*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

yupiiiii...am gasit un mic,mic reportaj pe site-ul acasatv....cu bahmuteanca...

Cea mai optimista gravidutza!
24+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

remedii naturiste pt arsuri la stomac.???..pls ca nu mai pot...nu mai stiu ce sa fac...

Cea mai optimista gravidutza!
24+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna, zuzele mele preferate!
intru si eu sa va salut si vad ca iar avem o multime d eprobleme:( pfuuu, se cunoaste ca intram in amr-uri.

gina, multa sanatate fetitelor. cand e un copil bolnav, iti vine sa te cateri pe pereti, cand ai doi... seamana cu un capat de lume! dar sa nu cumva sa t eimbolnavesti si tu! sa dea domnul sa treceti cu bine si sa ii veniti de hac febrei! pupici de incurajare. cat despre prenume... eu am ales unul sacha. taica-sau nu e decis pt al doilea:) si nici n-am intrebat pe cineva daca e bun sau nu. e cum vrem noi, nu cum vor altii:)

matgravidut, legat de prenume, am o prietena care si-a botezat cainele: bruno. fix la o luan dupa ce am nascut. ei, cum ar fi trebuit sa reactionez la asta? daca tie-ti place anisia - ceea ce eu gasesc absolut feminin si delicat pentur o fetita - numeste-o anisia. ce conteaza ce zic altii?

gatta, sper sa nu ma insel - adica sper ca tu ai scris despre sfarcul ombilicat - cand am fost la cursurile prenatale si de info-alaptare inainte sa-l nasc pe bruno, au zis asa: mamicile care au sfarcuri ombilicate, nu are nici un rost masajul de formare a sfarcurilor, nici maltratarea lor cu loofa sau prosop, pentru ca pana la urma bebe e singurul care il poate forma dupa cum ii convine lui. e o problema de timp, atata tot. dupa cum nici cremele pentru pregatirea sfarcurilor nu folosesc la nimic. doar bebe stie sa formeze sanul, iar laptele matern e primul remediu in caz de crevase.

zeriloiuza, sacha s-a pus pe "mutat mobila in burta3. pe bune. se misca acum atat de tare ca uneori am senzatie de durere. oricum disconfort in partea din fata a abdomenului. ma uit la el cum se plimba dintr-o parte in alta si ma bufneste rasul, dar ma si sacaie senzatia asta neplacuta de durere.

irlandeza, subscriu, cu bani mutli, poti beneficia de atentia unui medic bun in ro. acici cu bani multi iti permiti camera singura la spital, cel mult. iar cetatenia... cum ai zis si tu, doar daca unul din parinti e cetatean deja, si dupa X ani de sedere legala in tara cu pricina.

irinouka, ushurel cu nervishorii. dar e doar o perioada. am fost si eu asa. a, dar la mine stiu smekeria:) iau magneziu dimineata, asa, de pamplezir.

darene, totul bine? ginger? curaj fetelor ca acusi acusi se termina toate alea:)

honey, cand va mutati exact? oai, cred ca nu mi-as icnapea in piele de fericire:))) desi nah... imi amintesc cum ne-am mutat noi aici in casa cu mine cu burta de 7 luni si. si am avut ce munci. dar ama vut si femeie la ajutat.

...m-a suant sotul si-am uitat ce mai vroiam sa scriu. in sfarsit se intoarce si el maine, haleluiah! ca ii oribil sa merg cu autobuzul dupa copil. azi a fost mai usor, dar durerea e tot acolo, pe la mneaei. nu-i bai, maine repaos, sta brunoa casa, deci o sa-mi faca nervii carliontsi:))

anjelik, cand s epresupune ca naste andreea marin. tu primesti un bebe cadou de craciun, ea cand?

apropos, bahmutseanca nu e aia cu un scandal penibil pe otv? cu ceva chilotsi? ca parca tin minte ca am vazut ceva in vara. dar columbenii cum evolueaza? ca-s total pe langa alea alea:)))

pusici

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Lala.. eu am mai recomandat asta... lapte... mie imi face tare bine.

Monica-Matz 25+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Am mai vazut niste chestii ca niste suzete care se lipesc pe san si bebe le apuca cu gurita si suge prin ele...alea or fi bune de ceva?

28+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Alea sunt mameloane de silicon si din punctul meu de vedere sunt inventia secolului
Numai cu ajutorul lor am reusit sa alaptez baiatul exact din motiv de sfarcuri ombilicate .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Gatta,
despre sfarcuri ombilicate am si eu unul, alalalt e mic-mic, dar voinic (adica produc deja la greu, am toate camasile de noapte patate in picatele, evident mai mult intr-o parte!)

Dr gineco mi-a spus ca pot sa incerc masaj, creme etc., dar cam frectie la picior de lemn. a zis ca as putea incerca sa folosesc pompa pana atunci, sau in preajma evenimentului, dar sunt alte riscuri. Sau sa-l rog pe tati sa-l scoata si formeze, si-i dau si o chifla pe langa...

Stiu pe cineva care foloseste mameloanele de silicon, si cu ele se descurca. singura mea intrebare e daca am un sfarc normal si unu' artificial, sa nu faca asta micu' pasiune pentru vreunul, ma gandesc sa-i dau de la amandoi sanii cu silicon, nu's ce sa zic.
cred ca o sa intreb la "alaptatul help-line", am vazut ca se pricep fetele pe acolo..

o zi buna toata lumea!

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am fost la ginec meu ieri si bubulina este bine (are 1350gr - trece-o la catastif Lala ), inima ii bate cu 135-140 bpm (dr a zis ca e ok, chiar dak la morfo avea 120bpm; acum si-a revenit - de fapt, fiind mai mare inecepe sa i se stabilizeze ritmul cardiac), IR-urile sunr ok (nu stiu valorile Gata, am uitat sa-mi iau rezultatul eco si acum scriu de la servici), placenta este pozitionata normal, col inchis si cel mai important, arterele uterine si vasele placentare sunt "curate" - stiti voi, fara trombi (belele de la coagularea excesiva) - deci pisicuta mea este "hranita" cum trebuie.

Rezumat (de la ginec citire) : copilul este dezvoltat normal pentru 29 de sapt; ramane sa ma vad cu el la 33 de spat (dupa morfo de trim III)
Cat priveste pb mea, dr mi-a zis sa ma duc la un hematolog; doar el poate sa-mi recomande CLEXANE (ca are pregatirea necesara); desi, el ar merge pe masuratori lunare la fat (IR-uri si vase placentare) si la mine (coagulograme si D-Dimeri). Oricum, dupa nastere tre' sa fac CLEXANE (2 luni); dar totul depinde de hematolog.
O sa sun la Fundeni si o sa vad cum ma poate vedea dr. Uscatescu (ieri mi-au spus ca nu e pana luni).
Cam aste asunt vestile; oricum, bubulina mea e OK si asta e tot ce conteaza (deocamdata).

Crissandra,
(scuze dak ti-am stalcit numele), nu sta cu tromboflebita (sau orice alta pb de circulatie); stiu ca e sinucidere curata sa stai in spital, dar nici sa-ti risti sanatatea (si pe a bebelusului).

Aveti grij ade voi !

Roxana 28+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Stiu ca ma mai vorbit de dormitul pe spate ,dar eu in ultima vreme nu pot dormi decat asa .Azi se dimineata m-am trezit cu un sentiment de vinovatie , ca am dormit numai pe spate ..........Ii spuneam sotului cand m-am trezit la 3 pt pastile ,te rog nu ma lasa sa dorm pe spate .Oare o iau razna ? Cum m-am trezit am dat search pe google si am tot citi ,parerile sunt impartite dar totusi nu e recomandat 100% sa dormitul p spate .Daca vreti sa cititi un articol interesant "Mituri despre gravide" pe reclamamascataatentie

http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Era copilul punct ro

http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ginnette felicitari
Fata ta face pereche cu baiatul meu , aceiasi greutate aproape la 28 de saptamani , dezvoltati de 29 , vei avea si tu o bebica voinicuta rau

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput