ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19
Raspunsuri - Pagina 10
ralu_t spune:
bon soir dragele mele
intru si eu pe fuga pana nu cad din picioare de somn.
Boo, pentru mine a ramas stabilit, ajung pe la 6:30. Sper sa vina fetele care s-au anuntat.si eu tot 3 embrionasi as pune, m-as gandi dupa aia ce ma fac daca s-ar prindeabia astept sa ma pui la curent maine.
lucia imi pare rau pt Z1cat de mult vreau eu sa ne cunoastem, am eu totusi senzatia ca n-o sa am onoarea, ca poate se intampla ceva....si nu mai ajungi la laparo.
gina m-am amuzat cu aventurile tale....urinalemi s-a intamplat si mie, deci stai linistita. eu zic ca pana nu vin uratii, nu-i motiv de panica. eu am avut test negativ in Z26, la mult mai mult de 7 zile de la conceptie...abia la cel din Z30 a aparut si a 2 liniuta. nu ma intreba de cat e CM-ul meu, inainte sa inceapa toate tratamentele hormonale, era de fix 29 zile. dupa aia am mai avut de 5 ori ciclu in 4 ani, de fiecare data la alt interval,deci irelevant...
diana pune mana si scoate-te din butoi ca te asteptam la o intalnire. garantam ca trateaza depresia mai bine ca oricemancarea de la ioana are proprietati miraculoase, basca atata energie de fete frumoase...o sa vezi.
ylari ma bucur mult sa mai aud ceva de tine ca sincer ma ingrijorasem...daca-s doar greturi de bebeu m-am linistit. sunt pe trecute...aproape ai scapat.azi am vazut si eu la eco una bucata bebe care da din maini, in sfarsit m-au ajuns si pe mine din urma instinctele si niste stari mai placute, altele decat grija , grija, grija....
adevedem maine o burta mare,da?
anca pe site-ul www.endo-resolved.com gasesti toate alimentele permise si nepermise.
madutz, andreyutzapup fetele si tinem pumnii sa-si faca aparitia cele 2 liniute.
noapte buna dragelor, va pup pe toate, chiar daca nu v-am mentionat
a venit toamna...cu un bebe!!!
9+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
ginamaria spune:
ralu dar povesteste-ne amanunte cum e cu samburelul...........cum e cu burtik,greturi,treburi............picanterii..........
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Va astept cu drag maine pe toate care doriti sa veniti!
Adelamaria abia astept sa vad cat a crescut burtica, pentru ca ultima oara abia se vedea ceva acolo, la cat de slabuta esti tu!
Boo draga, sa inteleg ca vom incepe in curand galeria pentru tine, faci FIV??? Abia astept detaliile de maine!
Ralu_t pe tine trebuie sa te felicitam personal!
Lucialu multumesc pentru sugestiile legate de saloane, asa o sa fac! Cat despre reteta, ti-o dau cum sa nu (cu legume sau carne??)
Bonitta multumim pentru pupici! Fina mea e bine, acum e in delegatie la Milano si mereu in continua alergatura cu serviciul. O sa-i trimit salutarile si pupicii tai, cand vine in Ro.
Diana deci te vedem maine???
Aerlilian ce mai faci???
Ylari e de bine daca ai greturi!!
P.S. Eu nu mai stiu ce sa inteleg, in legatura cu CM-ul meu, care a luat-o razna in ultimul timp. Azi mi-a venit in z21, iar de la laparo de anul trecut din luna mai si pina azi am avut cred ca peste 20 si ceva de CM-uri. Nu e cu dureri, nu e abundent exagerat, insa vine foarte repede de atunci. Inainte de laparo aveam un CM ceas de 28 zile, acum insa....nu mai stiu ce sa cred. Mi-am facut o programare la un endocrinolog pe 05.11. si sper sa-mi dea sa fac toate analizele necesare, pentru a vedea cum mai stau hormonal. (In trecut am avut doar prolactina usor marita, in rest toate bune) Sa vedem ce-o mai fi!!
Va pup si ne vedem maine!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
unducthable spune:
Ioanatugs , imi este rusine ..., dar am si gripa , plus ca acuma au inceput adevaratele efecte ale tratamentului , ieri cel putin aveam o stare de incordare maxima in corp si simultan aveam moleseala in maini si picioare.
nu pot veni la aceasta intalnire , dar vroiam sa vin , altfel nu ma invitam , imi pare tare tare rau
am sunat ieri o doctora a mea si azi am la 17:00 programare
exact in perioada ovulatiei , in mod normal, ieri vazusem ceva care semana cu perioada ovulatiei si seara cand ma uit mai bine , sange , si azi la fel, dar nu e nimic nou, stiam ca vor apare , plus ca am vorbit iar cu dr. Ioana a lui Tutunaru si mi-a zis din nou ca intr-adevar tot ce simt si ce am vazut ca se intampla , tine de tratament, efecte
azi sunt si cu gripa pe cap ... si sotul meu la fel e gripat
Lucialu , am cumparat in dimineata asta DONAVITAL . sunt cuminte ???
la urmatoare intalnire numai sanatatea ma poate impiedica sa nu vin , altfel , si eu si sotul meu dorim sa venim, chiar avem de gand , cred ca in weekend sa venim la restaurantul Ioanei sa mancam ceva
ma intorc la treaba , tinem legatura si pup toate fetele, GINAMARIA AM urmarit cu sufletul la gura ca poate ai doua liniute , dar esti pe aproape , vine BEBE
VA puuuup pe toaaate
Diana
andreyutza spune:
Ginamaria succes sa iasa cu doua liniute!!!
ralu multumesc! sa dea DD sa nu mai vina CM si sa am in curand un bebe.
fetelor si eu as fi venit la intalnire, daca ma primeati, dar am foarte mult de munca la serv si nu stiu exact cand scap. si aseara am stat pana tarziu. de aceea nu am spus nimic de intalnire pana acum ca stiam ca e inchidere de trimestru in aceasta perioada si ca o sa am mult de munca. abia astept sa ne povestiti maine cum a fost.
Diana, sanatate multa, sa te faci bine repejor. stiu cum e ca si eu si sotul suntem prinsi de raceala dar parca incepe sa dea inapoi.
fetelor va pupicesc pe toate si va doresc o zi minunata!!!!
Mosul sa-mi aduca un ingeras!
Boo spune:
Neata si de la mine !! Vin repede sa scriu ceva ca altfel iar vine cineva dupa mine cu .. stie ea cine
Imi pare tare rau ca nu veniti, pot sa va spun sigur ca v-ar fi trecut nervii si depresiile, macar cat erati acolo... Ioana parca vad ca ne iar doar pe Ralu si pe mine pe cap Si eu de abia astept sa va povestesc ce si cum chiar daca inca n-am facut nimic special.
Eu ieri am fos iar la sala, azi incepe sa se simta febra musculara .. dar e bine ! Aseara stateam si ma gandeam eu asa: cum se face ca eu am dureri de burta si o groaza de simptome de abia dupa laparo si inainte nu simteam chiar nimic? Daca nu descopeream chistul la eco habar nu aveam ca am ceva .. Iar de cand am facut operatia parca lucrurile au luat-o in jos si ma simt mult mai rau decat inainte, iar acum am mai multe chisturi si pe ambele ovare. Ca sa nu mai spun ca inainte parca si chef mai mare aveam de , acum de frica ca ma doare parca nu mai imi vine sa fac nimic.
Ma gandeam daca are vrea legaura cu sportul.. Inainte mergeam la sala de cel putin 3 ori pe saptamana si ma simteam excelent. De vreun an am cam abandonat. Saptamana trecuta, de cum am reluat sala, vad ca durerea de burta pe care o aveam a trecut... Sa fie oare o coincidenta? Se poate ! Poate sa fie totul in capul meu? Se poate si asta foarte bine, la cati pitici am pe creier !!
Nu stiu daca are vreo lagatura, poate conteaza si psihicul, poate conteaza si conditia fizica si felul cum te simti, imunitatea .. Habar nu am..
Na ca v-am mai dat o tema de dezbatere
pupici
unducthable spune:
Boo , nu stiu daca e de la operatie , chiar nu stiu. De la sport , parerea mea , durerile nu sunt , poate doar febra musculara la muschii de la burta , dar altfel ...
Pe mine nu m-a durut nimic nici inainte nici acuma , deci poate sa nu fie de la operatie .
daca faci injectii poa sa fie de la ele ..., daca nu faci , nu stiu
iti doresc ssa iti treaca durerile si nu te mai gandi acolo cand e timpul sa fii cu sotul tau
Diana
p.s. unde te doare la burta , jos ? sau unde ??
Boo spune:
Unducthable pai eu tocmai asta spuneam, ca NU ma mai doare nimic si nici acum un an cand faceam sport ca lumea nu ma durea ..
Dureri de burta am avut saptamana trecuta pana sa ma duc la sala prima oara. De joi - vineri nu mai am nimic ! Si ma intrebam daca oare are legatura cu sportul .. Daca faci miscare si ai conditie fzica, poate organismul se apara mai bine, poate imunitatea e mai mare. Asta e dilema mea !
unducthable spune:
Boo , vezi cat de zapacita sunt ???
asta e efect de la operatie si de la tratament , scade IQ-ul sau cum ii zice ...
am spus la colegi ca daca vor sa omor pe cineva sa imi dea adresa ca rezolv, nu intru la puscarie ca sunt sub tratament si nu raspund pentru ce fac
Diana