ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19
Raspunsuri - Pagina 9
unducthable spune:
multumesc pentru serenada, Mada si Lucia, nu ma las de naturiste , deocamdata , vorba ta ... hopa sus ... ca sunt pe jos
Boo spune:
Aici sunt !!! la apel !
Gasisem niste subiecte interesante, mai vechi si mai noi, pe diverse teme. Si m-a furat peisajul de am uitat sa mai intru pe aici
Anca mi-a placut foarte tare cum ai descris starile prin care trecem, cred ca toate ne putem identifica in ce ai scris acolo.
Lucia ma bucur ca am reusit sa va fac sa mai spuneti cate una - doua. Ia zi-mi, cei cu Donavitalul ala ? Ce e ?
Fetele, a ramas valabil pentru maine, da ? La ce ora ne vedem ?
Am gasit pe cineva la alt subiect care a facut FIV la Ron El si i-am dat PM, sper sa-mi raspunda. Astept cu nerabdare sa incep, mi-e si frica pe de alta parte, sper din tot sufletul sa-mi iasa, nu vreau sa-mi fac niste sperante prea mari pentru ca mi-e frica ca am sa sufar prea mult.. Am citit despre mamici care au gemeni, tripleti .. Ma gandesc la cati foliculi sa imi pun in cazul in care ies mai multi .. Doi? Trei ? Cred ca totusi trei.. fie ce-o fi!
Cam asta e la mine in cap acum .. cica sunt la servici eu
lucialu spune:
Diana daca nu te ridici...te mananc cu tot cu par,ca pene n-ai.Da?Fii si tu mai nesimtitoare.Eu am avut mosafiri sambata si am bucatarit fo 3 ore basca am mers inainte la cumparaturi.Numa in picioare.Si ma luase cu niste dureri...da nu le-am bagat in seama pana cand au venit musafirii si am reusit!Dupa mi-am luat calmanteBashca ce ganduri ma haituie...N-am ce face!Ma gandesc la ce au scris Ana si Alexia si merg sotanc inainte pana la laparo.Asa ca sus iubita!
Booteleleul. Am promis :te felicit pentru stelute!Si la cat mai multe decoratii!
Este un produs naturist,fitoterapeut,extract hidroalcoolic,bun pentru nemernicile de probleme hormonale pe care le avem.Buleste chisturile,le previne si multe altele.La el mai trebuie doar extractul de coacaz negru,care se vinde separat.Gasesti in orice farmacie naturista.Si TREBUIE SA AI INCREDERE! NU UITA CA E IMPORTANT SA FI OPTIMISTA!
Mada
Am sters-o!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ancaoradea spune:
ana alexia Ce draguta ai fost, incercam sa-mi imaginez ca sunt o floare parfumata, in biroul meu unde miroase ingrozitor a sfecla prelucrata si peste tot ne inconjoara un miros... de campanie
ylari Daca intrai pe forum, iti spuneam ca poti lua linistita paracetamol sau chiar ospen, daca ai probl cu gatul. Nu fac nici un rau in sarcina.Oricum sper ca deja esti bine
diana Pai ce faci? Nu ne-am inteles ca terminam cu depresiile? Ca nu se potrivesc cu firea noastra de optimiste si luptatoare? Cand ajung acasa acut o poza sa-ti trimit, asa ceva mai prezentabil
andreyutza Curaj, draguto, stiu ca zilele astea sunt cele mai grele, ca doar si eu eram la fel sapt trecuta
boo Stii, nu am facut decat sa ma descriu pe mine, asa pe scurt, intr-un moment mai filozofic. Stiu ca toate trecem prin asta, indiferent cat de tari incercam sa parem, de dragul LOR. Si nu le putem spune tot, ca nu vrem sa-i vedem la pamant alaturi de noi. De aia ne avem aici, una pe alta, un grup mai special, cateodata vesel, trist, nebunatic sau copilaresc, indiferent de varsta, locatie sau pozitie sociala. Ma bucur ca v-am gasit si sper sa reusim mai usor impreuna
Abia astept sa-ti tin pumnii pt FIV
lucia Imi pare tare rau pt. Z1, dar o sa-mi para bine mai incolo, nu? Fruntea sus, ca inceputurile sunt mereu frumoase,
mada 23 Merci de intrebare, eu sunt bine acum, sper ca si tu te-ai rafacut dupa atatea tratamente
Aveam si eu o intrebare, daca inafara de regimul lui Amely, mai aveti ceva in plus, pt endo. Sunt multe alimente care nu stiu daca sunt permise: castraveti in otet? ficatei? cartofi?
ana-alexia spune:
Ancaoradea,
Draguta cu descrierea zilei de azi..
Eu pap cartofi, si nu am auzit cum ca ar fi interzisi, gatiti oricum(copti, fierti, salate, tocanite, ciorbite), dar nu prajiti.
Despre ficatei, nu stiu... eu am ramas doar la peste de cativa ani... Iar despre otet...e acid...in general, otetul nu e un aliment sanatos...Dar acolo, mai rarutz, n-o fi bai! Oricum, eu il evit cat pot de mult...tot de cativa ani... fac exceptii rareori (adica mai gust asa, cate o feliuta).
andreyutza spune:
mada23, lucialu, ancaoradea, va multumesc mult pentru incurajari!!!
mada23 sa dea Dumnezeu ca la inceputul saptamanii viitoare sa ne spunem una alteia ca avem 2 liniute. stii cum e, speranta moare ultima. si sigur va aparea miracolul in viata ta si a noastra a tuturor.
lucialu o sa-ti tin pumnii pentru laparo, sigur o sa fie bine si dupa o sa apara si
va doresc la toate sa vi se implineasca visele!!
Mosul sa-mi aduca un ingeras!
roxanaiuliana spune:
salutare!
lucialu iaca si eu pe aci, sunt in zugraveli si deabia ma mai gasesc pe mine prin nebunia din casa.
nu a fost sa fie nici luna asta, mi-a venit cm, macar mi-a venit cand trebuia, am inceput sa iau duphaston, si continui sa sper ca se va intampla minunea in curand.
fetelor va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine si de doua liniute!
ginamaria spune:
Saluti fete dragi!Stiti ca am promis ca nu fac nici un test de sarcina pana vad daca vine sau nu?Ei bine azi dimineata m-am trezit la 6 cu o greata si cu un rau..............dupa ce toata noaptea m-am foit in pat ca nu puteam sa dorm de durere de titi......am venit de la sv. si tot pove cu sotul meu si ne hotaram sa cumparam un sure check.........deocamdata sa-l cumparam si apoi vedem daca il facem sau nu.Acum normal ca vreau sa-l fac decat ca sunt extrem de emotionata si de stresata si am mers eu cu borcanelu'la baie,testul,dar nu vine pisu deloc.............ma chinui de o ora si nu vrea sa iasa............si al meu rade de mine..dar eu ce sa fac?sunt cam dusa cu pluta,stiu.....
Va pupicesc pe toate si va multumesc ca existati si ca imi faceti serile frumoase..........sa la sv. eu nu pot scrie dar cand vin de la sv.asta fac.Va citesc si imi sunteti asa de dragi........sunt in ziua 14 dupa IA
lucialu spune:
Seara buna!
Ancav-am zapacit numele dar pomeneam si de tine si de Ana-Alexia.Eu nu ziua 1!Eu astept ca si MadaDe-asta cred ca am niste morcovi pe undeva.
Ginamaria asteapta macar pana dimineata.Prima urina sa fie macar.Eu tin pumnii aici.Doamne ajuta!
Andryutza multumesc iubita.
Roxanaspor la treaba si ai grija de tine!
Noapte buna tuturor!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ginamaria spune:
LUCIALU nu m0-am abtinut am facut si din pacate nu a iesit nimic............zici ca oare trebuia sa astept pana dimineata?Cred ca toata lumea face asa,daca nu iese cum vrem gasim scuze dar nu prea cred.....sure check-ul asta am auzit ca iti depisteaza si dupa 7 zile de la conceptie............eu am 14 de IA..........asa ca...........dar oricum te pupi cu drag si multumesc ca te-ai gandit la mine................