinde cariera lui si eu ce fac... Of... Si vine si week end-ul ...
De cand am venit de la dr nu mai sunt buna de nimic. Nu vreau la spital

Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Monica-Matz frumos nume si pe bebelina mea tot Bianca o s-o cheme numai ca va fi Bianca Mihaela....
Nici eu nu am avut probleme...cu numele din neamuri....Bianca am ales pt ca mi-a placut....si al doilea nume vroiam sa fie unu de sfant....si cum sfantul protector al cununiei mele este'MIhail si gavril'am ales mihaela...si am stabilit deja ca pe al doilea copil il va chema Gabriel/Gabriela...
aaaa si va rog sa nu radeti da imi spune si mie ce inseamna in cuvinte AMR...si de cand incepe sa se numere...

Cea mai optimista gravidutza!
24+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

LaLa, AMR vine de la Au Mai Ramas.... adica cate saptamani au mai ramas pana la termenul de 40 cat are sarcina si se numara din saptamana 30

Crisandrada, lasa, mama ca poate nu e dracu chiar asa de negru si nu e tromboflebita. Nu mai plange, pui, lasa fa analizele, mergi la spital si va fi bine, oricum in cel mai rau si mai rau caz iti da tratament si trece, ai sa vezi

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Am ajuns si eu acasa...in sfarsit...si sa ma laud,nu? am mers la eco si s-a confirmat sexul 100%...e tot fetita.Mi-a venit sa plang de fericire si inca nu mi-am revenit.Pitica creste bine,are 1083 gr,e inaltuta si miscareata foc,i-am vazut inimioara,stomacelu...tare mult mi-a placut...

Angi chilotii sunt marime universala,ca modelul boxeri nu-i pe marimi.Si de-abia acuma mi-am dat seama ca le-am luat de la chic bebe nu de la bebe lusul tau.com...scuze de confuzie
Gatta mersi de sustinere...intradevar e fetita...simteam eu asta dar avand doar presupuneri din partea dr,mi-a fost un pic teama sa nu-i creasca si-al treilea element intre timp

Nici nu va pot spune cat sunt de bucuroasa ca e bine si mai ales ca e fetita...si maine tati comanda numere preferentiale pt masina

cam asa o sa arate MM 0 1 R I S

Iulia 28+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gina stiu ca nu e chiar momentul potrivit, cu toate problemele pe care le ai acum. Sper din suflet ca fetitele sa se simta mai bine. Fa-le o frectie si baga-le in pat sub plapumioara.
Anyway... vroiam sa te intreb de salteaua aceea minune de ati primit-o in dar. Cautam si noi sa luam ceva bun si de calitate. so...stii cumva de unde e luata si ce marca e? Am vrea sa o cautam pe net si sa stim exact ce sa luam cand ajungem in SUA.
Mersi frumos .

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 22+

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Crissandrada...cu tromboflebita nu-i de gluma. Nu vreau sa te sperii insa , lasa totul si mergi la analize ...in sarcina , o problema d-asta trebuie tratata cu maxim de atentie. Nimanui nu-i place la spital , insa eu n-as putea sta linistita nici acasa daca n-as sti ce am. Hai...curaj si te-asteptam cu vesti bune. Eu iti tin pumnii !

Eu n-am reusit pana acum sa-mi formez sfarcul drept care este din constructie ombilicat si nu vrea sub nicio forma sa iasa afara. Si stangul era cam inauntru , dar vad ca s-a mai format , nu foarte mult , dar suficient sa poata fi apucat . Dreptul se incapataneaza sa fie bagat inauntru desi il frec cu lufa la baie , incerc sa-l apuc cu degetele si sa-l trag...nu vrea si pace. Nu stiu ce sa-i mai fac...Am vazut ca exista un kit pentru formarea sanilor , pe c h i c b e b e , la maternitate / lucruri utile. Vreau sa va intreb daca l-ati incercat si daca este eficient
( mi se pare un picut cam scump asa ca ma gandesc ca poate e bun ).
Am mai vazut niste chestii ca niste suzete care se lipesc pe san si bebe le apuca cu gurita si suge prin ele...alea or fi bune de ceva?

28+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput