ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

YLARI bine ai revenitnu e bai daca nu intri o perioada...........noi nu uitam de fetele noastre dragi........dar ce ai tu draguluta de nu te simti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by ginamaria

YLARI bine ai revenitnu e bai daca nu intri o perioada...........noi nu uitam de fetele noastre dragi........dar ce ai tu draguluta de nu te simti bine?

http://tt.lilypie.com/TJoqp3.png

Hi, hi... ce sa am... un bebe in burtica, care ma lesina, nu pot sa mananc mai nimic, plus ca sapt trecuta am fost si un pic racita... am crezut ca mor! Eu inainte luam pastile una-doua! Acum a fost ceva... de groaza, iti dai seama... Pana mi-a dat voie doctora sa iau un paracetamol, am cresut ca nu mai apuc a doua zi. Iar de intrat pe forum, cand ajung de la servici, daca m-ati vedea cum ma tarasc prin casa... of, Doamne, ce sa fac, nu mai am 20 de ani.......
In rest, Slava Domnului, nu am nimic!

Pupici la fete! Si imi place ca a revenit activitatea si aici...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

LilianaFi, Lucialu,Ginamaria

Bebele meu va veni atunci cand va vrea el si cand va vrea Doamne-Doamne. Am inteles si am acceptat asta...chiar daca uneori mi-am mai facut numarul de baldabacuri. Doamne-Doamne imi cunoaste dorinta! Si eu sper ca va fi bine!
Ca un omuletz ce ma aflu, incerc sa fac lucrurile cat mai bine, din toate punctele de vedere, in curand o sa-mi reiau probabil investigatiile, o sa fac tot ce-mi sta in putinta in fiecare zi.
Si voi incerca sa stau linistita, tocmai pentru ca stiu ca fac tot ce pot eu acum, in acest moment.

Ceva frumos: ganditi-va la o floare placut parfumata, la ce parfum suav lasa in urma ei... Probabil asa trebuie sa lasam si noi in urma noastra, la trecerea prin viata, de la o zi la alta...Si de-asta cred ca trebuie sa ne traim fiecare zi cu gratie, frumusete si lumina!

Sa aveti o saptamana plina de bucurii, cu soare in suflet si in priviri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc fetelor pt incurajari si cuvintele calde

din cind in cind mai cad in "butoiul cu melancolie"...imi doresc copii foarte mult, dar singura nu pot sa-i fac , ceasul biologic nu ticaie, suna de-a binelea, am descoperit si endometrioza, absolut intimplator, asa ca simt ca astept, nici eu nu stiu ce, sa treaca anii, sa termin scoala, sa gasesc servici, fat-frumos sa vrea copii...cred ca n-ar mai trebui sa ma uit pe discovery health, emisiunile cu nasteri si bebei...in ultimile zile tot au fost cazuri de mamici cu endometrioza care au facut FIV ...singura consolare e ca se pare creste probabilitatea de a avea sarcina multipla

va pup si va multumesc inca o data
uta

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by ralu_t

asa ca o incurajare pe final, vroiam de mai mult timp sa va zic, o dr care m-a ajutat pe mine la un mom dat sa fac niste analize peste rand, mi-a zis cand a aflat ca am ramnas gravi, ca toate femeile pe care le stie ea ca au avut endo, dupa laparo mai devreme sau mai tarziu au facut bebei..toate, da?
bonitabine ai revenit si capul sus, retine ca incerci de numai 2 luni.ce a fost inainte de laparo nu se pune. asa era si alexia, dupa 2 luni de la laparo(ea nu a vrut diphe) era in butoi rau de tot si a treia luna a ramas.
mada si anca ne luam de manuta cu raceala, mie nu-mi mai trece deloc
si mi-am amintit ca se vb pe forum daca se poate ramane in prima luna dupa laparo...am senzatia ca teodora care tocmai a nascut, pacienta de-a lui tutu, a ramas fix in prima luna. deci de putut se poate orice...nu stie nimeni cum si in ce fel.
va pup dragelor ca m-a labartat ingrozitor

a venit toamna...cu un bebe!!!
8+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

azi ma simt foarte rau, ce ai scris aici ma ajuta mult ... , sa vad ce voi face azi ..., ma simt foarte rau

vreau ca atunci cand revin sa va soun ca sunt bine

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by aerlilian

Diana,cum trimitem pozele la tine?Pe mail cumva?Explica-mi si trimit si eu!Pup toate fetele!

e-mail-ul meu :

diana_bostan@yahoo.com

nota : sunt informatician de meserie si ideea cu albumul mi-a venit fara sa discut cu nimeni , asa mi-a venit in cap, cand m-am gandit la ajutorul care mi l-ati dat si cat de dragutze suntetzi

in rest , sa ma calmez un pic acuma, cine doreste imi trimite poza , si din placerea mea fac acest album , atat

va pup , ma ocup acuma de starea mea ca simt ca explodez
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

'neata fetelor!!!
ma reprimiti si pe mine??? n-am mai scris de ceva timp dar v-am citit in fiecare zi, fara exceptie. dupa cum va spuneam acum 2 saptamani luna asta am fost fericita ca am avut ovulatie dar.... de cateva zile am cazut in butoi. la sf saptamanii asteia trebuie sa-mi vina si am sentimente amestecate. sper ca nu-mi va veni ci din contra voi avea 2 liniute pe test si in clipa urmatoare cad si ma gandesc ca a mai trecut o luna fara bebe. poate am toate aceste stari de la boala sau poate raceala de care nu mai scap e de vina, poate pt. ca am muuulllttt de lucru la serv. sau din cauza vremii, nu stiu ce sa zic dar bine nu-mi e.
Ancaoradea a descris, intr-o pagina anterioara, foarte bine starea prin care trec, cel putin eu, in fiecare luna si-mi dau seama cat de asemanatoare suntem.
scuze ca am intrat aici sa ma plang dar simteam nevoia sa vb cu cineva care intelege cu adevarat starea data de aceasta boala.

pupici la toate fetele inclusiv cele nou venite!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragalasele! O saptamana super va doresc!
Uau ati avut ceva activitate in WE, eu am stat bagata in scutece cu ceiuturi de lamaie.
Anca si Ralu sunteti bine? v-a trecut raceala, eu sunt un pic mai bine, gratie mierii si lamaii, nu am vrut sa iau medicamente, sper si eu la ceva luna aceasta ,dar...cine stie. pt. Ralu si burtica.
Eu am luat 1 an AC care imi faceau foarte rau, iar medicul la care am mers insista sa le iau chiar daca imi facea rau, tot imi repeta "ce vrei sa ajungi la operatie",o inconstienta. Multumesc lui DD ca am gasit un dr. care mai stie cate ceva de boala aceasta si nu ma indoapa cu pastile aiurea.
Ancaoradea...ce multa dreptate ai, din pacate asa e,viata se invarte in jurul zile c1.
Lucia..nu vrem sa ne lasi in pace,trebuie sa ne ajutam una pe alta, traim si simtim cu toate la fel, ma regasesc mult in ceea ce s-a scris, nu stiu daca boala se manifesta la fel, in schimb trairile noastre ,da.
UtaCiun,Ginamaria,Ana_Alexia bine ati revenit
Andreyutza...si eu tot la sf sapataminii astept sa mi se decida soarta, asa ca sunt cu tine . Acusica vine mosu.
Diana...lasa soarele sa intre in sufletelul tau, uite ca sa te simti mai bine iti cant un cantecel

Va multumesc ca existati si ca imi faceti durerea mai usoara!

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua si de la mine!
Mai tarzior ca am umblat la dr sa fac ultimele analize guvernamentale si mai am vorbit cu doctora de familie.Si am avut un we de pomina.
Ma simt aiurea,dar mergem inainte.Pana ajung la Bucuresti
Diana hopa sus fata!Nu abandona nimic din tratamentele naturiste care te pot ajuta macar si un pic.
Lilisor ce ma bucur ca ne-ai scris!O sa te tin la curent,fii sigura!Ma bucur ca sunteti bine si piano pian si va lontano,asa ca mult optimism iti doresc!Vezi ca ai inceput si tu sa vezi jumatatea plina a paharului?Merci pentru injectiile care ni le faceti cu bhcg
Ana_alexiaexplica-le tu la fete mai descum e cu scufundarile si cum e sa respiri aer la suprafata,ca tu explici taaaaare frumos!
Ginamaria
Andreyutza bine ai revenit!Su s si tu ca nu ai ce cauta pe la adancimi.Acolo sigur nu gasesti nimic bun.Normal ca toate simtim la fel.Acum zic si eu astaEu avusesem dubii in legatura cu "mansarda mea".Acum stiu ca toate suntem la fel din pacate-ca nu-i usor asa,dar si eu sunt normala inca
Uta_ciun sper ca de azi esti prezenta ca altfel...vai tau!Da iubita?
Sper can-am sarit nici o fata intrata pana acum...
Booooooooo!!!Unde esti?Arunci cu petarde,ne faci sa ne descarcam si dispari?Hai incoa sa-ti dau un pupic si ar ficazul sa faci cinste cu niste praji si beutura(ai de unde alege dintre atatia emoticoni-menu variat) ca altfel nu te felicit pentru stelute!
Mada am scris amandoua in ac timp.deci nu sunt singura cu reactii aiurea la ACO.Ce sa zic?Si eu ma numar printre voi.Sa fie cu noroc de data asta!
Ce vreau sa va spun.In urma cu 2 saptamani,daca nu mai bine am descoperit produsul Donavital de la plant extract.Care are exact ce ne trebuie:extract de zmeur si agnus cactus pentru ovarine sa le tempereze.Pentru chisturi,fibroame,mastoze,bla bla.Eu am acum prosdusele separat. si de la ei plus coacaz negru si Mastodynonul care nu-i al lor.Dar cum Mastodynon mai apare mai dispare din farmacii...Deci se pare ca au aparut si 2 in unul.Intrati pe situl lor eventual sa va inspirati.
O zi buna!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucia..si eu le iau de doua luni, Donaviatl + coacaz. 'Is bune bauturile fac foarte bine la hormonei.Te pup dulce.
Diana..iti cant iar .

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput